- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Nevros pro nasıl oluyor hediye mi etsem kardeşimize sonuçta gönlümü kaptı zalimin kızıEvet yakala bırakma
Aglakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevros pro nasıl oluyor hediye mi etsem kardeşimize sonuçta gönlümü kaptı zalimin kızıEvet yakala bırakma
Googleda var cnm bende ordan aldımBanada atabilir misin merak ettim yada google da araştırdam var mıdır?
Noluya yaO mu o mu o mu
Geçmedik geçmedikHayırlı akşamlar nasılsınız Börek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
@Krmzblk
@alimiyon
@Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
@-cantanem-
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
@Ozlemesra
@Dahliadivin
Youlost16
@Gonul45
@SemAydan
@Bal0ncuk
@Lilimam
@_Gulnihal_
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
Aglakk
@Sur-es
@gizemole
@Judy_K
@Jenna16
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Rakika
@kukrim27
@vespasever
Selam şekerler
@deynepnaz
retro_hippo
@Elalis
N Nana
@Blue_Perii
@Canfeb
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@gurtmingotam
S Sabr-Sukur-Dua
Olmaz ben onu tığ gibi görmek istiyorum incecik yaşına uygunNevreste rahat bırak yesin kızcağız yazıktır
Tamamdır bekliyorumGeçmedik geçmedik
Tarifini yapmadan söyleyemeyiz ama iyi bir şey kötü değil:)Popülerdir biizim buralardaNoluya ya
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Baktım şimdilik durmuş galiba pro kart almaBen bilmem sen bilirsin
Ay naptım da bu kadar gönlünü kazandım acabaBaktım şimdilik durmuş galiba pro kart alma
Böreğin onun için çok önemli:)Madalyalı olmasa o sana kalmazdıAy naptım da bu kadar gönlünü kazandım acaba
Inşallah öyledirTarifini yapmadan söyleyemeyiz ama iyi bir şey kötü değil:)Popülerdir biizim buralarda
Nana'nın gönlünü çaldın bu çok şahane bence:)Inşallah öyledir
Hee o zaman cidden haketmişim bi prolukBöreğin onun için çok önemli:)Madalyalı olmasa o sana kalmazdı
Hadi bakalımNana'nın gönlünü çaldın bu çok şahane bence:)
Vallaha yapardımBöreğin onun için çok önemli:)Madalyalı olmasa o sana kalmazdı