- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım
Tabi ki canım beklerizNevreste yarismaya katilacak bir kisi daha getirdim bu ay olmaz belki ama diger kategoride katılabilir
Nasilsin ablaTabi ki canım bekleriz
Çok yazmadık konu boş kaldı diyoruz.Bende öyle düşünüyorum ama neredeyse 450 sayfa olmuşOylama baslasinda surda uçuşan sinekleri bi dagitalim hareketlensin buralar
İyiyim canım sağolYürüyüş yaptım yeni geldim eveSen nasılsınNasilsin abla
Iyiyim bende ablacım koydeydim bugun aksam uzeri geldimİyiyim canım sağolYürüyüş yaptım yeni geldim eveSen nasılsın
Hoşgeldin canım Bizde dün bahçeye gittik:)Iyiyim bende ablacım koydeydim bugun aksam uzeri geldim
Hosbuldum ablacim ❤Hoşgeldin canım Bizde dün bahçeye gittik:)
Güzel ama yorucu oluyor
Hoş buldumHoşgeldin canım
Aynen dün 3 defa yağmur yağar gibi oldu.Biraz şiddetlenip geri durdu:)Esinti var:)Hosbuldum ablacim ❤
Yorucu ve soguk oluyor
Daha bizim koy hic isinmamis yağmurda vardi :)
Temiz havasi ayri guzel ama
Bu kategori geçmek üzere ama sonrakilerde katılırsın inşaallah:)Hoş buldum
Sunumu becerebilsem 1 tarif de ben yapayim dicem de sunumda kullanabileceğim fazla birsey yok evde :))Bu kategori geçmek üzere ama sonrakilerde katılırsın inşaallah:)
Yarın son gün zaman olsa bir börek alırdın:)Yapılmayanlardan yapardın:)
Şeyyy şeyyy ben ilk önce karşıdan izliyim olurmuuuBu kategori geçmek üzere ama sonrakilerde katılırsın inşaallah:)
Yarın son gün zaman olsa bir börek alırdın:)Yapılmayanlardan yapardın:)
Sunumu ben sana öğretiyim ama gerisini sen halledersinSunumu becerebilsem 1 tarif de ben yapayim dicem de sunumda kullanabileceğim fazla birsey yok evde :))
Tamam diger yarismaya birlikte katilalimSunumu ben sana öğretiyim ama gerisini sen halledersin
Tamam sen varsan bende varım canimTamam diger yarismaya birlikte katilalim
Tamam sen varsan bende varım canim
Canım börekte sunum beyaz veya siyah tabak yada bambu:)Sunumu becerebilsem 1 tarif de ben yapayim dicem de sunumda kullanabileceğim fazla birsey yok evde :))
Tabi ki ben sabırla beklerimŞeyyy şeyyy ben ilk önce karşıdan izliyim olurmuuu
Cekim isini ogrenmem lazim ben bu hafta biraz çalışayım yeni kategoriye kadarCanım börekte sunum beyaz veya siyah tabak yada bambu:)
Domates ve maydanoz ile yakın çekim sunum başka bir şeye gerek yok:)
Bak köye gitmişsin giderken böreğini yapsaydın orada doğada sunum yapardın