- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
Ben 24 yaşındayım. Bu yaşıma kadar annemin sözünden çıkmayan birisi olarak yetiştim. Annem bu zamana kadar bana hiç güvenmedi. Güvensizlik yaratacak hiçbir şey yapmama rağmen hep bir güvensizlik hep bir şüphe duygusu vardı. Şimdi kendisi annesinin yanına gitti evde ben kardeşim ve babam kaldık. Tamam hani güvenmese evde tek bırakmaz diyorum ama konuşmaları hiç öyle gözükmüyor. Az evvel konuştuk mesela kardeşim çalıştığı yerden para almış onu söyledim borç vardı onu niye vermedin diye kızdı sonra yarın seni arayacağım hemde borçlu olduğumuz kişiyi de arayacağım dedi. Bunu sürekli yapıyor. Geçen sefer izne geldiği zaman nişanlımla evdeydik kendisi okuldaydı çalışıyordu. Kaç sefer aradı sayamadım. Bir sefer aşağıya yengemin yanına indim telefon evde kalmış aramış nişanlım açmış onu kapattıktan sonra doğru mu söylüyorlar diye yengemi daha sonrada beni aradı. Resmen rezil oldum hani böylesi güvensizlik yapacak ne yaptım diyorum ama bulamıyorum okuldan eve evden okula arkadaş çevrem zaten olmadı ne yapmış olabilirim anlamış değilim. Birde ne yapsam gözüne büyütüyor gibime geliyor