• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Cekim isini ogrenmem lazim ben bu hafta biraz çalışayım yeni kategoriye kadar :-)
Bu sene surekli koyde olacağım gibi belki dogadan bir cekim yaparim :))
Tamam inşaallah bu ay yaptığımızı Eylül'de tekrar yapacağız.Ona mutlaka katıl o zamana kadar çalışmalar yap:)

Tamam inşaallah bu ay yaptığımızı Eylül'de tekrar yapacağız.Ona mutlaka katıl o zamana kadar çalışmalar yap:)
Telefon elimde surekli ama hic kamerasini kullanmiyorum nerdeyse :-)
Eylule kadar cozmus olurum bu durumu birde sunum yapilacak malzemeler bulayim :-)

Telefon elimde surekli ama hic kamerasini kullanmiyorum nerdeyse :-)
Eylule kadar cozmus olurum bu durumu birde sunum yapilacak malzemeler bulayim :-)
Aynen canım çalışmalara başla:)

Çok yazmadık konu boş kaldı diyoruz.Bende öyle düşünüyorum ama neredeyse 450 sayfa olmuş:bicak:
Ortalama sayfa sayisi nedir acaba hic hatirlamiyorum gecmis yarismalardan :) oylama baslayinca bi patlama bekliyorum 😃

Ortalama sayfa sayisi nedir acaba hic hatirlamiyorum gecmis yarismalardan :) oylama baslayinca bi patlama bekliyorum 😃
Yöresel çorbalar 1123 olmuş:)
Kurabiyeler 998 olmuş:)
Yakın zaman kategoriler:)

Hiç kazanmayanlar katigorisi cok tenbelmişmiş acaba o yüzdenmi :KK51: bende
Evet sohbete katılmıyorsunuz.Oysa meydanı size bıraktık:)
Demek ki neymiş deneyimliler her şekilde buradalarmış:70:
Onlara laf yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Evet sohbete katılmıyorsunuz.Oysa meydanı size bıraktık:)
Demek ki neymiş deneyimliler her şekilde buradalarmış:KK70:
Onlara laf yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Vallahi benim xarekterimde yok çok danışmak ne yapım yi yaradan beni böyle yapmış . :KK76: :110:
Birde diger katigorde katılanlar dan az üye katimiş oda var.

Back