Annemin Eşi Sürekli Sorun Çıkartıyor Ne Yapmamız Lazım.!!!

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.117
23.832
31
Ben işin içinden cıkamıyorum yardıma ihtiyacım var.. annem için üzülüyorum..
4 Ay önce 2. evliliğini yaptı annem 43 eşi 51 yaşında ( babam 5 yıl önce vefat etti babam vefat etmeden önce annemle ayrılmışlardı tek cocugum )
Evlendiklerinden bu yana bir gün iyilerse iki gün kötü .. üstelik kavga ettkleri zaman bizede yansıyor adam beş karış suratla oluyor bana karşı eşime karşı iyilerkende iyiler..
annem 3 aydır ogluma bakıyor ben calışıyorum ( sabah 9 akşam 5. 12 , 13 30 ögle aram var)
Annem 2 hafta öncesine kadar bizde bakıordu şimdi evinde bakıor
Sabahları Eşim bizi arabayla bırakıyor 7 30 da ( evlerimiz yakın ) ordan servisle iş yerine geçiyor 7 40 da servisi geliyor...
Dün eşi ile yine tantana olmuş tantana banyodaki havlu askının düşmesinden cıkmş
Eşi : evlendiğimizden beri bu evin kırı kopugu tamiri bitmiyor
Annem: ben bilerek mi yapıyorum ben mi bozuyorum demiş.. sonra patlamış eşi.
Eşi : Sen madem kızın 9 da işe gidiyorduda neden orda bakarkene 8 de koştur koştur gidiyordun demiş bagırmış.. Madem öyleydi neden benm kahvaltımı hazırlamadan benmle kahvaltı yapmadan gidiyordun 8 30 da gitsedn o zaman demiş kıyameti koparmş
Annem: cocugu görmüyormusun sabahları durmuyor sallıyoruz sürekli bende kızım hazırlansn die gidiyorum hazırlanamıyordu demiş ( annem 8 de geliyordu 8 bucuga kadar hazırlanıp birşeyler atiştırıyordum evden cıkıyordm bizim evimizde bakarkene. ) neyse dün sabah yine konu acılmış ;
Eşi : cocugu buraya nie 7 30 da getiriyorlar ,buraya gelene kadar araba motor ısınmadı için 2 tl yakar. madem öyle işede servisle değil arabayla gitsin 8 de getirsn cocugu nie perişan ediyor. iş yeirne git gelde aynı yakar ne kadar pinti eşi demiş .!!! )
adama cocugu 7 30 da getirdiğimiz dert olmuş ! düşünebilyormusunuz ya !!
Annem : ha 7 30 ha 8 ne fark eder yarm saat.. ister servisle gider ister arabayla..
eşimin servisle gitti 2 kuruşun hesabını yaptıgı dert olmuş ona.
Ona ne ki kızlar ya ? eşim servis varken neden arabayla gitsn 1 tl olsn fazla yaksn ona ne ??
Neden böyle dedi onuda biliyorum ben .sabah 7 30 da gittmde annem oraya orda kahvaltı yapıyorum adam herhalde 8 de gelirlerse eşi arabayla işe giderse, khavaltıyı burda yapmaz die düşünüyor .
Çünkü seziyorum yediğimiz içtiğimiz gözüne batıyor .!!
Kendi tarafına giderken annemle cook iyi araları cok iyi kendi tarafını hallettkten sonra bize gelince sıgındırmıor bizi ..
Adama herşey batıyor ya ..
Annemin bize 8 de gelmesi..
eşimin bizi 7 30 da getirmesi herşey
Eminim ben sabah yediğim öglen orda yediğimde gözüne batıyor.. !
Annem eşine anlatma dedi ama ben anlattm .. çok detaylı değilde eşiminde bilmeye hakkı var çünkü.. bizi ilgilendiren bir durum eşim sinirlendi tabi..
Eşim: yapılacak en güzel şey.. annen 8 ,30 da gelecek bizim oraya sen hemen hazırlanıp cıkacan öglende götürmek istiyorsa götürsün evine bundan snra sabahları getirmiyorum ben cocugumu
benm gebeliğim ne benim cocuguma yazık değil mi sabah terli terli uykulu götürüyorum adama neymiş benm servisle gitmemin arabayla gitmmin derdi dior ..
birde anneme para verioruz biz ( 650 tl ) önceki konumda bahsetmiştim ( benm cocguma bakmadan önce calışıyordu aynı fiyata başka bir cocuga bakordu bizde sen orda ne alıyorsan verelim dedik.. sırf gebe kalmasn die kızlar )
Annem cok üzgün.. kadının tansiyon oynuor resmen cok değişti böyle değildi cok farklı bir kişiliği var dior
Anneme oturmaya gidiyoruz cocugum gecen halıya birşey döktü cocugma ters ters bakıor cocugum oyuncakları atıyor dagıtıyor resmen batıyor farkındayız..
Annemn cok zoruna gidiyor bir sizi sıgındarmadı dior
Bende annemle konuşacagm öglen gidince..
anne sen sabah 8 30 da gel. evinde kahvaltını yap hazırlan öyle gel, öglende gitmek istersen git
eğer hala tantana yaparsa bizle ilgili senn huzurun bozulmasn bakıcı bulalım diyeceğim :KK43: ben sabahları götürmek istemiyoırm artık cocugumu adama yarm saat erken gelmemiş batmışş erken gelmemiz bahane eşimin servisle gelmesi bahane kızlar.. adama yediğimiz içitiğimiz batıor .! sabah orda bir iki atıştırmam batıor eminim..
Eşimede bahsettm dedim.. bana kızdı..
Ben sana anlatma demedm mi dedi :KK43: yahu anlatma dedin de oglumun babası o anlatmadnda ben eşime ne diyecem
;eşim sormayacak mı nie götürmeyecez artık sabahları die ne cevap verecem ben eşime
adam 7 30 da değlde 8 de getirsinler cocuk perişan olmasının derdine düşmüş bak bak bak
benm cocugumu o kadar düşünüyorsun madem ha 7 30 ha 8 !! benm cocugum senn keyfin için terli terli yatagından alıp geliyorumm.. bunu nie hesap etmiyorsun napacagız bilmiyorumm ya
keşke tek sorun biz olsak .. yok değil adam herşeye kavga herşeye tantana cıkartıyormş
annem kendine birşey aldımı gözüne batarmış değil ki benm orda sabah kahvaltı yapmam öglen yemek yemem mi batmayacak =(
Eşim dior onlarn benmi cocuguma ayak uyduracagı yerde ben uyduruyorum sabahın köründe cocugumu götürüyorum birde gebe kalıyoruz altta kalıyoruz ne gebeliğimiz var dior ben ne yapacamı şaşırdm artk ya
( annem benm cocuguma bakmasa bile bşaka bir işe yine girecek su an durumlaru cok iyi değil ) adamın derdi cocuga bakması değil aslnda..
Günceelll

annemle ögre aramda konuştum.. anne bu adam su an sana bizim durumdan tantana yapıyor en iyisi biz bir bakıcı bulalım sennde huzurun kacmasn o zaman sende duruma göre bakarsn dedim en azndan biz cıkarız aradan
annemin dediği bakıcı bulun tamam ama bu adamla olmaz bu seferde başka birşeylere patlak verir dior :KK43: evi gecindiremiyorum hadi köydeki eve gidelim diecek dior .. ( annem köydeki evde oturmam die en basndan dedi)
sigara parası bırakmayacak dioe yine herşeye kavga dior.
annem gecen yagdanlıgı kırmış adam ona bile birsürü laf etmiş ne kadar sakarsn dikkat et fırt zırt adam için herşey sorun
madem bizim yediğimiz gözüne batacaktı o zaman annem benm evimde bakıordu nie evimde bak die tuturdun.. biz herşeyi onun keyfine göre yapamayız annemi su an eziyor kadın nereye kadar cekecek ki bitik bir halde cok üzülüyorum içim parçalanıyor :KK43:

Son düzenleme:
ben senin yerinde olsam canım alırım çocuğu kreşe veririm bu sorun da ortadan kalkar annene para veriyosun zaten gider kreşe verirsin ya da bakıcı tutarsın karar senin ama moralini bozma böyle bi insan için yazık ona çok yazık küçüçük masum yavruya bile ne gözle bakıyo oğlunu sakın o adamın yanında bırakmaaa

50 den sonra erkeklerin çoğu çekilmiyor. Kafa gidiyor, çeneye vuruyor...orta yaş bunalımı sanırım. Bir de meşgalesi ya da samimi bir inancı falan yoksa temelli çevresine sarıyor bu tipler.

Allah sabır versin. Keşke kendinden 8 yaş büyük bu adamla evlenmeseydi anneniz. Olmuyor, sürekli sinir harbi yaşıyorsa da göndersin bence.

Ben işin içinden cıkamıyorum yardıma ihtiyacım var.. annem için üzülüyorum..
4 Ay önce 2. evliliğini yaptı annem 43 eşi 51 yaşında ( babam 5 yıl önce vefat etti babam vefat etmeden önce annemle ayrılmışlardı tek cocugum )
Evlendiklerinden bu yana bir gün iyilerse iki gün kötü .. üstelik kavga ettkleri zaman bizede yansıyor adam beş karış suratla oluyor bana karşı eşime karşı iyilerkende iyiler..
annem 3 aydır ogluma bakıyor ben calışıyorum ( sabah 9 akşam 5. 12 , 13 30 ögle aram var)
Annem 2 hafta öncesine kadar bizde bakıordu şimdi evinde bakıor
Sabahları Eşim bizi arabayla bırakıyor 7 30 da ( evlerimiz yakın ) ordan servisle iş yerine geçiyor 7 40 da servisi geliyor...
Dün eşi ile yine tantana olmuş tantana banyodaki havlu askının düşmesinden cıkmş
Eşi : evlendiğimizden beri bu evin kırı kopugu tamiri bitmiyor
Annem: ben bilerek mi yapıyorum ben mi bozuyorum demiş.. sonra patlamış eşi.
Eşi : Sen madem kızın 9 da işe gidiyorduda neden orda bakarkene 8 de koştur koştur gidiyordun demiş bagırmış.. Madem öyleydi neden benm kahvaltımı hazırlamadan benmle kahvaltı yapmadan gidiyordun 8 30 da gitsedn o zaman demiş kıyameti koparmş
Annem: cocugu görmüyormusun sabahları durmuyor sallıyoruz sürekli bende kızım hazırlansn die gidiyorum hazırlanamıyordu demiş ( annem 8 de geliyordu 8 bucuga kadar hazırlanıp birşeyler atiştırıyordum evden cıkıyordm bizim evimizde bakarkene. ) neyse dün sabah yine konu acılmış ;
Eşi : cocugu buraya nie 7 30 da getiriyorlar ,buraya gelene kadar araba motor ısınmadı için 2 tl yakar. madem öyle işede servisle değil arabayla gitsin 8 de getirsn cocugu nie perişan ediyor. iş yeirne git gelde aynı yakar ne kadar pinti eşi demiş .!!! )
adama cocugu 7 30 da getirdiğimiz dert olmuş ! düşünebilyormusunuz ya !!
Annem : ha 7 30 ha 8 ne fark eder yarm saat.. ister servisle gider ister arabayla..
eşimin servisle gitti 2 kuruşun hesabını yaptıgı dert olmuş ona.
Ona ne ki kızlar ya ? eşim servis varken neden arabayla gitsn 1 tl olsn fazla yaksn ona ne ??
Neden böyle dedi onuda biliyorum ben .sabah 7 30 da gittmde annem oraya orda kahvaltı yapıyorum adam herhalde 8 de gelirlerse eşi arabayla işe giderse, khavaltıyı burda yapmaz die düşünüyor .
Çünkü seziyorum yediğimiz içtiğimiz gözüne batıyor .!!
Kendi tarafına giderken annemle cook iyi araları cok iyi kendi tarafını hallettkten sonra bize gelince sıgındırmıor bizi ..
Adama herşey batıyor ya ..
Annemin bize 8 de gelmesi..
eşimin bizi 7 30 da getirmesi herşey
Eminim ben sabah yediğim öglen orda yediğimde gözüne batıyor.. !
Annem eşine anlatma dedi ama ben anlattm .. çok detaylı değilde eşiminde bilmeye hakkı var çünkü.. bizi ilgilendiren bir durum eşim sinirlendi tabi..
Eşim: yapılacak en güzel şey.. annen 8 ,30 da gelecek bizim oraya sen hemen hazırlanıp cıkacan öglende götürmek istiyorsa götürsün evine bundan snra sabahları getirmiyorum ben cocugumu
benm gebeliğim ne benim cocuguma yazık değil mi sabah terli terli uykulu götürüyorum adama neymiş benm servisle gitmemin arabayla gitmmin derdi dior ..
birde anneme para verioruz biz ( 650 tl ) önceki konumda bahsetmiştim ( benm cocguma bakmadan önce calışıyordu aynı fiyata başka bir cocuga bakordu bizde sen orda ne alıyorsan verelim dedik.. sırf gebe kalmasn die kızlar )
Annem cok üzgün.. kadının tansiyon oynuor resmen cok değişti böyle değildi cok farklı bir kişiliği var dior
Anneme oturmaya gidiyoruz cocugum gecen halıya birşey döktü cocugma ters ters bakıor cocugum oyuncakları atıyor dagıtıyor resmen batıyor farkındayız..
Annemn cok zoruna gidiyor bir sizi sıgındarmadı dior
Bende annemle konuşacagm öglen gidince..
anne sen sabah 8 30 da gel. evinde kahvaltını yap hazırlan öyle gel, öglende gitmek istersen git
eğer hala tantana yaparsa bizle ilgili senn huzurun bozulmasn bakıcı bulalım diyeceğim :KK43: ben sabahları götürmek istemiyoırm artık cocugumu adama yarm saat erken gelmemiş batmışş erken gelmemiz bahane eşimin servisle gelmesi bahane kızlar.. adama yediğimiz içitiğimiz batıor .! sabah orda bir iki atıştırmam batıor eminim..
Eşimede bahsettm dedim.. bana kızdı..
Ben sana anlatma demedm mi dedi :KK43: yahu anlatma dedin de oglumun babası o anlatmadnda ben eşime ne diyecem
;eşim sormayacak mı nie götürmeyecez artık sabahları die ne cevap verecem ben eşime
adam 7 30 da değlde 8 de getirsinler cocuk perişan olmasının derdine düşmüş bak bak bak
benm cocugumu o kadar düşünüyorsun madem ha 7 30 ha 8 !! benm cocugum senn keyfin için terli terli yatagından alıp geliyorumm.. bunu nie hesap etmiyorsun napacagız bilmiyorumm ya
keşke tek sorun biz olsak .. yok değil adam herşeye kavga herşeye tantana cıkartıyormş
annem kendine birşey aldımı gözüne batarmış değil ki benm orda sabah kahvaltı yapmam öglen yemek yemem mi batmayacak =(
Eşim dior onlarn benmi cocuguma ayak uyduracagı yerde ben uyduruyorum sabahın köründe cocugumu götürüyorum birde gebe kalıyoruz altta kalıyoruz ne gebeliğimiz var dior ben ne yapacamı şaşırdm artk ya :KK43:

Allah annenin yardımcısı olsun canım ya ne çilesi varmış kadının..ben çocuğumu o adamla aynı ortamda asla ve asla bırakmazdım ..kesinlikle bakıcı bul annen de yanlarına gelir gider sık sık..ben bile burdan çok tedirgin oldum o adamdan Allah göstermesin neler okuyoruz

Huzursuz ortamda cocugun bulunmasi iyi degil krese ver ya da daha fazlasina bakici bul. Yapabilecegin hicbir sey yok.

Edit: Senin esin bile kendi cocugu oldugu halde bir haftalik izinde gezmek isiyorum deyip annenin sizden dinlenmek icin izin istemesine kiyamet koparmisti parasiyla bakiyor diye (650tl) Hatirliyorum konunu. Annenin kocasi elin adami cok normal yani davranisi...

Son düzenleme:
Çocuğun kaç yaşında? Çok küçük değilse, kreşe ver bence. Sabah evden çıkarken arabayla 8buçukta bırakırsın akşam dönüşte alırsın yada kreşe gidemeyecek kadar küçükse, bakıcı tut bence de. Böyle devam ederse, bu adam annenin huzurunu bozacak, vır vır konuşacak sürekli. Annene yazık, arada kalıyor.

50 den sonra erkeklerin çoğu çekilmiyor. Kafa gidiyor, çeneye vuruyor...orta yaş bunalımı sanırım. Bir de meşgalesi ya da samimi bir inancı falan yoksa temelli çevresine sarıyor bu tipler.

Allah sabır versin. Keşke kendinden 8 yaş büyük bu adamla evlenmeseydi anneniz. Olmuyor, sürekli sinir harbi yaşıyorsa da göndersin bence.
PEKİ bizim ne yapmamız lazım =( birde annem anlatma dior eşine eşimime anlatmmasam yarn iki gün snra demck mi
cocuga niye yine annen evimizde bakmaya başladı die ben ne cevap verecem

birde annem dün demiş ki akşam yorgunum..
adam demşki napıorsnda yoruluyorsunn..
oda daha napym cocuga bakıorum evini temizliyorum yemeğini yapıyorum camasrlarını yıkıyorum yorluyorum demiş
annemin yaptıgıını işten saymıor zaten annem para almasa asla baktrmazdı

ben senin yerinde olsam canım alırım çocuğu kreşe veririm bu sorun da ortadan kalkar annene para veriyosun zaten gider kreşe verirsin ya da bakıcı tutarsın karar senin ama moralini bozma böyle bi insan için yazık ona çok yazık küçüçük masum yavruya bile ne gözle bakıyo oğlunu sakın o adamın yanında bırakmaaa
Canmm oglum daha cok küçük kreşe veremeyz su an tek çözüm ben artk sabahları götürmeyecem bak sene adam sabah 7 30 da getirdmizn deridne düşmüş neymişde 8 de getirecekmişisz eşim arabayla gidecekmş işe töve yarabbmm
enisi annem sabah 8 30 da gelsin.. kahvaltılarını yapsnlar öglende götürmek isterse evine götürdün oglumu sabahları gitmek istemiyorum artık ya :KK43:

Huzursuz ortamda cocugun bulunmasi iyi degil krese ver ya da daha fazlasina bakici bul. Yapabilecegin hicbir sey yok.
şu an öglen anneme diyecem zaten..
anne ben artık sabahları cocugumu getirmeyecegm
eşinin yediğimiz içtiğimiz gözüne batıyor ondan böyle ypaıyor sabah eşim beni ha 7 30 da bırakmş ha 8 de de ne fark eder adam bunun hesabına derdine düşmüş.. oda nie sabah orda yiyorum ya ondan
gec gelirse evde yer gelir mantndan gidiyor :KK43:
benm cocugmu düşünnyorsnda madem sabahn körnde terli terli senn zevkin için geliyor onu nie düşünmüyorsn :KK43:

Canmm oglum daha cok küçük kreşe veremeyz su an tek çözüm ben artk sabahları götürmeyecem bak sene adam sabah 7 30 da getirdmizn deridne düşmüş neymişde 8 de getirecekmişisz eşim arabayla gidecekmş işe töve yarabbmm
enisi annem sabah 8 30 da gelsin.. kahvaltılarını yapsnlar öglende götürmek isterse evine götürdün oglumu sabahları gitmek istemiyorum artık ya :KK43:
bence kesim çözüm bakıcı bul boşver bu sorunlar devam eder gider size gıcıklığı var belli ki bu adamın nerden buldu annen bu adamı çok mu aradı evlenip barklanmışsın bekar olsaydın sokağa mı atacaktı seni pess

birde annem dün demiş ki akşam yorgunum..
adam demşki napıorsnda yoruluyorsunn..
oda daha napym cocuga bakıorum evini temizliyorum yemeğini yapıyorum camasrlarını yıkıyorum yorluyorum demiş
annemin yaptıgıını işten saymıor zaten annem para almasa asla baktrmazdı

bu lafı erkeklerin çoğu dior maalesef , ne düşüncesizlik :KK43::KK43:

PEKİ bizim ne yapmamız lazım =( birde annem anlatma dior eşine eşimime anlatmmasam yarn iki gün snra demck mi
Gecen konuda esine, cocugu parayla baktirdigini soyledigine pisman olmustun. Yine pisman olabilirsin eger kocana soylersen.

Bence herşey eşe anlatılmamalı, yeri gelince size karşı kullanıyorlar böyle şeyleri. Sizin ev de bakma konusunada, çocuk sabah uykulu gidiyor perişan oluyor,annem gelirse daha rahat olur diye böyle karar verdik dersin olur biterdi.

Bide öğle arası gittiğinde annene sabah yediğim öğlen yediğim adamın gözüne batıyor falan deme daha çok üzersin onu.zaten çok üzgündür. Sen sadece anne artık bizim evde bak 8.5 ta gel huzursuzluk çıkmasın de. Detaya çok inersen annen daha çok üzülür

Annene laf soyleme kadin eziliyor zaten iki taraftan da. Birak rahat etsin evinde kocasiyla. Sabah 7.30 cok erken adamin bir zevk aldigini dusunmuyorum.
şu an öglen anneme diyecem zaten..
anne ben artık sabahları cocugumu getirmeyecegm
eşinin yediğimiz içtiğimiz gözüne batıyor ondan böyle ypaıyor sabah eşim beni ha 7 30 da bırakmş ha 8 de de ne fark eder adam bunun hesabına derdine düşmüş.. oda nie sabah orda yiyorum ya ondan
gec gelirse evde yer gelir mantndan gidiyor :KK43:
benm cocugmu düşünnyorsnda madem sabahn körnde terli terli senn zevkin için geliyor onu nie düşünmüyorsn :KK43:

Bence de çocuk ile ilgili olan bir durumu eşinden saklamamalısın. Annen ve size en uygun düzen ne ise öyle ayarlanmalı çocuk bakımı. Ona ne sizin benzininizden, yarım saatinizden! 50 yaşında evlenmiş, kahvaltımı hazırlamadan gittin nedir, ne işi var bi çay 2 peynir masaya kendi koyamıyorsa? Oturduğu evde mi annenizin kendi evi, bir de geldim geleli evin döküntüsü bitmiyor diye laf ediyor Haşmetbeyimiz.

Bence çocuğunuza başka bir bakıcı tutun. Ama anneciğinizi sahipsiz bırakmayın. Kıyamam ben ona.
Anneniz size derdini anlatmış ben olsam eşimle paylaşmazdım bu kadar aleni şekilde.
Birdeannenizin size verdiği o kadar emek varken 650 lira için kim kime gebe kaldı muhabbeti yapmak bana tuhaf geldi.

X