Kız erkek ayırımı degil bnce evlenmek isteyen insan kimseden bişey beklemden yuvasını kurmalı biri bn düğünümü evimi nişanlımla tek basıma yapmak isterim eşya almak isteyen olursada o parayı düğünde takıcagı altına eklesin yani buarada bizde evlenince kaynanamın evinde oturcaz ama nişanlım o evin parasını verdi öyle aldık kaynanamda kendine ikinci evi alıcak zaten nişanlım kaynanama evşn parasını vermese ben bi kız olarak bile utanırdım gidip kaynanamın kendi parasıyla aldıgı evde oturmaya
üni güzel sanatlar öğrencisiyim btn gün dçizim yapıyorum o evde çok yakın okuluma sabaha kadar çizim yapıp okula gidiyorum sevgilimde bana yardım ediyor yani derslerim kolaylaşıyor ev işide iki kişi hiç bşey değil evdede yaptığım şeyler annemde ilk başta mantıklı buluyodu okuluma daha kolay olucağnı biliyodu şu an ki evimiz 1 saat sürüyor okula yolda hep zaman kaybıanneniz bence de hata yapıyor ama agırdan almak degil mesele, bu konuya tamamen itiraz etmeli.
uni.de okuyan kızım okulu bitirmeden evlenicem diyecek
ben de işlerini kolaylastırmak icin tapulu evimi verecegim. yok oyle hazırcılık.
erken evlenmek icin tutturan hazırlıgını da yapsın der 1kurus vermezdim ben olsam.
daha nişan bile olmamıs damat adayına niye ev icin soz versin kadın?
mesleginizi elinize almadan neden bu kadar acele ediyorsunuz?
biz de aşık olduk biz de sevdik... ama bu kadar kör olmayın lutfen.
o askerligini yapıp önündeki engelleri kaldırıyor diyelim, ya siz? evlilik dısında hic mi gelecek hayaliniz yok?
uni hayatı bile yeterince zorluyorken bir de evi cekip cevirmek...
o stresle bas etmeye calısırken en guzel cicim aylarınızı hep kavgayla gecirir birbirinizi yıpratırsınız. deger mi?
eger kararlıyım, annemi yorumları vs kimseyi dinlemem diyorsanız o zaman tapulara degil yalnızca kendinize guvenmelisiniz....
Okulunu bitirmeden evlenme.. Ne acelen var?
pardon yanlismi anladim ?
bence cok fazla beklentiniz var. Anneniz mecbur degilki size evini vermeye?
Ben evlenecek ciftin, olabildigince herseyi birlikte yapmalarindan yanayim. Baskalarindan beklemek sadece sinir stres yaratir.
Ne gerek var.
Okulunuzu bitirin. Sevgilinizde calisiyorsa calisir biraz birikim yapar. SIzin okulunuz bitincede istediginiz sekilde evlenir istediginiz evde oturursunuz.
Annenizin evine otursaniz ne olacakki bence huzurlu olmazsiniz.
Beni yanlis anlamayin sadece kendi fikrim.
Kız tarafı alır erkek tarafı alır değil ki bence mevzu , evet şartları yeterli bir aile yeni evlenen çifte yardımcı olabilir ama bu neyin acelesi yahu ?
Evlilik adımından önce nerede yaşanacağının planlarının yapılması ?
Yani benim bildiğim sevgilisi olan kızlar , hele askerde ise ; izne gelişinin hayalini kurar , efendime söyleyeyim düğününü , gelinliğini falan hayal eder ...ama şimdiden ev derdine düşmek olmamış canım .
Annen verirse verir , vermezse okulunu bitirip bu masraf ortadan kalkana kadar evlenmezsiniz , sence bu daha mantıklı değil mi?
üni güzel sanatlar öğrencisiyim btn gün dçizim yapıyorum o evde çok yakın okuluma sabaha kadar çizim yapıp okula gidiyorum sevgilimde bana yardım ediyor yani derslerim kolaylaşıyor ev işide iki kişi hiç bşey değil evdede yaptığım şeyler annemde ilk başta mantıklı buluyodu okuluma daha kolay olucağnı biliyodu şu an ki evimiz 1 saat sürüyor okula yolda hep zaman kaybı
kendi ayaklarının üstünde durmasında değil daha rahatlarız diye her şekilde daha rahat başka bi ev alabilirdik ama bilmiyorum orda annemn evi dururken biz kirada bencillik
Büyük konuşmak istemiyorum ,bir kızım var ve okulu bitirip iş güç sahibi olmadan evlenicem diye tuttursa bırak ona ev vermeyi,odasına kitler,okulada sadece ben götürür getiririm.hiç mi benm gibi düşünen yok ben sadece kadın erkek ayrımı yapmadan elinde imkanı olanın yardım etmesi taraftarıyım sevgilim anneside ablasının evini 2 kere komple döşedi çünkü eniştesi kıt kanaat o da kızı sonuçta
yaşı sorun daha çok beklemek istemiyo hayatında baya bi zorluklar olmuş bişey diyemem ona tabi haklısın benm huyum böle bunalıma grdm zaten hep kötü şeylerle uğraşıyorum en son detaylara takılıyorum
canım mimarlık okudum ve elimde o maketlerle 2 vasıta degistirerek okula gitmenin ne demek oldugunu gel bana sor...
bir de boyumu aşan ozalit cıktıları, otobus her hareket ettiginde mahvolan projem...
evet bazen arkadaslar beraber yaptıgımızda daha kolay oluyordu, herkes birbirine yardım ediyordu.
ama zaten seviyoruz bi de okurken yardımı dokunur diyip sırf bunun icin evlenilir mi?
eger yakın evi şart görüyorsan o kiracıyı cıkarır, sen de yanına ev arkadası alır masrafı paylasır 2yıl orada oturursun.
illa evlenmen gerekmiyor yani.
neyse siz kararınızı vermissiniz ama madem oyle 1+1 eve cıkmaya razı gelecek uni bitene kadar sabredeceksin.
her seyi ailenden bekleyemezsin.
erkek tarafı neden ev almıyor derdine dusmek ayrım yapmak istemiyorum ama bu cocuk da bana biraz hazırcı geldi...
sen istesen bile kabul etmemeliydi bence.
Büyük konuşmak istemiyorum ,bir kızım var ve okulu bitirip iş güç sahibi olmadan evlenicem diye tuttursa bırak ona ev vermeyi,odasına kitler,okulada sadece ben götürür getiririm.
Yapmayın be yavrucum,aceleniz ne?
Hayat sizin hayal ettiğiniz kadar basit değil.
Yaşı mı sorun?
Kaç yaşında Allah aşkına?40 mı,50 mi?
İki kişi çalışıp kirada oturarakda ev alabilirsiniz bn birinizin maası evi geçindirir birinizin maaşı birikir bnce sizin düşünme sekliniz bencil
Yaşı mı sorun?
Kaç yaşında Allah aşkına?40 mı,50 mi?
kiraya çıkmaktan korkuyorum kaç kişi hemen hop diye ev alabilirki dnyanın ben türlü hali var
29 yaşında o çok acele ediyo işin boku çıkcak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?