- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Ben 2-3 ay sonra katilmistim galibaTabi ki ben sabırla beklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2-3 ay sonra katilmistim galibaTabi ki ben sabırla beklerim
Tamam inşaallah bu ay yaptığımızı Eylül'de tekrar yapacağız.Ona mutlaka katıl o zamana kadar çalışmalar yap:)Cekim isini ogrenmem lazim ben bu hafta biraz çalışayım yeni kategoriye kadar
Bu sene surekli koyde olacağım gibi belki dogadan bir cekim yaparim :))
İşte ben beklerimBen 2-3 ay sonra katilmistim galiba
Telefon elimde surekli ama hic kamerasini kullanmiyorum nerdeyseTamam inşaallah bu ay yaptığımızı Eylül'de tekrar yapacağız.Ona mutlaka katıl o zamana kadar çalışmalar yap:)
Aynen canım çalışmalara başla:)Telefon elimde surekli ama hic kamerasini kullanmiyorum nerdeyse
Eylule kadar cozmus olurum bu durumu birde sunum yapilacak malzemeler bulayim
Ortalama sayfa sayisi nedir acaba hic hatirlamiyorum gecmis yarismalardan :) oylama baslayinca bi patlama bekliyorumÇok yazmadık konu boş kaldı diyoruz.Bende öyle düşünüyorum ama neredeyse 450 sayfa olmuş
Baktım bir senin borege yorum yapmamışimOrtalama sayfa sayisi nedir acaba hic hatirlamiyorum gecmis yarismalardan :) oylama baslayinca bi patlama bekliyorum
Yöresel çorbalar 1123 olmuş:)Ortalama sayfa sayisi nedir acaba hic hatirlamiyorum gecmis yarismalardan :) oylama baslayinca bi patlama bekliyorum
Kurabiye de ben yoktum ondanYöresel çorbalar 1123 olmuş:)
Kurabiyeler 998 olmuş:)
Yakın zaman kategoriler:)
Hiç kazanmayanlar katigorisi cok tenbelmişmiş acaba o yüzdenmi bendeYöresel çorbalar 1123 olmuş:)
Kurabiyeler 998 olmuş:)
Yakın zaman kategoriler:)
Evet sohbete katılmıyorsunuz.Oysa meydanı size bıraktık:)Hiç kazanmayanlar katigorisi cok tenbelmişmiş acaba o yüzdenmi bende
Emin misinBaktım bir senin borege yorum yapmamışim
Demek ki kontrol etmemişsinŞimdi anladım ki C A N O de börek yapmış bakıp geleyim
Bu ara sık sık girmedim muhabbetleri bile çok ca kacirdim eminim muhteşem dur gidip bakiyorum hemenDemek ki kontrol etmemişsin
Vallahi benim xarekterimde yok çok danışmak ne yapım yi yaradan beni böyle yapmış .Evet sohbete katılmıyorsunuz.Oysa meydanı size bıraktık:)
Demek ki neymiş deneyimliler her şekilde buradalarmış
Onlara laf yok
Olsun canım, sana takılıyorumBu ara sık sık girmedim muhabbetleri bile çok ca kacirdim eminim muhteşem dur gidip bakiyorum hemen