- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onu yazicaktim şimdi :) aynı tarifi yapabiliyormuyuz bari kıymalı falan olsaydı içi de ayniSon eklenen börek daha önce yapılmadı mı?
İyi bakalim :)22 si gece başlarız:)
Birde sanki yanlış yere mi açmış kuzu bakarmisin bı börekler kısmına açmış herkesin açtığı yerde değil.Son eklenen börek daha önce yapılmadı mı?
Aynen harcı bile aynı.. ayrıca sodalı börek öyle olmuyor diye biliyorum..Ben de onu yazicaktim şimdi :) aynı tarifi yapabiliyormuyuz bari kıymalı falan olsaydı içi de ayni
Konusu taşındı bence..Birde sanki yanlış yere mi açmış kuzu bakarmisin bı börekler kısmına açmış herkesin açtığı yerde değil.
Olabilir bak bu ,çünkü baya baya aynısını yapmış,Konusu taşındı bence..
Yani o zmn neden tarif almak için uğraşıyoruz ki önceden.. mantık var ama galiba yapan arkadaş kullanmamış..Olabilir bak bu ,çünkü baya baya aynısını yapmış,
Evet ama boşuna mı önceden tarif alıyoruz cnm.. pişti olmayalım oylar bölünmesin diye.. sodalı börek deyince akla gelen börek kesinlikle bu değil.. hadi diyelim bilmiyor ama aynısı var.. hemde patatesine kdr aynı olır mı?Ben yapan kisiyi ilk kez goruyorum belki bilmiyodur tam olarak detaylariyla yarisma kurallarini. Benimde dikkatimi cekti çünkü aynisi diger böreğin. Sodalı borek diyince nevreste belki normal sodali borek yapacagini düşünmüştür
Haklisin bencede ama yapn kisi bilmeden yapmistir demek istedim belki katmazlar bunu bilemiyorum nevreste bisey soyler belkiEvet ama boşuna mı önceden tarif alıyoruz cnm.. pişti olmayalım oylar bölünmesin diye.. sodalı börek deyince akla gelen börek kesinlikle bu değil.. hadi diyelim bilmiyor ama aynısı var.. hemde patatesine kdr aynı olır mı?
Bende canım,yapan arkadaşta mutfakta iyidir , tariflerin orijinalini iyi bilir nasıl böyle bir hata yaptiysa artıkAynen harcı bile aynı.. ayrıca sodalı börek öyle olmuyor diye biliyorum..
İddialı biriydi ama..Haklisin bencede ama yapn kisi bilmeden yapmistir demek istedim belki katmazlar bunu bilemiyorum nevreste bisey soyler belki
Bilemedim canim aynisi olmaz tabi neticede resme bakinca sodalimi degilmi o anlasilmiyck :)İddialı biriydi ama..
Rulo böreğe de soda konuyordu da.. ama adı rulo börek..Bilemedim canim aynisi olmaz tabi neticede resme bakinca sodalimi degilmi o anlasilmiyck :)
Evet mevsimler de eskisi gibi değil. Dünyanın sonuna yaklaşıyoruz her şey değişti iyiceBu yıl mevsim değişti.Burasıda hala bozuk:)
Bugün çok fena rüzgar vardı:)
Inşallah sağlıklı günlere kavuşalım da ilk fırsatta gidersiniz. Biz 1 haftalık tur ile gitmiştik çok da verimli oldu çok şey sığdırdık. Ama kendi aracımla acele etmeden yavaş yavaş gezeyim derseniz öyle de güzel olur tur olunca biraz sıkıştırılmış program gibi tempolu oluyor çünkü.Onu bizde düşünüyoruz :)
Yıllardır memlekete gidelim orada çıkarız dedik :)Geldik bahçeye zor çıkıyoruz
Ahh karaköprü kaç gündür oralarda ev bakıyoruz yorulduk valla nasip olursa burdan oraya taşınalım diyoruz bakalım. memnun oldum bu arada aynı şehirden çıktık bak ne güzelOoo sizin daha çok varmış. Bizde Karaköprü de oturuyoruz. Allah kolaylık versin inşallah
Bende memnun oldumAhh karaköprü kaç gündür oralarda ev bakıyoruz yorulduk valla nasip olursa burdan oraya taşınalım diyoruz bakalım. memnun oldum bu arada aynı şehirden çıktık bak ne güzel