Annemin bencilliğinden psikolojikmen çöktüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bencil olan s
sizsiniz. Keyfiniz istedi diye kadın yaz icin ev mi tasisin kolaydi sanki
Dedemin evi 3 sokak ötede aynı mahalle sayılır.Ayrıca pek çok insan yarın tatile en basitinden memlekete gidiyor.Ben 3 sokak öte gitmek istemişim çok mu?Ayrıca o ev zaten dayalı döşeli.Sadece gıda alışverişi yapmak gerekli o da zaten 1 günde olacak şey.Teyzem şimdi bizde kalıyor.Teyzem de dedemlere gitmek istiyor.Babam da kendini orada daha rahat hissediyor.

Tamam da anneniz her istediğinizi yapmak zorunda mı? Bebek misiniz de her ağladığınızda pışpışlasın?
Belli ki kadın o evde mutlu hissetmiyor ki kalmak istemiyor. Neden illa fedakarlık yapması gereken anneniz oluyor?

Konu sahibinin hem yaşı gereği hem de psikolojisinin iyi olmadığını düşünüp sert yorum yapmaktan kaçındım. Sadece bir konuya bakarak yorum yapmak çok yerinde olmayabilir ama ben de yazdığınız gibi düşünüyorum. Bu konuda yazan anne bana kızını düşünmeyen biri olarak gelmedi açıkçası.

Offf alın teyzenizle babanızı gidin kalın o evde ya. Ne evmiş arkadaş. Valla toplanın gidin de kadıncağız da az kafa dinlesin.

E isteyenler gitsin o zaman . Alisverisinizi de kendinjz yapin. Kadindan ne istiyorsunuz

Yani tutunduğu meseleler çok absürt. Yok pahalı telefon yok imam-hatip... Yani dertsiz başına dert arıyor işte, illa bir dram çıkaracak. Maksat üzülmek olsun.

Üç sokak ötedeki evde kalmak için mi annenizle kavga ettiniz? E ne oldu ibadetler? Cennet anaların ayaklarının altında değil miydi? Yoksa imam hatipli olmadığın için bilmiyor musun?

Bakış acilarinizin farkli olmasi annenizi rahatsiz ediyor. Ki forum üyelerini bile rahatsız etti.

Okuduğunuz okulla ibadetlerinizin hakkını verip verememenizin hiç bir ilgisi yok. Ama işte siz daha basit, daha iddiasiz, maneviyata daha dönük biri olduğunuz için annenizle aranızda çekişmeler yaşanıyor..

Seçimlerinize dunyanin en sacma seçimleri bile olsa, başkalarına zarar vermediğiniz sürece saygı duyulması gerekiyor duyulmuyorsa kendi ayaklarınız üzerinde duracak konuma gelip, kendi hayatınızın iplerini elinize alırsınız, başka çözüm yok.

o zaman siz gidin kadını rahat bırakın

Olmaz o zaman temizliği kim yapacak, arkalarını kim toplayacak, tencere tencere yemekleri kim önlerine koyacak? Mantıklı bişey mi bu söylediğin şimdi sen de yani...

Konu sahibinin annesinden beklediği tam bir kölelik ya. Annesinde de hata var bu çocuğu onlar yetiştirmiş. sonuç ortada

Olmaz o zaman temizliği kim yapacak, arkalarını kim toplayacak, tencere tencere yemekleri kim önlerine koyacak? Mantıklı bişey mi bu söylediğin şimdi sen de yani...
Evi çok seviyormuş güya ya işte gitsin tek kalsın madem. Maksat evle hemhal olmaksa anneyi sürüklemenin manası yok. 21 yaşında kocaman kız tek kalabilir.

Konu sahibinin annesinden beklediği tam bir kölelik ya. Annesinde de hata var bu çocuğu onlar yetiştirmiş. sonuç ortada
Kesinlikle. Çok tepelerine çıkarmışlar.

Bu davranış biçimini 13-15 yaş arası ergenlerde görürüz genelde, normaldir. 20’li yaşlar artık ergenliğin bittiği anne baba çatışmasının bittiği yaşlar.

Imam hatibe gitmek yada gitmemek senin ibadetine engel degilki ne alaka

Şu yazdiklarin bir üniversite okuyan genç kız değilde daha ergen biri yazıyor gibi

Annem söyle böyle deyipte üstüme düşüyor beni sıkıyor deyipte gece niye uyanmadı demeler de ayrı bir tuhaflık ne yapsın ayağına alıp sallasın mi uyusun da büyüsün mu desin
gece wc gittin diye poponu mu silsin
Uyumuş kadın kalsa uykuda bile beni takip ediyor diyeceksin

Halanın kızları belki daha olgunlar onu örnek gösteriyor karşılaştırma değil bence sen çocuk gibi davranıyorsun onlarsa oldukları gibiyse kadın ne yapsın

Bence birazcık büyü bebeğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…