- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ben tepsi kadayıfıda ince severim diğer türlü içi pişmiyor:)mutlaka dene ince yapmaya dikkat et enfesssssssssssssssssssssssssssssssssss
şerbet soğuk olacak he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tepsi kadayıfıda ince severim diğer türlü içi pişmiyor:)mutlaka dene ince yapmaya dikkat et enfesssssssssssssssssssssssssssssssssss
şerbet soğuk olacak he
Hayır tabiki vaz geçmedim yarın ins.AllahGulumse24 bize börek yapacaksın değil mi vazgeçmedin
Tamam canım merakla bekliyorumHayır tabiki vaz geçmedim yarın ins.Allah
Abla bizim ortalık biraz karışık bu aralar. Yapmaya çalışcam yine de ama yapamayadabilirim.
Tamam canım Allah kolaylık versinAbla bizim ortalık biraz karışık bu aralar. Yapmaya çalışcam yine de ama yapamayadabilirim.
Teşekkürler abla.Tamam canım Allah kolaylık versin
Tamam Antakya listede idi zaten şelale ve Arsuz da eklendi sağ olun sınıf öğretmeniyim ben. SizHatay çok güzel. Ben 3 kez gittim.
Arsuz, antakya, harbiye şelalesi müthiş.
Gitmenizi öneririm :)
Mesleğiniz neydi merak ettim :)
Karadeniz turu ilk fırsatta gidin pişman olmazsınızBeni kalbimden vurdun künefe diyerek Yok ,ben en çok gitmek istediğim şehirler olarak dedim zaten,ha bir de Karadeniz turu olsa fena olmaz
Ben de öyle düşünüyorum,inşallah nasip olurKaradeniz turu ilk fırsatta gidin pişman olmazsınız
Vallahi orayı da merak ediyoruz aslında. Türkiye de gidilmesi görülmesi gereken çok yer var yaa fırsat oldukça gezmek lazım malatya ya yolumuz düşerse ayrıntılı bilgi alırım sizden. Hem belki görüşmek de nasip olurHocam o zaman Malatya'ya gelin:)
Off bunu görmez olaydım muhteşem yaa, künefeye hiç dayanamam
İnşaallah canımVallahi orayı da merak ediyoruz aslında. Türkiye de gidilmesi görülmesi gereken çok yer var yaa fırsat oldukça gezmek lazım malatya ya yolumuz düşerse ayrıntılı bilgi alırım sizden. Hem belki görüşmek de nasip olur
Ben ev hanımıyım. Eşim polis memuruTamam Antakya listede idi zaten şelale ve Arsuz da eklendi sağ olun sınıf öğretmeniyim ben. Siz
Teşekkür ederim canımOff bunu görmez olaydım muhteşem yaa, künefeye hiç dayanamam
Tamamdır çok sağ olun inşallah nasip olur gelip gezmekİnşaallah canım
Darende Günpınar Şelalesi var,Levent Vadisi var,Battalgazi de tarihi yerler var