- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Ben pro olmak icin kac yarismaya katildim haberin varmi baciiiE siz prosunuz yaparsınız tabi. biz tembeliz galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pro olmak icin kac yarismaya katildim haberin varmi baciiiE siz prosunuz yaparsınız tabi. biz tembeliz galiba
Hayır tabi kiBende can atıyorum acaba yemek bölümüne mi eklesek içimiz rahatlasaBende yapabilir miyim
Herşeyi herşeye bağlarım ben. Şaka bir yana sürekli bu yarışmaya katılanlar daha becerikli. Sunumu bile bir başka oluyorBunu nasıl proluğa bağladık
İşte deneyimle oluyor birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz, ama dışarıdan farklı görünüyor.Oysa sürekli katılsanız sizde aynı olacaksınız bilmiyorsunuz:)Herşeyi herşeye bağlarım ben. Şaka bir yana sürekli bu yarışmaya katılanlar daha becerikli. Sunumu bile bir başka oluyor
İşte ondan prosun, yani profesyonelsinizBen pro olmak icin kac yarismaya katildim haberin varmi baciii
Sen birde aşçısın niye bizimle değilsinİşte ondan prosun, yani profesyonelsiniz
Arada gelip bakıuorum da kendimi öksüz hissediyorum kimseyi tanımayınca. Birde 2 defa kaybedince vazgeçtim galibaİşte deneyimle oluyor birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz, ama dışarıdan farklı görünüyor.Oysa sürekli katılsanız sizde aynı olacaksınız bilmiyorsunuz:)
artık burdayımSen birde aşçıısn niye bizimle değilsin
Profesyonel i kabul etmiyorum onun bir tik üstüyüm , kıdem farkım var benim 4 yıl, bilmem kaç küsur yarışmaİşte ondan prosun, yani profesyonelsiniz
2 seferde mi pes ettin Nasıl öksüzPeki şimdi niye öyle değilBak herkes seni kucakladıArada gelip bakıuorum da kendimi öksüz hissediyorum kimseyi tanımayınca. Birde 2 defa kaybedince vazgeçtim galiba
Kaçmak yokartık burdayım
O zaman proprofesyonel oluyorsun.Profesyonel i kabul etmiyorum onun bir tik üstüyüm , kıdem farkım var benim 4 yıl, bilmem kaç küsur yarışma
Tamam senden eminim zaten:)Nevreste ayipsin kv lerle kaldigimiz icin o biz gelicez diye bir suru sey yapmis o yuzden yapamadim yarin yada ertesi gun yapicam insallah
Abla o zamanlar ağırdım şimdi zayıfım, hafif olunca kucaklandım galiba. Bende sizi kucaklıyorum2 seferde mi pes ettin Nasıl öksüzPeki şimdi niye öyle değilBak herkes seni kucakladı
Ayip olmasin diyemi etiketledinTamam senden eminim zaten:)
Bu güzeldiAbla o zamanlar ağırdım şimdi zayıfım, hafif olunca kucaklandım galiba. Bende sizi kucaklıyorum
Aynen öyleAyip olmasin diyemi etiketledin
o değilde sayfa inanılmaz kasıyo on sefer bassam birini algılıyorBu güzeldi
Netinle alakalı olabilir bende imdi sorun yok:)Bazen oluyor:)o değilde sayfa inanılmaz kasıyo on sefer bassam birini algılıyor