Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Aynen biraz sulu gözüm maalesef
Ben anne olmadan önce kolay kolay aglamazdim şimdi asla ve kata vedalara dayanamıyorum veda eden kim olursa olsun :KK42:

Bir insan Ehliyet kursuna gidip son derste duygulanıp ağlar mı ben ağladım valla

Oğlanın öğretmenini hiç sevmezdim dayanamadım ona da ağladım :KK42:

Tuhaf bir yapım var veda ya asla dayanamıyorum artık :KK43:

Öyle korkup kaçmak olur mu:)Biz burada sürekli olduğumuz için kendimizi geliştirdik:-)Hatta ilk sunumlarımız seninki kadar güzel değildi:)
Hatta ilk sunumlarımız aynı senin ki gibi biraz kötüydü ye okumaya başlamıştım 😅 aklımda daha güzel sunumlar vardı ama evde misafir vardı. Baktım börekler daha ortaya komadan tepside bitmiş iki fotl çekeyim sonra yiiyn dedim 😅 babam da diyo iyi ki bi börek yaprtın, her ağacın altında foto çekşyon, böreğin reklamını mı ağaçlarımın reklamını mı yapıyosun dedi :KK70:

Hatta ilk sunumlarımız aynı senin ki gibi biraz kötüydü ye okumaya başlamıştım 😅 aklımda daha güzel sunumlar vardı ama evde misafir vardı. Baktım börekler daha ortaya komadan tepside bitmiş iki fotl çekeyim sonra yiiyn dedim 😅 babam da diyo iyi ki bi börek yaprtın, her ağacın altında foto çekşyon, böreğin reklamını mı ağaçlarımın reklamını mı yapıyosun dedi :KK70:
Yok canım gayet başarılı bu kadarını beklemiyordum:)Hatta bu ay çok şaşkınız:)
Çok iyi yapmışsın hayırlısı artık:)

X