- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
Merhaba ablalar annemin dudağı şişmeye başladı yolda şimdi iyice şişti napıcaz korkuyorum ya doktora gidicez zaten şimdi gerek var mı nedeni ne olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ablalar annemin dudağı şişmeye başladı yolda şimdi iyice şişti napıcaz korkuyorum ya doktora gidicez zaten şimdi gerek var mı nedeni ne olabilir
Şimdi gidiyor.korktum bir anda buz koy dedim geçirmez dediAlerji olabilir.Acile gidin bence.
Şimdi gidiyor.korktum bir anda buz koy dedim geçirmez dedi
2 kez halam yaşadı bu durumu.
Aldığı ilaçlardan oluyormuş
Yok yemedi hiç bişey.açık bi alandaydık yeşillikli ordaki bi ottan tozdan falan mı gerçi daha önce de gittik oraya bişey olmadı. Bir şey mi ısırdı acabaFindik fistik alerjisinde filan sisme oluyo. Yada hic yemedigi bisey mi yedi?
Annemin de arada sırada şişiyor. Tavuktan olduğunu düşünüyoruz. Bu ara ialçlı hormonlu bir şey yediyse ondan kaynaklanmış olabilir.
Drun söylediğini yazarsanız biz de bilgileniriz
Geçmiş olsun.
Annemin de arada sırada şişiyor. Tavuktan olduğunu düşünüyoruz. Bu ara ialçlı hormonlu bir şey yediyse ondan kaynaklanmış olabilir.
Drun söylediğini yazarsanız biz de bilgileniriz
Geçmiş olsun.