Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Ben yapan kisiyi ilk kez goruyorum belki bilmiyodur tam olarak detaylariyla yarisma kurallarini. Benimde dikkatimi cekti çünkü aynisi diger böreğin. Sodalı borek diyince nevreste belki normal sodali borek yapacagini düşünmüştür
Evet ama boşuna mı önceden tarif alıyoruz cnm.. pişti olmayalım oylar bölünmesin diye.. sodalı börek deyince akla gelen börek kesinlikle bu değil.. hadi diyelim bilmiyor ama aynısı var.. hemde patatesine kdr aynı olır mı?

Evet ama boşuna mı önceden tarif alıyoruz cnm.. pişti olmayalım oylar bölünmesin diye.. sodalı börek deyince akla gelen börek kesinlikle bu değil.. hadi diyelim bilmiyor ama aynısı var.. hemde patatesine kdr aynı olır mı?
Sodalı börek
=
images (7).jpeg

Diyeceklerim bu kadar 🙄

Haklisin bencede ama yapn kisi bilmeden yapmistir demek istedim belki katmazlar bunu bilemiyorum nevreste bisey soyler belki

Onu bizde düşünüyoruz :)
Yıllardır memlekete gidelim orada çıkarız dedik :)Geldik bahçeye zor çıkıyoruz:-)
Inşallah sağlıklı günlere kavuşalım da ilk fırsatta gidersiniz. Biz 1 haftalık tur ile gitmiştik çok da verimli oldu çok şey sığdırdık. Ama kendi aracımla acele etmeden yavaş yavaş gezeyim derseniz öyle de güzel olur tur olunca biraz sıkıştırılmış program gibi tempolu oluyor çünkü. 🤗

Ooo sizin daha çok varmış. Bizde Karaköprü de oturuyoruz. Allah kolaylık versin inşallah 💕
Ahh karaköprü kaç gündür oralarda ev bakıyoruz yorulduk valla 😄 nasip olursa burdan oraya taşınalım diyoruz bakalım.🤗 memnun oldum bu arada aynı şehirden çıktık bak ne güzel

Ahh karaköprü kaç gündür oralarda ev bakıyoruz yorulduk valla 😄 nasip olursa burdan oraya taşınalım diyoruz bakalım.🤗 memnun oldum bu arada aynı şehirden çıktık bak ne güzel
Bende memnun oldum 😍
Haliliye den Karaköprü daha iyi bencede. İyi düşünmüşsünüz :)
Uzun bir zaman kalacakmışsınız sonuçta :)
Hayırlısı olsun. İnşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz :) ❤️

X