Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oyum Patateslı kol böreği ve Su böreğine gitti açken baktım canım neyi çektiyse ona verdim oyumu herkese başarılar
Not: kol böreği deyince aklıma hep Makyajkolik13
gelir selamlar kendisine
Günaydın hanımlar paçanga oyları sonuna kadar hakediyor, sunuma bakınca insanın iştahı açılıyor, sunum fotoğrafı yemek dergisinin kapağı gibi anasına bak ,kızını al diye boşuna dememişler Elaliskariyerkadin
Benim avcı böreğim de 5. şu anda, 1.olma gibi bir iddiam yoktu zaten, beğenilen bir şeyler yapmak da güzel
Günaydın hanımlar paçanga oyları sonuna kadar hakediyor, sunuma bakınca insanın iştahı açılıyor, sunum fotoğrafı yemek dergisinin kapağı gibi ☺ anasına bak ,kızını al diye boşuna dememişler Elaliskariyerkadin
Benim avcı böreğim de 5. şu anda, 1.olma gibi bir iddiam yoktu zaten, beğenilen bir şeyler yapmak da güzel
Ne yapayım böreğimin sunumunu lendimce çok beğendim ama nedense kk beğenmedi pek fazla.
[/QUOTcanim uzulme zaten bizim tarifleimizi sonada olacağı malumdur çünki hakklarına girmeleyim iddia tarif ve sunumlar var.burasi bu yarışma.