İnşaallah canım:)yapmaya çalışacağım
Aynen canım benimde azdi 20 kilo da meassallah :)Biz dolaba koymadik diye bu hale geldi bezelyeler demekki ama zaten 20 kilo dolabada koyulmaz ben koyardim bileydim benimki azdi yarisi cope gitti :/
Aynen canım dışarıda bozulmuştur.Yoksa dolapta bir şey olmaz:)Biz dolaba koymadik diye bu hale geldi bezelyeler demekki ama zaten 20 kilo dolabada koyulmaz ben koyardim bileydim benimki azdi yarisi cope gitti :/
biraz orda biraz burda
ben de bakoncukun tarifini yaptım.foto çekmedim ama yap dersen yarın yine yaparımBenimde içim gidiyor ama hayır
İnşallah ablacım o günleri de görürzHanımlar hayırlı gecelerBöreklerinizi yapacak mısınız
@alimiyon
Lilimam
Elhan
@Dediyy
@ahinaz
@KaramelDelisi
@Ozlemesra
@Youlost16
@SemAydan
@Jenna16
@-cantanem-
@Rakika
@Yasnaz
@befer
Ellerine sağlık canım biz sadece deneyebiliriz ötesi yokben de bakoncukun tarifini yaptım.foto çekmedim ama yap dersen yarın yine yaparım
Niye yapmayacak mısınİnşallah ablacım o günleri de görürz
Çok şahaneler değil miBunlar nenasıl börek bunlar allahımmm tövbe edemiyorum bu kadınlar yüzünden yaa
Yok yok hani hala yapamadımya o bakımdan öyle dedimNiye yapmayacak mısın
Haklısın canım hava çok değişik:)Ama akşam üstü açılıyor:)Hayırlısı artıkYok yok hani hala yapamadımya o bakımdan öyle dedimkarar veriyorum hava kapanıyo vazgeçiyorum açılıyo tüm suç yağmurun ablaaa
Bu cümleyeEvet kapımız acik bekleriz
Aynen bugün onu farkettim abla ,ya sabahın köründe açılıyo ya da akşam üzeri, neyse olmadı evde çekerim ama yaparım merak etmeHaklısın canım hava çok değişik:)Ama akşam üstü açılıyor:)Hayırlısı artık
Hava bozuk bile olsa balkonda farklı çıkıyor canım güneş şart değil:)Dışarının ışığı çok farklı:)Aynen bugün onu farkettim abla ,ya sabahın köründe açılıyo ya da akşam üzeri, neyse olmadı evde çekerim ama yaparım merak etme
Çok şahaneler değil mi
Bunu öğrendiğim iyi oldu ablacım, o iş bendeHava bozuk bile olsa balkonda farklı çıkıyor canım güneş şart değil:)Dışarının ışığı çok farklı:)
Daha bir sürü gelecek tarif varÇok valla bazılarında yutkundum.
Öyle canım dış çekim ne olursa olsun iyi çıkıyor:)Bunu öğrendiğim iyi oldu ablacım, o iş bende
Dışarıyı çokta övmesek daha iyi olur sonra suçu kime atcam ben ablaaaÖyle canım dış çekim ne olursa olsun iyi çıkıyor:)