• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
  • 1 su bardağından iki parmak eksik sıvı yağ
  • 2 su bardağı un
  • 2 su bardağı şeker
  • 2 su bardağı sıcak su😂😂
Bunun neresi fazla:)
Ben sadece su yerine süt koyarım ve 2 çarpı yani 4 bardak:)

Niahahahahahaha

Demek madalyaları almazsınız yarışa haa, :KK53:
Aynen :KK62:Oysa içim gidiyor börek yapmak için:70:Bizde el açması yapalım yemek bölümüne ekleyip kendi kendimize yarışma yapalım:70:
Elalis Elalis eşine söyle bize sponsor olsun:70:

Bunun neresi fazla:)
Ben sadece su yerine süt koyarım ve 2 çarpı yani 4 bardak:)
Neyse ki begenen sayisi daha fazla e defterede nerdeyse 16 bin kisi eklemis, arada cikiyo oyleleri. Birisi siteden atildi, icini yeterince kusamamis sanirim yine geldi hemde iki kisilik😂😂

Neyse ki begenen sayisi daha fazla e defterede nerdeyse 16 bin kisi eklemis, arada cikiyo oyleleri. Birisi siteden atildi, icini yeterince kusamamis sanirim yine geldi hemde iki kisilik😂😂
Hırs ve kıskançlık her yerde var canım:)

Banik ne oluyor:KK70:Malatyalı olduğuma bakma ben anlamam:KK70:
Ana deyince beni yaşlı zannedecekler:KK70:
Içli köfte hamuruyla aynı içine reyhan maydonoz giriyor tekerlek şekli verilip yumurtaya bandirilip kızartıliyo annem🤓 bende ne cevherler var da işte degerlendiremiyorum kendimi 😁😎

Içli köfte hamuruyla aynı içine reyhan maydonoz giriyor tekerlek şekli verilip yumurtaya bandirilip kızartıliyo annem🤓 bende ne cevherler var da işte degerlendiremiyorum kendimi 😁😎
Bu Malatya yemeği deme bayılırım:)
Güzelmiş beğendim:)
İşte ben o çevheri ortaya çıkaracağım.Önce bir göreyim sonra kayınvalidene gidip seni överim:)

Back