- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Sorma nevroşum diyetteyim.. o yüzden burada takılamıyorum .. ağzımın suyu akıyor
Bence boşa katılmıyorlarmış:)Evet kategorinin kolay olmasi ve kazanamayanlarin yrismasi bence katilimi arttirdi ne diyosun bu konuda :)
Yemicen dimiYarin pikniğe gidicez börek yapicam yarışmaya katılabilir miyim
Allah kolaylık versinSorma nevroşum diyetteyim.. o yüzden burada takılamıyorum .. ağzımın suyu akıyor
Sadece börek mi olacak acabaYemicen dimi
Saol nevroşumAllah kolaylık versin
Kaç kio verdin:)Saol nevroşum
Ulu orta utanırımKaç kio verdin:)
Çok mu verdin az mıUlu orta utanırım
Yazdım sanaÇok mu verdin az mı
Kendine ne götürücen?Bana kalmasın diye az yapicam
Azıcık katilsaydimBenimde içim gidiyor ama hayır
KabakKendine ne götürücen?
Kısır olmazsa olmaz.. yanına domates salatalık ayran tamam işte nesini düşünüyorsunKabak
Şaka bir yana düşünüyorum yogurtlu kabak salatası yaparim,patlican salatasi yapicam usenmezsem ateş yakmak yasaklanmış bu tarz şeyler arıyorum varsa akliniza gelen
Bende düşündüm ama hafta içi ödem yapar mı:)Yoksa bol yeşillikli:)Kısır olmazsa olmaz.. yanına domates salatalık ayran tamam işte nesini düşünüyorsun
Yani yarın çarşamba erken yerse ödem kalmaz aslında perşembe de hafif geçirse.. tabi herkesin metası farklı..Bende düşündüm ama hafta içi ödem yapar mı:)Yoksa bol yeşillikli:)
Ablamla arkadaşım da gelecek kahvaltiyi orda yapicaz sarma sardım börek yapicam birazdan ,kendime sekersiz limonata yapayım senin için birde kısır yapayımKısır olmazsa olmaz.. yanına domates salatalık ayran tamam işte nesini düşünüyorsun
Aynen herkesin farklı benim kolay düşmez:)Yani yarın çarşamba erken yerse ödem kalmaz aslında perşembe de hafif geçirse.. tabi herkesin metası farklı..
Bol yeşillik koy:)Ablamla arkadaşım da gelecek kahvaltiyi orda yapicaz sarma sardım börek yapicam birazdan ,kendime sekersiz limonata yapayım senin için birde kısır yapayım