Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlıyorum seni pinkyPaslanmış yanı kireç tutmuş gibi her kes anlata bildimi acaba her kes passiv olmuş
Hayırlı pazarlar güzelciğimHayırlı Pazarlar
Katılım için son iki gün yarın gece oylama başlar
Canım günaydın
Günaydın canımın içi Nasılsın?Canım günaydın
Bu bana yeter jennam sonunda beni anlayan biri var bu benim için böyük tessseliBen anlıyorum seni pinky
Sen anlamayan olunca bana söyle,ben onlara da anlatırımBu bana yeter jennam sonunda beni anlayan biri var bu benim için böyük tessseli
Hayırlı pazarlar tatlımHayırlı Pazarlar
Katılım için son iki gün yarın gece oylama başlar
Translation yap sen canim sağlık nasil amaliyatdan sonra nasil oldunSen anlamayan olunca bana söyle,ben onlara da anlatırım
O iş bende,Google Translater gibi kadınım Çok şükür canım, çok daha iyiyim artıkTranslation yap sen canim sağlık nasil amaliyatdan sonra nasil oldun
O iş bende,Google Translater gibi kadınım Çok şükür canım, çok daha iyiyim artık
Aynen öyle, sağlık yoksa hayat kabus. En önemlisi sağlığımız yerinde olsun
Iy ol canim sağlık dan önemli bir şey yok vallahi
Aleykumselam canım:) şimdiden başarılarBir kaç kişi varken bir selam verip kaçayım nasılsınız hatunlar?
Börek sayısı toplamda kaç şimdi saymaya üşendim ben..
Kaybetmeye hazır olmasamda mecbur kuzu kuzu beklicem artık.
Iy günler 25..26 konu açıldı bence her halda yine yapan olurBir kaç kişi varken bir selam verip kaçayım nasılsınız hatunlar?
Börek sayısı toplamda kaç şimdi saymaya üşendim ben..
Kaybetmeye hazır olmasamda mecbur kuzu kuzu beklicem artık.
Sağol canım nasılsın ?Aleykumselam canım:) şimdiden başarılar
Iyiyim canım şükürler olsun Sen nasılsın? :))Sağol canım nasılsın ?
İyi günler.Yapsınlar bir an önce yaaIy günler 25..26 konu açıldı bence her halda yine yapan olur
Allah daha iyi etsin inşallah.Genel olarak iyiyim çok şükür. Bir kaç gündür kasığımdan bacağıma vuran ağrım var. Sanki bacağım çıkmış gibi kasılıyor.Iyiyim canım şükürler olsun Sen nasılsın? :))
Amin inşallah cümlemizi, sana da çok geçmiş olsun. Ortalık biraz sakinleşince git,ilerleyecek bir şey olmasın sonraAllah daha iyi etsin inşallah.Genel olarak iyiyim çok şükür. Bir kaç gündür kasığımdan bacağıma vuran ağrım var. Sanki bacağım çıkmış gibi kasılıyor.
Dr.a da gidemedim.