- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
- Konu Sahibi Eylulyagmuruuu
-
3 katlı evimiz var kendimize ait alt katlarda kiracı var babamın emekli maaşı var. Ayriyetten otobüsümuz duragimiz var şoför çalışıyor ondan iyi gelirimiz var ben geri ödemeli kredi alıyorum devletten uni öğrencilerine verilen çünkü almak zorundaydim annem bana bilgisayar bile almıyor eylülde ing kursuna baslicam onun parasini da kyk bursumdan vericem yoksa annem asla vermez
Otobüs ve durak ve ev zaten kardeşlerim annem ve benim üzerime yani o konuları biliyorum zaten benim payimin olması umrumda değil alsın gözleri doysunlar ben mutluluk istiyorum ayda 2 bin TL maaşım olsa kendim kirada başka şehirde olsam yeterKira geliri nekadar? otobüsten negeliyo?
Evler babadan kaldıysa sizinde hakkınız var önce enyakın notere gidip veraset ilamı alman lazım burada babanın mirasçıları ve oranları yazar
Sonrada o belgeyle tapuya gidersin babanın üzerine nevarmış daha doğrusu senin neyin varmış payıyla öğrenirsin
Kykya gerek kalmaz kendi paranla gidersin kursa
Annen gözün açılmasın diyede böyle yapıyo olabilir
Kardesim annemin psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyor bende öyle düşünüyorum mesela birazdan dayım gelecek dün gece izmirden geldiler suan sabahtan beri hazırlık yapıyor ben 2. Öğretimim ve derslerim çok ağır 4 yıllık okuyorum senede toplam 24 bir dönemde 12 ders alıyorum eve geç geliyorum okuldan Karnım çok aç oluyor geliyorum eve ne yemek var ne birsey zaten bana bitek dolmuş parasini veriyor bende mutfakta zeytin peynir yiyorum millet geliyor eve bu kız niye böyle zayıf diyorlar bir şey yemiyor ki diyor offf offf bıktım artikKardeslerinede böylemi davraniyor. Hakkın olani al derim ben. Annenin değil babanın mali nasıl olsa. bunca cektiklerine değsin. Taşınmaya yeni biyere gitmende çok faydası olur sana. Kardeslerinede böyle davranıyorsa onlarida al götür birlikte çalışır okur gecinirsiniz
Otobüs ve durak ve ev zaten kardeşlerim annem ve benim üzerime yani o konuları biliyorum zaten benim payimin olması umrumda değil alsın gözleri doysunlar ben mutluluk istiyorum ayda 2 bin TL maaşım olsa kendim kirada başka şehirde olsam yeter
Peki sence annem öyle bir şey yapar miEee sizin üzerinezede para ? Şuan hepsi hisseli bi şekilde kişibaşı bölün derim hepinize yeticek kadar varmış satar mısın kiraya mı verirsin o da sana kalır .
Peki sence annem öyle bir şey yapar mi
anneni dinlemeyeceksin.Peki sence annem öyle bir şey yapar mi
yanlış bilmiyorsam emekli maaşından kızların payına düşen ayrı yatırılıyor, feragatname imzalamadıysaAnnen kadar seninde hakkın var kardeşlerinle senin hakkın annenden fazladırda
Annen mırın kırın höt zöt ederse gidersin bi avukata anlatırsın durumu ortaklığın giderilmesi davası açar kazandığın müktardan alır parasını
Canım ya icim parcalandiKardesim annemin psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyor bende öyle düşünüyorum mesela birazdan dayım gelecek dün gece izmirden geldiler suan sabahtan beri hazırlık yapıyor ben 2. Öğretimim ve derslerim çok ağır 4 yıllık okuyorum senede toplam 24 bir dönemde 12 ders alıyorum eve geç geliyorum okuldan Karnım çok aç oluyor geliyorum eve ne yemek var ne birsey zaten bana bitek dolmuş parasini veriyor bende mutfakta zeytin peynir yiyorum millet geliyor eve bu kız niye böyle zayıf diyorlar bir şey yemiyor ki diyor offf offf bıktım artik
Annen kadar seninde hakkın var kardeşlerinle senin hakkın annenden fazladırda
Annen mırın kırın höt zöt ederse gidersin bi avukata anlatırsın durumu ortaklığın giderilmesi davası açar kazandığın müktardan alır parasını
yanlış bilmiyorsam emekli maaşından kızların payına düşen ayrı yatırılıyor, feragatname imzalamadıysa
Kendi hesabima yatıyor zaten ama annem kimliğimi alıp gidip alıyor o parayi ptt den yatıyor babamın emekli maaşı asla da onu vermezanneni dinlemeyeceksin.
resmi olarak babanın maaşından, malından payına düşenin hesabına yatmasını isteyeceksin.
Kendi hesabima yatıyor zaten ama annem kimliğimi alıp gidip alıyor o parayi ptt den yatıyor babamın emekli maaşı asla da onu vermez
Geçen dahiliye doktoruna gittim bütün değerlerim çok düşük çıkmış. Kanım 7 çıkmış demir düşük B12 çok düşük igneler verdi doktor o yüzden oluyorum onlariCanım ya icim parcalandiinanki cok uzuldum senin adina. Allah yardimcin olsun. Anneni psikolojisi falan bozuk değil yoksa dayiyada aynı daveanirdi. Dayının özelliği ne hazırlık yapiyo kızına kendi çocuğuna yapamıyo (
Yok mallarda ortak hepimizin üzerineBen taşınmaz mallar için avukata gitsin dedim
Emekli maaşı için bi dilekçe yeterli
Babası öleli anladığım kadarıyla çok olmuş 18den küçük olduğu için otomatik annesine bağlanmıştır
Ya arkadaşlar böyle bir şey yapsam annem kıyamet koparir benim aldigim kyk devlet bursunu bile benden istiyor bazen geçen de dedi paranı harcama okula harç paranı sen yatircaksin dedi.babandan yatan maasin vardir bekarsin cünkü onu annen aliyorsa hesap bilgilerinj degistir basvuru yaparak annen diger karta yatacak diye beklesin dursun sendeki karta yatsin ve babandan kalan mallar icin basit bi veraset ilami ile ayirma imkanin var ayir payini al egitimine harca
kız çocukları evlenene kadar payı ayrı yatırılıyor. ancak imza atarsa tamamını anne alabilir.Ben taşınmaz mallar için avukata gitsin dedim
Emekli maaşı için bi dilekçe yeterli
Babası öleli anladığım kadarıyla çok olmuş 18den küçük olduğu için otomatik annesine bağlanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?