- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
İşte madalyalı olanlar katılmadı canım:)Vallahi benim xarekterimde yok çok danışmak ne yapım yi yaradan beni böyle yapmış .
Birde diger katigorde katılanlar dan az üye katimiş oda var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte madalyalı olanlar katılmadı canım:)Vallahi benim xarekterimde yok çok danışmak ne yapım yi yaradan beni böyle yapmış .
Birde diger katigorde katılanlar dan az üye katimiş oda var.
Demek ki kontrol etmemişsin
Nasılsın nevoşİşte madalyalı olanlar katılmadı canım:)
İyiyim canım sen nasılsın,çocuklar nasılNasılsın nevoş
Jenna olmamış etiketlemeKirmizi pabuc gel sende konu açmışsın yalnış hatirlmiyorsam
Blue_Peri gel vurayım canlandiralim
@Jenna16
Bizde iyiyiz elhamdülillah. Çocuklar da iyiler.İyiyim canım sen nasılsın,çocuklar nasıl
Senin 2. sunumu gözüme kestirdim haberin olsun
Niye neden boyle bisey yaptinBaktım bir senin borege yorum yapmamışim
Hm ama ay sonuna daha cok var burasi artacaktir bayagi :)Yöresel çorbalar 1123 olmuş:)
Kurabiyeler 998 olmuş:)
Yakın zaman kategoriler:)
Aman nereye saklansamgeliyor
Alllah kolaylık versin canımBizde iyiyiz elhamdülillah. Çocuklar da iyiler.
Sürekli hareket halindeyiz malum
Sabah kahvaltıya mesireye gidecegiz bakalım. Evde patladık
Sen begendiysen benden yana sıkıntı olmaz
Hayir sadece cok yeni yarismaci var onlar pek kimseyi tanimiyor gelip dahil olamiyolar muhabbete ve eskiler bize trip yapip boykot ediyorlar bence o yuzdenHiç kazanmayanlar katigorisi cok tenbelmişmiş acaba o yüzdenmi bende
Bilerek yapmadım ama sunum çok iyidi onu hatırlıyorumNiye neden boyle bisey yaptin
Aynen en az 700 olur:)Hm ama ay sonuna daha cok var burasi artacaktir bayagi :)
Kim boykot ediyor en çok kim konuşmuş üstte tiklayalim mi ilk beş e rahat girerim her zamanHayir sadece cok yeni yarismaci var onlar pek kimseyi tanimiyor gelip dahil olamiyolar muhabbete ve eskiler bize trip yapip boykot ediyorlar bence o yuzden
Hı hı tabi kesin oyledir bende bundan sonra bilerek seninkilere yorum yapmiycam o cok kiymetli görüşlerimi bildirmiycem sanaBilerek yapmadım ama sunum çok iyidi onu hatırlıyorum
Evet evet çok haklisin və doğrusunHayir sadece cok yeni yarismaci var onlar pek kimseyi tanimiyor gelip dahil olamiyolar muhabbete ve eskiler bize trip yapip boykot ediyorlar bence o yuzden