- 29 Ekim 2012
- 22.760
- 57.974
- 36
Bak sana demek istemiyorum her seferinde yaşlandıgının senelerdir hep konusuyoruz seninle aman tartısıyoruz Yıldızlar barışmıyorVar mı geçmişimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak sana demek istemiyorum her seferinde yaşlandıgının senelerdir hep konusuyoruz seninle aman tartısıyoruz Yıldızlar barışmıyorVar mı geçmişimiz
Hayırlı geceler
Sana da nineeeemmm sana da nevoşummm sanadaaaHayırlı geceler
Sana da nineeeemmm sana da nevoşummm sanadaaa
Hadi sana da selen iyi uykular beybisiİyi sabahlar ❤
Hadi sana da selen iyi uykular beybisi
Bonus o bonus sen misin eskilerden vukuatlılardan olan mı
He valla ya şurda heveslendik kaldık yine aşşağılardaPacanga oyları sildin supurdun be iki kıyım biizm çocuklara da biseyler kalsaydı
GünaydınGunaydin gencler
Sen hala mi depresif haldesinGünaydın
Ellerine sağlık senindeGünaydın hanımlar paçanga oyları sonuna kadar hakediyor, sunuma bakınca insanın iştahı açılıyor, sunum fotoğrafı yemek dergisinin kapağı gibi ☺ anasına bak ,kızını al diye boşuna dememişler Elalis kariyerkadin
Benim avcı böreğim de 5. şu anda, 1.olma gibi bir iddiam yoktu zaten, beğenilen bir şeyler yapmak da güzel
Ne yapayım böreğimin sunumunu lendimce çok beğendim ama nedense kk beğenmedi pek fazla.Sen hala mi depresif haldesin
Ne yapayım böreğimin sunumunu lendimce çok beğendim ama nedense kk beğenmedi pek fazla.
[/QUOTcanim uzulme zaten bizim tarifleimizi sonada olacağı malumdur çünki hakklarına girmeleyim iddia tarif ve sunumlar var.burasi bu yarışma.