- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Bazen çok beğenilir diye düşündüğün fazla oy almıyor, bazen öylesine çok uğraşmadan yaptığın sunum çok daha fazla oy alıyorNe yapayımböreğimin sunumunu lendimce çok beğendim ama nedense kk beğenmedi pek fazla.
takma canım ne yapalim kismetimze düşen buİddialılar evet ama bizim payımıza düşen ve elimizden gelen bu. Ben obsesif gibi bir şeyim taktım mı takıyorum@pinkpantera
Hepimizi bir yana savurduPacanga oyları sildin supurdun be iki kıyım biizm çocuklara da biseyler kalsaydı
Eyvallah canım hezimete uğramışım bu oylamaOyum Patateslı kol böreği ve Su böreğine gitti açken baktım canım neyi çektiyse ona verdim oyumuherkese başarılar
Not: kol böreği deyince aklıma hep @Makyajkolik13 gelirselamlar kendisine
Allah a şükür ağzının dadını bilenler var
Benden de başkası yokYess henüz isim benzerim çıkmadı. Sende deli habibmisin? Hoşgeldin :))
cok teşekkürlerÖncelikle katılan herkesin eline,emeğine sağlık. Dün de dedim ya öyle güzeller ki işin içinden çıkamadım. Ama nihayetinde zar zor iki böreği seçtim. Biri farklı olduğu için lahmacun börek ,diğeri ise ailemizin en sevdiği paçanga börek..
Bol şanslarınız olsun
Sıradaki yarışmanın konusu nedir
Çünkü bu yarışma hiç olmamış gibi davranmak istiyorum
neymiş:)
Onların zatın oyu coktu garibanlar dan yana olsaydi keşke oyunuzÖncelikle katılan herkesin eline,emeğine sağlık. Dün de dedim ya öyle güzeller ki işin içinden çıkamadım. Ama nihayetinde zar zor iki böreği seçtim. Biri farklı olduğu için lahmacun börek ,diğeri ise ailemizin en sevdiği paçanga börek..
Bol şanslarınız olsun