- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Teşekkürlerkızlar deprem oldu urfada bizde sallandık burda urfada olan varsa
geçmiş olsun
Selamlar. Ben bugün böreği yaptım şükür birazdan ekleyeceğim. Urfa sıcakları ile delirmecelerSelam kizlar, nasilsiniz
Bu bir ay çok uzun oldu sanki, bitsede bizde katılsak daha çok var mi cok
Bu arada masallah katilanda baya olmus, herkesin eline saglik❤
kahve konusu çok karışık geldi bana yaa farketmemiştim ama iyi oldu söylediğinElalis cim seni kahve içmede unuttum sandın şaşırdın ondan sanırım ama yanılıyıorsun senin ile başbaşa içicez ondan yazmadım seni topluluğa hem görülücek hesapları hallederiz dedim
sorma bana 1 yıl gibi geldiSelam kizlar, nasilsiniz
Bu bir ay çok uzun oldu sanki, bitsede bizde katılsak daha çok var mi cok
Bu arada masallah katilanda baya olmus, herkesin eline saglik❤
Haa tamam karıştırdım
Ben yeni sayılırım ya35 rekorumuz canım:)
Ramazanda az oldu yoksa genelde böyle, tabi kategoriye de bağlı
Hadi bakalim beklioruz :)Selamlar. Ben bugün böreği yaptım şükür birazdan ekleyeceğim. Urfa sıcakları ile delirmecelersiz nasılsınız
Valla yasorma bana 1 yıl gibi geldi
Bozova Atatürk barajı güzel.Haa tamam karıştırdım. O zaman size de Urfa yi sorayım Bozova güzel mi gezmeye değer mi
Mevsimler şaştı sürekli gök gürlüyorHadi bakalim beklioruz :)
Iyiyim bende sukur.
Ben ankaradayim buralar soguk, dun baya dolu yagdi
Halfetiye mutlaka gidinHaa tamam karıştırdım. O zaman size de Urfa yi sorayım Bozova güzel mi gezmeye değer mi
Aynen, burda da oyleMevsimler şaştı sürekli gök gürlüyor
Nasılsın canımAynen, burda da oyle
İyiyim canım çok şükürIyiyim sukur ev halleri iste
Seni sormali
Bnde diyete basladim, guzel yemeklere bi ay ara verdimİyiyim canım çok şükürTemizlik,yemek arada yürüyüş öyle günler geçiyor
Yarışmaya katılmayan herkes diyete başladı.Ne güzel yaptınız:)Sonraki ay tatlı yapayım siz görünBnde diyete basladim, guzel yemeklere bi ay ara verdim
OlmazYarışmaya katılmayan herkes diyete başladı.Ne güzel yaptınız:)Sonraki ay tatlı yapayım siz görün