- 18 Ocak 2020
- 820
- 2.326
Benpaçanga kim yaptı hemen çıksın ortaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benpaçanga kim yaptı hemen çıksın ortaya
Beni sevmeyen ölsün dedin sordum kaç kişi öldü çok dedin nasıl seveyim seni hiç tanışmamış olalım
Ablam şahidim hatta imza falan gerekirse ben imza atabilirimNevreste bunu sayfadaki herkes okudu değil mi?
Kazen hep ne der? Söz uçar yazı kalır.
HAbibte dostlar seni hatırlasın, Ban ona çok yakıştı, hızlı geldi çabuk gitti, site enerjisine, Mune HAbibte grisine hayran
Yok ya o yemekten anlamaz sadece muhabbete geliyorMutlaka tanışmamız gerek sonuçta rakibiz yemek konusunda di mi rakibimi tanımam gerek ki taktiklerimi ona göre kurayım
Ya sanki 3 çocuklu anne ya da şirket ceo'suyum telefonu elime alıyorum ama burayı hep unutuyorum Bundan sonra daha sık gelicem sözkariyerkadin bundan sonra bizi bırakmazsın daha çok takip edersin diye umuyorum
Yakandan tutup getirmeden sen gelirsin
Süper ötesi olmuş beğendim valla aferin sana
Oda nasip olacak inşaallahYa sanki 3 çocuklu anne ya da şirket ceo'suyum telefonu elime alıyorum ama burayı hep unutuyorum Bundan sonra daha sık gelicem söz
Şimdi niye ban ne olduNevreste bunu sayfadaki herkes okudu değil mi?
Kazen hep ne der? Söz uçar yazı kalır.
HAbibte dostlar seni hatırlasın, Ban ona çok yakıştı, hızlı geldi çabuk gitti, site enerjisine, Mune HAbibte grisine hayran
Anasının kızıSüper ötesi olmuş beğendim valla aferin sana
Gece gece yanaklarımı domates ettinizSüper ötesi olmuş beğendim valla aferin sana
Bunu kayıtlara ekliyoruziçmiştim hatırlamıyorum derim
Bu gazla çok sürmez banlanır ya, heh işte tam cımbızı aldığım sırada sen tavayı kızdır, HAbibte'yi senin tavada mühürleyip banlarız, senin imzan tavayla olur, daha da besmelesiz anmaz adını hahahahahahahahaaaAblam şahidim hatta imza falan gerekirse ben imza atabilirim
Direk atın kurtulalım
Tamam tamamOda nasip olacak inşaallah
Bundan sonra unutma lütfenHatta ilk aklına biz gelelim
Annen ile birlikte yakandan tutup getirmeyelim
Ablam ağzından bal damlıyor İnşaallah o günleri görürümBu gazla çok sürmez banlanır ya, heh işte tam cımbızı aldığım sırada sen tavayı kızdır, HAbibte'yi senin tavada mühürleyip banlarız, senin imzan tavayla olur, daha da besmelesiz anmaz adını hahahahahahahahaaa
içmiştim hatırlamıyorum derim
Anasının kızı
yakıştı sana görsel olarak ta begendım kolY kolay kimseyi begenmem mesela nevreste begenmıyorum seleni deGece gece yanaklarımı domates ettiniz
Hiç sorma bende öyle sanıyordum çömezlik zamanlarındaGeçenlerde kazen abiye benim konumda biri kazen hanım dedi onu atmadıysa seni hiç atmaz endişeye mahal yok sadece az biraz yürek yiyen o kadar azcık yani
Ama bayan sanmaları gayet normal bu durumla kıyaslamayalım lütfenGeçenlerde kazen abiye benim konumda biri kazen hanım dedi onu atmadıysa seni hiç atmaz endişeye mahal yok sadece az biraz yürek yiyen o kadar azcık yani
Kova burçlarının etkisi altındayım... Yemek becerisini annemden almışım, çekim marifeti de eşimdenyakıştı sana görsel olarak ta begendım kolY kolay kimseyi begenmem mesela nevreste begenmıyorum seleni de