• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Ne yapayım 😐 böreğimin sunumunu lendimce çok beğendim ama nedense kk beğenmedi pek fazla.
Bazen çok beğenilir diye düşündüğün fazla oy almıyor, bazen öylesine çok uğraşmadan yaptığın sunum çok daha fazla oy alıyor 😌 çok da takılmamak lazım 🤗

Oyum Patateslı kol böreği ve Su böreğine gitti açken baktım canım neyi çektiyse ona verdim oyumu 😍 herkese başarılar
Not: kol böreği deyince aklıma hep @Makyajkolik13 gelir 😍 selamlar kendisine 💚
Eyvallah canım hezimete uğramışım bu oylama

Öncelikle katılan herkesin eline,emeğine sağlık. Dün de dedim ya öyle güzeller ki işin içinden çıkamadım. Ama nihayetinde zar zor iki böreği seçtim. Biri farklı olduğu için lahmacun börek ,diğeri ise ailemizin en sevdiği paçanga börek..
Bol şanslarınız olsun :KK36: :KK36: :KK36:

Aynı ben
BC44B037-4C16-4D02-9FBD-AB308E5B5383.jpeg

E
Öncelikle katılan herkesin eline,emeğine sağlık. Dün de dedim ya öyle güzeller ki işin içinden çıkamadım. Ama nihayetinde zar zor iki böreği seçtim. Biri farklı olduğu için lahmacun börek ,diğeri ise ailemizin en sevdiği paçanga börek..
cok teşekkürler 😊 lahmacun boreginin sahibi 😋

Onların zatın oyu coktu garibanlar dan yana olsaydi keşke oyunuz :KK70:

Back