Annemin eziyetleri hayat sıkıntılarım tükendim artık

Hayatımı bilmeduguniz için size öyle gelebilir davulun sesi uzaktan hoş gelir

Hmm yetim maaşı işimi bir arastirayim en azından ingilizce kursumu öderim her ay

Kendi hesabima yatıyor zaten ama annem kimliğimi alıp gidip alıyor o parayi ptt den yatıyor babamın emekli maaşı asla da onu vermez
kimliğini verme.
hesabında dursun.
lazım oldukça kullan.
eğer şimdi kendi hakkını savunmazsan böyle devam edersin.
mezun olup işe girince hakkını nasıl savunacaksın?
hangi cesaretle başka şehre gidip hayat kuracaksın?

18 yaş altı olsanız anneniz veliniz olarak mallarınızı kullanabilir ama 21 yaşındayım demişsiniz.

Sizin imzanız, kimliğiniz olmadan bunları yapamaz ki

Allah annenizi ıslah etsin gibi yorumlar okudum dehşet içindeyim. Başka yorumda okumadim zaten çok sinirlendim.. Bu nasil bi zihniyet... Şana şunu söyliyim bir evlat annesini sırtında kabeye götürüp getirmiş ama karnında attığı 1 tane tekmenin bile hesabını verememiş. Kimse ailesini seçemiyor malesef ama annen senin annen anladınmi bugün var ona kızıyosun ya yarın olmasa. Seni doğurup sokağa atsa kendide kötü yola düşse tamam derim arayip sormasin bile. Ne olursa olsun ne derse desin isterse seni dövsün o senin annen hayatinda herkes olur herşey olur ama annen birdaha olmaz. Benimde 1 ablam var ve annemi çok üzüyor benim annemde belki kolay bir kadin degil ama o sinirlenince ben susarim ben susmayi öğrendim ama ablam hep anneme bağırdığı için kaybetti. Anne bu anne. Vicdani olan insan olan ne olursa olsun annesine ses cikartamaz!! Benim annem ablam yüzünden ne çok hasta oldu.. Hayatta hiçbirşey tektarafli degil belkide sende çok dikbaslisin ve yazdıklarindan sadece bu anlasiliyor. Allah önce seni ıslah etsin..

Kiz dertetmeee senin derdin neki annesi git bilmem nerden getiriyorsan para getir diyen kızlar var. Ben öyrenciyken akşam garson gece barda garson çalışır metroda fln yollarda yatmaya zaman bulurdm.en son bitirdm ama kurtulamadmki aile taşından borclardan. Kaçtım türkiyeye. Şükürler olsun geride kaldı. Şiimdi geri bakınca eskiden heekes annen kaddar der inanmazdım şimdi görüyorum kaddardı harbiden. Neyse anlatsam bitmez

Keske anne yide bir dinlesek...o okumamis cahil anneyi...hakir gorulen anneyi..asagilanan birileriyle kiyaslanan anneyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…