• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Beni sevmeyen ölsün dedin sordum kaç kişi öldü çok dedin nasıl seveyim seni:KK53::KK53::KK53::KK53: hiç tanışmamış olalım:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Mutlaka tanışmamız gerek sonuçta rakibiz yemek konusunda di mi rakibimi tanımam gerek ki taktiklerimi ona göre kurayım 😂😂😂😂🤪

kariyerkadin kariyerkadin bundan sonra bizi bırakmazsın daha çok takip edersin diye umuyorum :-)
Yakandan tutup getirmeden sen gelirsin:KK70:
Ya sanki 3 çocuklu anne ya da şirket ceo'suyum :işsiz::işsiz::işsiz: telefonu elime alıyorum ama burayı hep unutuyorum 😔 Bundan sonra daha sık gelicem söz😍

Ya sanki 3 çocuklu anne ya da şirket ceo'suyum :işsiz::işsiz::işsiz: telefonu elime alıyorum ama burayı hep unutuyorum 😔 Bundan sonra daha sık gelicem söz😍
Oda nasip olacak inşaallah :KK60:
Bundan sonra unutma lütfen:110:Hatta ilk aklına biz gelelim:-)
Annen ile birlikte yakandan tutup getirmeyelim:70:

Ablam şahidim hatta imza falan gerekirse ben imza atabilirim:KK70:
Direk atın kurtulalım:KK70:
Bu gazla çok sürmez banlanır ya, heh işte tam cımbızı aldığım sırada sen tavayı kızdır, HAbibte'yi senin tavada mühürleyip banlarız, senin imzan tavayla olur, daha da besmelesiz anmaz adını hahahahahahahahaaa

Bu gazla çok sürmez banlanır ya, heh işte tam cımbızı aldığım sırada sen tavayı kızdır, HAbibte'yi senin tavada mühürleyip banlarız, senin imzan tavayla olur, daha da besmelesiz anmaz adını hahahahahahahahaaa
Ablam ağzından bal damlıyor :KK200: İnşaallah o günleri görürüm:ıslık::KK70:

içmiştim hatırlamıyorum derim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Geçenlerde kazen abiye benim konumda biri kazen hanım dedi onu atmadıysa seni hiç atmaz endişeye mahal yok sadece az biraz yürek yiyen o kadar azcık yani 😂😂😂😂🤪

Geçenlerde kazen abiye benim konumda biri kazen hanım dedi onu atmadıysa seni hiç atmaz endişeye mahal yok sadece az biraz yürek yiyen o kadar azcık yani 😂😂😂😂🤪
Ama bayan sanmaları gayet normal bu durumla kıyaslamayalım lütfen:70:
Görevi başındaki memurlara eleştiri yapıyor:70:

Back