- 27 Mart 2019
- 29.766
- 108.587
- 598
- Konu Sahibi CaresizMutsuzCicek
Bakın okuduğum mezun olduğum lise uzaktı.Yani okulu da sevmiyordum yol da yoruyordu.Hayatımın en güzel 4 yılı mahvoldu diyebilirim.Kalıcı arkadaş bile edinemedim.Nasıl edineyim ki?Küfürlü konuşan insanlar,sevgilisi olup rahatsız edici davranışlar sergileyenler,zorbalık yapanlar... Ben liseye başlanılan 14-15 yaşlarında kız-erkek ilişkilerinin sağlıksız olduğunu düşünüyorum.Kendim de hep mesafeli durarak kötü şeylerden korunmaya çalıştım.Yani şimdi düşünüyorum,imam hatibe gitseydim,orada kız-kıza beraber kütüphaneye gideceğim,pikniğe gideceğim arkadaşlar edinseydim,lisenin son yılı da dershane,kurs vs. gidip orada daha bilinçlenmiş daha benimle aynı amaca yönelmiş erkek arkadaşlar edinebilirdim.Artık benim için her şey çok geç bunu anlatmaya çalışıyorum.Anadolu lisesine gidince daha mı iyi oldu?Yine iyi bir eğitim yok.Kalıcı arkadaşım yok,insanlara karşı çekingen biri oldum.Biraz da annem benim ezik olmamı istiyor diye düşünüyorum bazen.
Ne alaka bu şimdi
Sanki normal lise de herkes öyle imam hatipte yok
Sacmalamiyin
Kendini korumusun bu ne demekse
Derslerine odaklan geleceğine bak
Bence sen bunu istiyorsun polimik çıkarmak
Normal lise kızlar erkeklerin hatip kız kıza
Araya dini eğitimi onu bunu gerekli gereksiz ne varsa ortaya atıp annen üstünden gidip
Burda olay tartışma çıkarma niyetindesin