Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Bence boşa katılmıyorlarmış:)
Yani madalyalı veya deneyimli arkadaşlarla benzer sunumlar yaptılar:)
Bence psikolojik olarak bir rahatlama oldu:)Onlar yok şansımız var gibi:)
Kategoriyi hem kolay seçtim hem de popüler tarifi yok:)
Evet bencede hem iyi oldu alisir katilmayanlar buraya 😃

Geeel canim senin neyin eksik 😍 çocukların yasağı da kalkmis cimcimeyi al gel 🥰
Vallahi nasıl koşa koşa gelir varya çocuk bunalmış enerji atmaya ihtiyacı var aslında herkesin ihtiyacı var çok iyi olur öyle bir piknik☺️, şimdiden iyi eğlenceler kuzuzcumm🥰

Vallahi nasıl koşa koşa gelir varya çocuk bunalmış enerji atmaya ihtiyacı var aslında herkesin ihtiyacı var çok iyi olur öyle bir piknik☺, şimdiden iyi eğlenceler kuzuzcumm🥰
Sağol canım .gecen cuma da öyle dolaşmaya gitmiştik çocuk 1 dk oturmadı ne yapsınlar sikildilar artık

Sağol canım .gecen cuma da öyle dolaşmaya gitmiştik çocuk 1 dk oturmadı ne yapsınlar sikildilar artık
Valla biz bunaldik çocuklar yine iyi sabrediyor. Benimkide öyle parka çıkarttık dün ordan oraya ordan oraya bizi beklemek bile yok sevincinden, eve gitmeyelim az daha deyip durdu.hayirlisi ile bitseydi.cikiyoruz ama yine tedirgince .

Gece gece bezelye ayikliyorum komsumun esi 20 kilo almis aradi nolur 5 kilosunu veriyim sana bozuluyo bunlar diye bende aldim biraz ama is cikardim kendime. Niye durmuyo bu bezelye bende ayni seyi yasadim ertesi gunu nerdeyse çürüyordu bilsem ilk gunden yapardim durmasi icin ne yapmak lazim hemenmi yapiyosunuz siz?

Gece gece bezelye ayikliyorum komsumun esi 20 kilo almis aradi nolur 5 kilosunu veriyim sana bozuluyo bunlar diye bende aldim biraz ama is cikardim kendime. Niye durmuyo bu bezelye bende ayni seyi yasadim ertesi gunu nerdeyse çürüyordu bilsem ilk gunden yapardim durmasi icin ne yapmak lazim hemenmi yapiyosunuz siz?
Ben dolaba koymuştum bir iki gun sonra ayikladim bişey olmadi 🤔

X