- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Benimde favorilerim arasında ellerine sağlık muhteşem olmuşE
cok teşekkürler lahmacun boreginin sahibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde favorilerim arasında ellerine sağlık muhteşem olmuşE
cok teşekkürler lahmacun boreginin sahibi
Neymiş söyle bakayımNevreste ben buldum diger yarismanin kategorisini galiba
Gülümse pes mi ettin devam edecek miyizBenimde favorilerim arasında ellerine sağlık muhteşem olmuş
Düşünmem lazım dünya mutfagi diye bi fısıltı geldi kulagima bende o yetenek yok katagoriye göre düşünürüm belkiGülümse pes mi ettin devam edecek miyiz
Cok teşekkür ederim birinci olup sevenleirmi mutlu etmek isterdim ama kismet ikincilikmisBenimde favorilerim arasında ellerine sağlık muhteşem olmuş
Soylemem belki bildim diye degistirirsin hazirlandim bekliyorumNeymiş söyle bakayım
Daha hiç bir şey belli değil nasip bakalım dün 8. Sırada giderken bugün 7 ye yukseldim şansCok teşekkür ederim birinci olup sevenleirmi mutlu etmek isterdim ama kismet ikincilikmis
Ooooo tamam sende ışık varBu şart değil elbet birine gelirsinDüşünmem lazım dünya mutfagi diye bi fısıltı geldi kulagima bende o yetenek yok katagoriye göre düşünürüm belki
Yok çok sabitim değişmezSoylemem belki bildim diye degistirirsin hazirlandim bekliyorum
Aslında ben hepsine katılmayı istiyordum eşim diyor ayda birde olsa bizde faydalanirız yaptıklarından yarışma sayesinde nankör kocaOoooo tamam sende ışık varBu şart değil elbet birine gelirsin
Hepsi öyle canım merak etmeAslında ben hepsine katılmayı istiyordum eşim diyor ayda birde olsa bizde faydalanirız yaptıklarından yarışma sayesinde nankör koca
Kilo alip listelere doncem mi diyorsunAslında ben hepsine katılmayı istiyordum eşim diyor ayda birde olsa bizde faydalanirız yaptıklarından yarışma sayesinde nankör koca
Soylersem bildimmi bilmedimmi dicekmisinYok çok sabitim değişmez
Ya ben alistim iki aydir ikinci ucuncu oluyorum bir senedir katiliyorum eskisi kadar koymuyorDaha hiç bir şey belli değil nasip bakalım dün 8. Sırada giderken bugün 7 ye yukseldim şans
Diline biber surecem Allah korusunKilo alip listelere doncem mi diyorsun
Gel biz senle yemek topigi kuralim sen bana oy ver ben sana belki bı Müslüman daha gelir orda birinci olursunYa ben alistim iki aydir ikinci ucuncu oluyorum bir senedir katiliyorum eskisi kadar koymuyor
Diline biber surecem Allah korusun
Hayır tabi kiSoylersem bildimmi bilmedimmi dicekmisin
Kac aydir burdasin daha ogrenememissinSoylersem bildimmi bilmedimmi dicekmisin