evi sevgilimde istemiyo ben çok istiyorum evi o almadı ev miras eskiden oturduğumuz ev zaten eski püskü ben sadece kira masrafımız olsun istemiyodum zaten en başından olmaz dese tamam derdim 1 sene paln yaptık tam ciddiye binicekken pat bunu dedi bana
Dmek ki neymiş annen bile olsa başkasının malına güvenip plan yapmıcakmışsınız eski püsküde olsa kimbilir anneniz ne zorluklarla aldı o evi 3 5 kuruşta olsa kadının bi yerden geliri var bnce doğru karar vermiş vazgecmekle
yanlışmı anladım henuz nışan yok ortada.dur bakalım once nışan olsun.gelın ata bınmış ya nasip demış dıye bır söz var çokda doğru...ne bu acele...
Kusura bakma ama arkadaşım derdin ne, acelen ne. Kaçıyor mu sevgilin? Bi okulunu bitir önce. Hem annen sana o evi vermek zorunda değil ki. Diyorsun ki önceden beni heveslendirdi. Olabilir... Sonuç olarak onun evi, onun kararı. Bence bi okulunu bitir, işe gir. Sevgilin de çalışmıyorsa bir işe girsin. Çalışıyorsa zaten sorun yok. Tutun kendi evinizi evlenin....
hiç mi benm gibi düşünen yok ben sadece kadın erkek ayrımı yapmadan elinde imkanı olanın yardım etmesi taraftarıyım sevgilim anneside ablasının evini 2 kere komple döşedi çünkü eniştesi kıt kanaat o da kızı sonuçta
hiç mi benm gibi düşünen yok ben sadece kadın erkek ayrımı yapmadan elinde imkanı olanın yardım etmesi taraftarıyım sevgilim anneside ablasının evini 2 kere komple döşedi çünkü eniştesi kıt kanaat o da kızı sonuçta
Kız erkek ayırımı degil bnce evlenmek isteyen insan kimseden bişey beklemden yuvasını kurmalı biri bn düğünümü evimi nişanlımla tek basıma yapmak isterim eşya almak isteyen olursada o parayı düğünde takıcagı altına eklesin yani buarada bizde evlenince kaynanamın evinde oturcaz ama nişanlım o evin parasını verdi öyle aldık kaynanamda kendine ikinci evi alıcak zaten nişanlım kaynanama evşn parasını vermese ben bi kız olarak bile utanırdım gidip kaynanamın kendi parasıyla aldıgı evde oturmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?