Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Spor yapıyorsan çok hızlı verirsin canımZumba en ideali
Yok yok tatlı yapmayız:)
Bizim kizlar kan gruplarina gore diyet buldu. Biri bi ayda 11 kilo verdi biri 9. Bunu gorunce bende 5 kilo verim 54-55 olurum dedim. Ama onlar kadar hizli veremiorum sanirim. Hic kacamakta yapmam kilo fazlaligina gore sanirim bu verme isi

Bizim kizlar kan gruplarina gore diyet buldu. Biri bi ayda 11 kilo verdi biri 9. Bunu gorunce bende 5 kilo verim 54-55 olurum dedim. Ama onlar kadar hizli veremiorum sanirim. Hic kacamakta yapmam kilo fazlaligina gore sanirim bu verme isi
Maşaallah çok iyi vermişlerTabi kilo ne kadar çok olursa o kadar çok veriyorsun:)

Yani kendimiz mi ayarlıyoz canım, netten mi araştırıp bulmak lazım.
Yok mesela o sayfayi takip edip iban yolluyo aylik 100 lira. Para gider gtmez sana kan grup kilo vs. Soruyo. Sonra ne yemen faydali ne deil ona gore gunluk liste cikariyo. 17. Gun sonra yag yakman icin kur verip baska seye geciyo

Hadi bakalim beklioruz :)
Iyiyim bende sukur.
Ben ankaradayim buralar soguk, dun baya dolu yagdi
Evet öyleymiş havalar oralarda dikkat edin kendinize
Bozova Atatürk barajı güzel. Mesiresi de ayrı keyifli
Tamamdır listeye eklendi sağ olun

Halfetiye mutlaka gidin
Gittik oraya birkaç defa, beğendik güzeldi
[/QUOTE="yorgun anneanne, post: 64226891, member: 495004"]
Adıyamanlı benim nemrut var cendere köprüsü var perre antik kente var
memlekettim güzel canım daha sayamadığım yerler var
[/QUOTE]
Nemrut ile cendere ye gittik perre antik kent listeye ekledim teşekkür ederim.
Alıntılarım olmamış niyeyse Nevreste yorgun anneanne

Aynen çok güzel bende çok beğendim:)
O zaman bir Antep turu yapın orasıda çok güzeldir
Urfa da 5.yılım bitiyor civar şehirleri gezmeye çalıştık. Antep e de gittik 3-4 defa çok güzel müzeler var çoğu yerini gezdik şimdi çok duyulmamış ama guzel doğal alanlari varsa onları araştıracağım Mardin, Diyarbakır da tamam. Maraş, Hatay var sırada bir de Van a gitmeyi çok istiyorum

Hatay çok güzel. Ben 3 kez gittim.
Arsuz, antakya, harbiye şelalesi müthiş.
Gitmenizi öneririm :)

Mesleğiniz neydi merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…