- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Yok urfalı degiliz :) 3 yıl oldu geleli. Eşimin işi sebebi ile geldik. Şark görevi 5 yılda doluyor. 2 yılımız kaldı.Urfa'li değilsiniz o zaman sanırım eşinizin işi dolayısı ile burdasınız doğru anladım mıC A N O . Sıcaklar bastırdı derken iki gündür bir rüzgar bir rüzgar şu an Urfa da mısınız bilmiyorum havalar bir garip evlerin içi toz doldu yine
bu iş olmuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşş görünüyorrrrrrrrrrrr
Aaa ne güzel az kalmış sizinYok urfalı degiliz :) 3 yıl oldu geleli. Eşimin işi sebebi ile geldik. Şark görevi 5 yılda doluyor. 2 yılımız kaldı.
Evet, urfadayız. Virüs sebebi ile bir yere de gidemedik. Rüzgar baya kuvvetli. Geçen yıla göre hava sıcaklığı iyi gidiyor
Sizin son seneniz mi?
Aslında 3-4 tane daha var ama yapılır mı bilmem:)Nerde bu börekler yaaa böyle olmuyo ki hayır neyi bekliyosunuzdeme zevkini bide ben tadayım dedim ama sanırım bitti börekler
Bu yıl mevsim değişti.Burasıda hala bozuk:)Aaa ne güzel az kalmış sizinbiz daha buralardayız eşim de sınıf öğretmeni çünkü bizim zorunlu hizmet bitse bile gitmek istediğimiz yerlere puanımız yetmiyor 5-6 yıl daha buralarda oluruz gibi evet evet kapıları açtık güzel esiyor şimdi(haliliye de yaşıyoruz) ama şu tozu olmasa keşke
Ellerine sağlık canım şahane olmuş
Sayende canımbu iş olmuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşş görünüyorrrrrrrrrrrr
işte bu
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım şahane olmuş
Onu bizde düşünüyoruz :)Karadeniz turu ilk fırsatta gidin pişman olmazsınız
Ooo sizin daha çok varmış. Bizde Karaköprü de oturuyoruz. Allah kolaylık versin inşallahAaa ne güzel az kalmış sizinbiz daha buralardayız eşim de sınıf öğretmeni çünkü bizim zorunlu hizmet bitse bile gitmek istediğimiz yerlere puanımız yetmiyor 5-6 yıl daha buralarda oluruz gibi evet evet kapıları açtık güzel esiyor şimdi(haliliye de yaşıyoruz) ama şu tozu olmasa keşke
Valla bende Rize Trabzon tarafına gitmek istiyorum. Yaylaya çıkmak istiyorum, istiyorum da istiyorumOnu bizde düşünüyoruz :)
Yıllardır memlekete gidelim orada çıkarız dedik :)Geldik bahçeye zor çıkıyoruz
Aynen bende istiyorum :)Nasip artıkValla bende Rize Trabzon tarafına gitmek istiyorum. Yaylaya çıkmak istiyorum, istiyorum da istiyorum
Nasip bakalım. :)
Tahminim var o yapıp eklemeyenle ilgiliAslında 3-4 tane daha var ama yapılır mı bilmem:)
1 i kesin gibi 1 tanesi yaptım eklemedim dedi bilmem artık:)
22 si gece başlarız:)Gunaydiin :)Nevreste oylama pazar gecesimi basliyo yoksa pazartesi gecesimi :)