- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 sezonu bu ayin 27sinde gelicek bir senedir bekliyoruz harika bir dizi yanliz ben onu izleyince gece tirsa tirsa uyuyorum oglum aglar yanina giderken korkarim diye isiklari acik birakiyorum ama vazgecemem boyle dizilerin hastasiyimay yeni bi diziye sardım dark,nefliş dizisi :)
daha doğrusu kız sardı bana.
zamanda yolculuk,beynim yanıyo izlerken :)
1 bölüm izleyip yatayım canlarım,öptüm kocaman
yettim gari burdayım kraliçem
Oyyy ablacım nasılsın seni görmek ne güzel
Evet biraz uzaklaştırma aldım daGünaydınlar iyiyim canom sağol sen nasılsın epeydir karşılaşamadık hiç
Kimse üstüne alınmasın bana dediGünaydınlar şekerler.
Evet biraz uzaklaştırma aldım da
Kimse üstüne alınmasın bana dedi
Özellikle nevoş hiç sevmem aramızda kalsınAradaazım oluyor böyle,bir dönemde bende 3 ay kadar yoktum.
Kıskanacaklar şimdi varya .
Özellikle nevoş hiç sevmem aramızda kalsın
Duyarsa duysunEyvah eyvahhh duymasın şimdi:))
ben de çocuklar konuşurken duydum,ay ne efsaneydi başlasa az kaldı falan diyolardı.neymiş neymiş dedim3 sezonu bu ayin 27sinde gelicek bir senedir bekliyoruz harika bir dizi yanliz ben onu izleyince gece tirsa tirsa uyuyorum oglum aglar yanina giderken korkarim diye isiklari acik birakiyorum ama vazgecemem boyle dizilerin hastasiyim
Duyarsa duysun
Sevimli firarimyettim gari burdayım kraliçem
Evet harika bir dizi birakamiyosun surekli izlemek istiyosunben de çocuklar konuşurken duydum,ay ne efsaneydi başlasa az kaldı falan diyolardı.neymiş neymiş dedim
demez olaydım beynim yandı
korkunçlu değil ya neden korktun ki
Dark' tan mi bahsediyorsunuzben de çocuklar konuşurken duydum,ay ne efsaneydi başlasa az kaldı falan diyolardı.neymiş neymiş dedim
demez olaydım beynim yandı
korkunçlu değil ya neden korktun ki