- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
Bu gidişle ortalıkta sakinleşmicek gibi.Amin inşallah cümlemizi, sana da çok geçmiş olsun. Ortalık biraz sakinleşince git,ilerleyecek bir şey olmasın sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gidişle ortalıkta sakinleşmicek gibi.Amin inşallah cümlemizi, sana da çok geçmiş olsun. Ortalık biraz sakinleşince git,ilerleyecek bir şey olmasın sonra
Bence sakinlesecek ,olumlu düşünelimBu gidişle ortalıkta sakinleşmicek gibi.
İnşallah tek temennim bu. Yakın zamanda artık korunmayı bırakıp bebek için uğraşıcam dra daha çok gitmem gerekicek kontrol için falan. İnşallah düzelir ülkece kurtuluruz hepimiz. Bir daha böyle kötü durumlar yaşamayız inşallah. Bu arada yorumumu gören herkesten dua istiyorum Allah bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etain diye.Bence sakinlesecek ,olumlu düşünelim
Amin canım, en önemlisi once sağlık,sonra olumlu dusunmek Allah gönlüne gore versin inşallah❤İnşallah tek temennim bu. Yakın zamanda artık korunmayı bırakıp bebek için uğraşıcam dra daha çok gitmem gerekicek kontrol için falan. İnşallah düzelir ülkece kurtuluruz hepimiz. Bir daha böyle kötü durumlar yaşamayız inşallah. Bu arada yorumumu gören herkesten dua istiyorum Allah bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etain diye.
Allah razı olsun canım çok sağolAmin canım, en önemlisi once sağlık,sonra olumlu dusunmek Allah gönlüne gore versin inşallah♥❤♥
Senden de razı olsun canım,sen de sağolAllah razı olsun canım çok sağol
iyiyim güzeller güzelim sen nasılsınYisabahlar güzellik,nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsınGünaydın canımın içi Nasılsın?
Iyiyim tatlım şükürler olsuniyiyim güzeller güzelim sen nasılsın
İyiyim ben de canımİyiyim canım sen nasılsın
Nana size küs, nana bu kategoride dışlandı, nana bu kategori istenmedi, Nana'nın kalbi "çıt" diye kırıldı
Ah nanacim senin kalbini nasil tamir edelim belki yeni katigoride kalbini tamir ederizNana size küs, nana bu kategoride dışlandı, nana bu kategori istenmedi, Nana'nın kalbi "çıt" diye kırıldı
Nevreste yarismaya katilacak bir kisi daha getirdim bu ay olmaz belki ama diger kategoride katılabilir