- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.707
- 43
Ben 1 yıl falan hiç denk gelmemiştimHiç sorma bende öyle sanıyordum çömezlik zamanlarında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 yıl falan hiç denk gelmemiştimHiç sorma bende öyle sanıyordum çömezlik zamanlarında
Yok tencereyle gelsin tava az olurBu gazla çok sürmez banlanır ya, heh işte tam cımbızı aldığım sırada sen tavayı kızdır, HAbibte'yi senin tavada mühürleyip banlarız, senin imzan tavayla olur, daha da besmelesiz anmaz adını hahahahahahahahaaa
Hiç sorma bende öyle sanıyordum çömezlik zamanlarında
Döküm mü olsun hahahahahahahaYok tencereyle gelsin tava az olur
Ayyyy evet mühürlemesi güzel olurCossssss diye ses çıkarDöküm mü olsun hahahahahahaha
O kadae uzun ömrün olacak mı bir ayagın çukurdaydıAblam ağzından bal damlıyor İnşaallah o günleri görürüm
Granit olsun yapışmaz en azındanDöküm mü olsun hahahahahahaha
Nasip artık bilemem Bu yıl öğrendim yarının garantisi yok:)O kadae uzun ömrün olacak mı bir ayagın çukurdaydı
Çoş haaa çoşAyyyy evet mühürlemesi güzel olurCossssss diye ses çıkar
Hala kuyruğu dik tutuyorsunO kadae uzun ömrün olacak mı bir ayagın çukurdaydı
Bende şimdi varım yarın yokum mesela ne olacak bilmiyorumNasip artık bilemem Bu yıl öğrendim yarının garantisi yok:)
Hayırlı geceler ablam kolay gelsinHala kuyruğu dik tutuyorsun
Ay valla hadi bu son, ben kaçıyorum raporlar var ama korkma içlerinde sen yoksun, seni en güzel zamana saklıyoruz hahahahaha
Orası kesin zatenBende şimdi varım yarın yokum mesela ne olacak bilmiyorum
Bana kıyamazsın cımbızın tutmaz bence sığmam da merak etme karantinada aldım alacagım kadarHala kuyruğu dik tutuyorsun
Ay valla hadi bu son, ben kaçıyorum raporlar var ama korkma içlerinde sen yoksun, seni en güzel zamana saklıyoruz hahahahaha
Hala kuyruğu dik tutuyorsun
O kadar geçmişimiz var bir anda sil haa silOrası kesin zaten
Yok şutlama günüMesela doğum günü di mi unutulmayacak bir gün
Var mı geçmişimizO kadar geçmişimiz var bir anda sil haa sil
Yok şutlama günü