Annemin akrabalarindan nefret ediyorum..

Onlar gibi inancli olmak ve saygi duymak zorundada degilim zaten muhattapin degiller kendileri ekliyorlardi. Benimle bu sekilde konusmaya hakkinizda yok. Insanlarin yaptiklarina saygi duymayi ogrenin artik
cümledeki çelişkiye bak. onların inancına saygı duymak zorunda değilsin ama minel aşka saygı duymayı öğretiyosun amacın sırf polemik yaratmak

benzer resim olayını bende yaşadım ortalık birbirne girmiş resmen.annemle kavga ettik 25 gün konuşmadım sonra annem işin aslını benden öğrenmeyi terch etti. ama bir daha sosyal medyaya akraba mı tövbe ettim

Konu sahibi konu acmisti bende cevap verdim olay cok farkli ayrica konu sahibi laf atmazken sanane ya siz neden bos insansiniz usenmeden konuma neden yorum atiyosunuz? Evet mezhebim genis akrabalarima gore ama eve erkek alicak kadar degil malesef...

Arkadasin cirkefligi ve saygısızlığı ile bekledigi saygi arasinda buyuk tezat var.. Ne diyecegini sasiriyor insan.. Ben şok sabahtan beri
Surekli egitiminden(!) ve modernliginden(!) dem vurunca sordum ne mezunu oldugunu, insanlari egitimle mi yargiliyosunuz dedi alakasiz bi bicimde, ben
Baska bi konuda milleti tehdit etmisligi var, "burdaki ev hanimlarina benzemem" diyerek.. Kisi kendinden bilir işi derler gerci

Konu sahibi konu acmisti bende cevap verdim olay cok farkli ayrica konu sahibi laf atmazken sanane ya siz neden bos insansiniz usenmeden konuma neden yorum atiyosunuz? Evet mezhebim genis akrabalarima gore ama eve erkek alicak kadar degil malesef...
Iste o ayni evde kalir sen kalmazsin bu da seni ilgilendirmez. Sen insanlarin hayatina karisirken iyi baskasi sana laf edince aglamak yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…