- 29 Ekim 2012
- 22.760
- 57.974
- 36
Kır mı dedin sen sen sen uyku ilacını almamışsım sanırım çarpıntı yapacak hadi uyu artıkKır ablam kır ellerin dert görmesin Ohhhh sefamız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kır mı dedin sen sen sen uyku ilacını almamışsım sanırım çarpıntı yapacak hadi uyu artıkKır ablam kır ellerin dert görmesin Ohhhh sefamız olsun
Şey yazdım da sanırım atacak gibi ban ban banKazen'e söyleyelim yine atsın
Hatırlatmak gerekiyorValla fırtına gibi geldi de ben de son fırtına bükücüyüm, hafızasındaki KK eski haline dönsün, iyice uslanır ablası hahahahahahaha
Seni biraz sonra uykuya geçireceğizKır mı dedin sen sen sen uyku ilacını almamışsım sanırım çarpıntı yapacak hadi uyu artık
Hem korkuyorsun :)Şey yazdım da sanırım atacak gibi ban ban ban
Bayagı özlediniz beni demek abla degil bir kere neneValla fırtına gibi geldi de ben de son fırtına bükücüyüm, hafızasındaki KK eski haline dönsün, iyice uslanır ablası hahahahahahaha
Hoşgeldin kuzu, bu kadar göz korkutma yeter, hafızan yerine gelmiştir ben gideyim de rahat rahat salın:))))Şey yazdım da sanırım atacak gibi ban ban ban
Mune aldım yanına eeee başlarsın konuşmaya neden etiket yaptıysam bende geldi ruhHatırlatmak gerekiyor
Bük ablam ben müsade ediyorum arkandayız yani
Senden yana mı olacak zannettinMune aldım yanına eeee başlarsın konuşmaya neden etiket yaptıysam bende geldi ruh
KorkmuyorumHem korkuyorsun :)
bugunluk öyle san beni yarına aynı enerjiyle tekrar gelecemHoşgeldin kuzu, bu kadar göz korkutma yeter, hafızan yerine gelmiştir ben gideyim de rahat rahat salın:))))
Korkmuyorum
Heeee kız nerden. Bildin yürek kavurma vardı yermisin sendeYürek yedi aldırış etmeyin
Ondan hala burada zaten Aldırış etmiyoruzYürek yedi aldırış etmeyin
Heeee kız nerden. Bildin yürek kavurma vardı yermisin sende
Gençlere örnek olacak bir büyük ol bakaana neler diyorlar çok aipOndan hala burada zaten Aldırış etmiyoruz
Selen sevmedim seniBen alışık değilim ban yemeye depresyona falan giriyorum
Selen sevmedim seni
Beni sevmeyen ölsün dedin sordum kaç kişi öldü çok dedin nasıl seveyim seni hiç tanışmamış olalımTanısan çok seversin
Nevreste bunu sayfadaki herkes okudu değil mi?bugunluk öyle san beni yarına aynı enerjiyle tekrar gelecem