Bende yemekten sonra bir şey yemiyorum:)5:30 da yedim açımSussana açım ve akşamki muhabbetten sonra cnm aşırı çekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yemekten sonra bir şey yemiyorum:)5:30 da yedim açımSussana açım ve akşamki muhabbetten sonra cnm aşırı çekti
Ben et buğday ve nohutla yapıyorum ve biber salçası.. hatay içinde meşhur aşur.. ama nevroş kabul etmicek ama dur nevroş ben onu yapim öyle tariflere ekliyim de öğrensin arkadaşlar .. ama sonra başkası alırsa yarışmada valla Dahliadivin den destek alır çıngar çıkarırımBurda sadesi yapılıyor sadece buğdayla çok güzel tadı. Eminimki etlisi tavuklusuda güzeldir.
Ben tek öğün o da 16da yedim ve açım..Bende yemekten sonra bir şey yemiyorum:)5:30 da yedim açım
Biz yarisiyorduk dimi... kalk ye hadi can boğazdan gelirSussana açım ve akşamki muhabbetten sonra cnm aşırı çekti
İşte bu tavrınızdan dolayı bu yöreselden vazgeçiyorum korktumBen et tavuk ve nohutla yapıyorum ve biber salçası.. hatay içinde meşhur aşur.. ama nevroş kabul etmicek ama dur nevroş ben onu yapim öyle tariflere ekliyim de öğrensin arkadaşlar .. ama sonra başkası alırsa yarışmada valla Dahliadivin den destek alır çıngar çıkarırım
Bende öyle biliyorum salça hariçBen et tavuk ve nohutla yapıyorum ve biber salçası.. hatay içinde meşhur aşur.. ama nevroş kabul etmicek ama dur nevroş ben onu yapim öyle tariflere ekliyim de öğrensin arkadaşlar .. ama sonra başkası alırsa yarışmada valla Dahliadivin den destek alır çıngar çıkarırım
Sen diyettesin ben değilimBen tek öğün o da 16da yedim ve açım..
Çok sevindim canım merakla bekliyorum:)Yardım gerekirse buralardayım:)Yufkamı aldım yarın, öbürgün muhteşem tarifle geliyorum inşallah
Bizim orda ona başka bir şey diyorlardı ama hatırlamıyorum ama heR türlü gideri olan bir yemek ve seviyorumBen et tavuk ve nohutla yapıyorum ve biber salçası.. hatay içinde meşhur aşur.. ama nevroş kabul etmicek ama dur nevroş ben onu yapim öyle tariflere ekliyim de öğrensin arkadaşlar .. ama sonra başkası alırsa yarışmada valla Dahliadivin den destek alır çıngar çıkarırım
Elalis madalyalı o yarışmaya katılamıyor ama tariif isteyenler özele yığıldı Yapmaktan kesin vazgeçersen özelden mutlaka bildir canım:)Ama yaparsan seviniriz.Börek yapabildiğini öğrenmiş oluruz:)Yav Elalis sen zaten proymuşsun o zaman sen bu proluğunu bana ver, yarşımayakatol tekrar pro olursun elbet
Tavuk nerden çıktı buğday dicektim..Ben et buğday ve nohutla yapıyorum ve biber salçası.. hatay içinde meşhur aşur.. ama nevroş kabul etmicek ama dur nevroş ben onu yapim öyle tariflere ekliyim de öğrensin arkadaşlar .. ama sonra başkası alırsa yarışmada valla Dahliadivin den destek alır çıngar çıkarırım
Yazık banaaaaSen diyettesin ben değilim
Aman ya oda çok sıkı yazık değil mi sana
Burda buğdayı güzelce haşlıyorlar tereyağı ve su koyarak. Sonuna doğru eze eze buğday eriyor resmen sonrada üzerine tereyağı eritip döküyorlar.Bende öyle biliyorum salça hariç
Döğme de diyolar hatayda.. hatta en çok döğme derlerBizim orda ona başka bir şey diyorlardı ama hatırlamıyorum ama heR türlü gideri olan bir yemek ve seviyorum
O kadar kilolu değilsin hatta hiç değilsin bu kadar kendine zulüm etme ve şu dönemde bağışıklık sistemimiz çok önemliYazık banaaaa
Bizde et tereyağ bugday iyice haslaniyor eze eze uzerine tereyağ servis:)Burda buğdayı güzelce haşlıyorlar tereyağı ve su koyarak. Sonuna doğru eze eze buğday eriyor resmen sonrada üzerine tereyağı eritip döküyorlar.
Bizde dövme deriz:)Birde eskiler gendime der:)Döğme de diyolar hatayda.. hatta en çok döğme derler