• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin dudağı şişti:(

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba ablalar annemin dudağı şişmeye başladı yolda şimdi iyice şişti napıcaz korkuyorum ya doktora gidicez zaten şimdi gerek var mı nedeni ne olabilir

Merhaba ablalar annemin dudağı şişmeye başladı yolda şimdi iyice şişti napıcaz korkuyorum ya doktora gidicez zaten şimdi gerek var mı nedeni ne olabilir

Annemin de arada sırada şişiyor. Tavuktan olduğunu düşünüyoruz. Bu ara ialçlı hormonlu bir şey yediyse ondan kaynaklanmış olabilir.

Drun söylediğini yazarsanız biz de bilgileniriz

Geçmiş olsun.

Babamında davul gbi olmuştu bikere.ağrı kesici dokunuyomuş.doktor hemen bi iğne yapmış bide ilaç vermişti indi

Ihmal etmeyin siskinlik dilde ve nefes borusunda da sislik yapabilir eger anaflaksi gibi bi alerji ise. Onun disinda tansiyon olabilir.

Annemin de arada sırada şişiyor. Tavuktan olduğunu düşünüyoruz. Bu ara ialçlı hormonlu bir şey yediyse ondan kaynaklanmış olabilir.

Drun söylediğini yazarsanız biz de bilgileniriz

Geçmiş olsun.

Sağolun.biraz geç cevapladım kusura bakmayın.
Annem gitmiş iğne yapmışlar alerjikmiş sanırım.yediği bir şeyden değil ama çünkü bişey yemedi.doktor ilaç falan da vermemiş,ne zaman alerjik tutarsa hem iğneni ol demiş.başka da bilgim yok annem çok sormamış

Sadece yenilen içilenden değil, temas edilen bir şeyden de olabilir. Çimenlik alana gitmişsiniz. Orada alerjik etki oluşturabilecek bir sürü şey var. Birinden biri dokunmuştur.

Back
X