- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.985
- 43
Spor yapıyorsan çok hızlı verirsin canımZumba en idealiOlmaz
Hayatimda ilk defa yapiorum bakalim diyet
Kardesimle olunca zumba falan da yapiorum, baya zevkliymis
Yok yok tatlı yapmayız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor yapıyorsan çok hızlı verirsin canımZumba en idealiOlmaz
Hayatimda ilk defa yapiorum bakalim diyet
Kardesimle olunca zumba falan da yapiorum, baya zevkliymis
Bizim kizlar kan gruplarina gore diyet buldu. Biri bi ayda 11 kilo verdi biri 9. Bunu gorunce bende 5 kilo verim 54-55 olurum dedim. Ama onlar kadar hizli veremiorum sanirim. Hic kacamakta yapmam kilo fazlaligina gore sanirim bu verme isiSpor yapıyorsan çok hızlı verirsin canımZumba en ideali
Yok yok tatlı yapmayız:)
Maşaallah çok iyi vermişlerTabi kilo ne kadar çok olursa o kadar çok veriyorsun:)Bizim kizlar kan gruplarina gore diyet buldu. Biri bi ayda 11 kilo verdi biri 9. Bunu gorunce bende 5 kilo verim 54-55 olurum dedim. Ama onlar kadar hizli veremiorum sanirim. Hic kacamakta yapmam kilo fazlaligina gore sanirim bu verme isi
Hemde ilk gunlerden basladilar vermeye, onlarin hizinda versem 15 gunde istedigim kiloda olurdumMaşaalalh çok iyi vermişlerTabi kilo ne kadar çok olursa o kadar çok veriyorsun:)
Sırlarını bizde öğrensek:)Hemde ilk gunlerden basladilar vermeye, onlarin hizinda versem 15 gunde istedigim kiloda olurdum
Sade yasam diye bisey. Peygamber efendimizin sunnetleriyle beslenmeye dikkat ediyo. Kan gruplarina gore ne yiyip ne yemicegine karar veriyo, ona gore beslenme programi ayarliyolar.Sırlarını bizde öğrensek:)
Ayy bu tam ihtiyacım olan şey, diyetisyen mi ayarlıyo ?Bizim kizlar kan gruplarina gore diyet buldu. Biri bi ayda 11 kilo verdi biri 9. Bunu gorunce bende 5 kilo verim 54-55 olurum dedim. Ama onlar kadar hizli veremiorum sanirim. Hic kacamakta yapmam kilo fazlaligina gore sanirim bu verme isi
Yani kendimiz mi ayarlıyoz canım, netten mi araştırıp bulmak lazım.Sade yasam diye bisey. Peygamber efendimizin sunnetleriyle beslenmeye dikkat ediyo. Kan gruplarina gore ne yiyip ne yemicegine karar veriyo, ona gore beslenme programi ayarliyolar.
Evet canim, online diyet. Hergun ilgileniolar sunu yap die arada motive mesajlari flnAyy bu tam ihtiyacım olan şey, diyetisyen mi ayarlıyo ?
Nette bulabilir miyiz:)Sade yasam diye bisey. Peygamber efendimizin sunnetleriyle beslenmeye dikkat ediyo. Kan gruplarina gore ne yiyip ne yemicegine karar veriyo, ona gore beslenme programi ayarliyolar.
Yok mesela o sayfayi takip edip iban yolluyo aylik 100 lira. Para gider gtmez sana kan grup kilo vs. Soruyo. Sonra ne yemen faydali ne deil ona gore gunluk liste cikariyo. 17. Gun sonra yag yakman icin kur verip baska seye geciyoYani kendimiz mi ayarlıyoz canım, netten mi araştırıp bulmak lazım.
Yani instagramdan falan mı? Ben kullanmıyorum malesef.Yok mesela o sayfayi takip edip iban yolluyo aylik 100 lira. Para gider gtmez sana kan grup kilo vs. Soruyo. Sonra ne yemen faydali ne deil ona gore gunluk liste cikariyo. 17. Gun sonra yag yakman icin kur verip baska seye geciyo
Adini versem inst' da bulabilirsiniz :)Nette bulabilir miyiz:)
EvetYani instagramdan falan mı? Ben kullanmıyorum malesef.
Adıyamanlı benim nemrut var cendere köprüsü var perre antik kente varHaa tamam karıştırdım. O zaman size de Urfa yi sorayım Bozova güzel mi gezmeye değer mi
Evet öyleymiş havalar oralarda dikkat edin kendinizeHadi bakalim beklioruz :)
Iyiyim bende sukur.
Ben ankaradayim buralar soguk, dun baya dolu yagdi
Tamamdır listeye eklendi sağ olunBozova Atatürk barajı güzel. Mesiresi de ayrı keyifli
Gittik oraya birkaç defa, beğendik güzeldiHalfetiye mutlaka gidin
Aynen çok güzel bende çok beğendim:)Gittik oraya birkaç defa, beğendik güzeldi
Urfa da 5.yılım bitiyor civar şehirleri gezmeye çalıştık. Antep e de gittik 3-4 defa çok güzel müzeler var çoğu yerini gezdik şimdi çok duyulmamış ama guzel doğal alanlari varsa onları araştıracağım Mardin, Diyarbakır da tamam. Maraş, Hatay var sırada bir de Van a gitmeyi çok istiyorumAynen çok güzel bende çok beğendim:)
O zaman bir Antep turu yapın orasıda çok güzeldir
Hatay çok güzel. Ben 3 kez gittim.Urfa da 5.yılım bitiyor civar şehirleri gezmeye çalıştık. Antep e de gittik 3-4 defa çok güzel müzeler var çoğu yerini gezdik şimdi çok duyulmamış ama guzel doğal alanlari varsa onları araştıracağım Mardin, Diyarbakır da tamam. Maraş, Hatay var sırada bir de Van a gitmeyi çok istiyorum