Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
6. Takımdan dışarı ciktigimmi var nerden gorucem gormedim tabi ancak öğreniyorum :oops:

Ev kızlarıyız biz
c066-gif.1318808

Günaydın hanımlar🤩 paçanga oyları sonuna kadar hakediyor, sunuma bakınca insanın iştahı açılıyor, sunum fotoğrafı yemek dergisinin kapağı gibi 👌☺ anasına bak ,kızını al diye boşuna dememişler @Elalis kariyerkadin kariyerkadin 😍😍
Benim avcı böreğim de 5. şu anda, 1.olma gibi bir iddiam yoktu zaten, beğenilen bir şeyler yapmak da güzel 🥰
Canımsın ya çok teşekkür ederim çok mutlu ediyorsunuz beni 😍😍😍😍

Günaydın hanımlar🤩 paçanga oyları sonuna kadar hakediyor, sunuma bakınca insanın iştahı açılıyor, sunum fotoğrafı yemek dergisinin kapağı gibi 👌☺ anasına bak ,kızını al diye boşuna dememişler @Elalis kariyerkadin kariyerkadin 😍😍
Benim avcı böreğim de 5. şu anda, 1.olma gibi bir iddiam yoktu zaten, beğenilen bir şeyler yapmak da güzel 🥰
Canımsın ya çok teşekkür ederim çok mutlu ediyorsunuz beni 😍😍😍😍

Öncelikle katılan herkesin eline,emeğine sağlık. Dün de dedim ya öyle güzeller ki işin içinden çıkamadım. Ama nihayetinde zar zor iki böreği seçtim. Biri farklı olduğu için lahmacun börek ,diğeri ise ailemizin en sevdiği paçanga börek..
Bol şanslarınız olsun :KK36: :KK36: :KK36:
Çok çok teşekkür ederim, paçanga böreğini ben de çok seviyorum, bir oturuşta 10 tane yiyebilirim 😍😍😍

X