Aynen canım bir sürü börek geldi ve hepsi çok güzel bayağı şaşkınımBen buralarda dolaniyorumNevreste saka maka baya börek geldi ama. Vakitte var daha gelir cogu sanki :)
Yapicam abla yarin insallahHanımlar hayırlı gecelerBöreklerinizi yapacak mısınız
alimiyon
Lilimam
Elhan
D Dediyy
ahinaz
KaramelDelisi
WunderLost
Youlost16
Komiknick
Jenna16
C A N O
Rakika
@Yasnaz
Neysesakinim
Tamam ablacmTamam canım bekliyorum
İşe başladın değil mi Allah kolaylık versin canımNevreste Gündüz o kadar yoruluyorum ki buraya bakmaya zaman olmuyor. Yeni börekler gelmiş sondan birinciyim galiba yine. Sondan birinciyede proluk verelim bunu başarmakta büyük meziyet.
Evet kategorinin kolay olmasi ve kazanamayanlarin yrismasi bence katilimi arttirdi ne diyosun bu konuda :)Aynen canım bir sürü börek geldi ve hepsi çok güzel bayağı şaşkınımDaha gelecekler var:)1-2 kişi bazı sebeplerden dolayı vazgeçti:)
Börek bulamayanlar var:)
Banlı olanlar var:)Onları etiketlemedim:)
Evet kuzum yarın inşallah...Hanımlar hayırlı gecelerBöreklerinizi yapacak mısınız
alimiyon
Lilimam
Elhan
D Dediyy
ahinaz
KaramelDelisi
WunderLost
Youlost16
Komiknick
Jenna16
C A N O
Rakika
@Yasnaz
Neysesakinim
Benim tatlı duskunluğum çok fazla onu kestim çok şükür ekmegi de azalta azalta bitirdim bugün hiç yemedim kahvaltida bir lokma o da dalginliktan attim agzima,hamurislerini falan da yavaş yavaş kesmeye ugrasiyorum işte önceden olsa sarma tenceresinin yarisi ayakta gidiyorduMenülerini takip ediyorum da çok kaçamaktı bilmemneydi görünce dedim noluyo
Yarin pikniğe gidicez börek yapicam yarışmaya katılabilir miyim
Başladımİşe başladın değil mi Allah kolaylık versin canımHiç sanmıyorum böreğin bayağı iyi:)
Bu sefer cidden çok iyi ama böreklerin çoğu çok iyi kestiremiyorum:)Başladım
sen ötle diyorsan öyledir
Tamam canım merakla bekliyorum
Benimde içim gidiyor ama hayırYarin pikniğe gidicez börek yapicam yarışmaya katılabilir miyim
Bu sefer cidden çok iyi ama böreklerin çoğu çok iyi kestiremiyorum:)
İşte sende döktürmüşsün:)bende ondan dedim abla herkes döktürüyor valla.