Ben senin şu celiskilerine bi son vereyim ama.. Bi iyilik olsun benden sana
-Sitede herkesin konumu az cok bellidir.. Duyar kastiran da yardimci olmaya çalışan da.. Mesaj sayimi mi kiskandin sen yoksa
bak profilime de gir mutlaka, bosandim ben, ordan da vurabilirsin, buyuk malzeme..
-Baska bi konuda "ev hanimlarina benzemem" diye eli belinde kavga edip gelip burda "egitime gore mi yargiliyosunuz" diye olayi alakasiz bi yere SENIN cekiyor olman ayri ironik..
-2 universite + 1yuksek lisansim var, merakini gidermek icin soyluyorum..
-Konuyla alakali yorum bile yapmadim, "yani karisma haklari var mi demek istiyorsunuz" diye niyet okuyup iftirayla uste cikamazsin, bu mahalle kavgasi tarzidir.. 2 universite okumus olacakmissin ya, ben soyleyeyim bilmis ol..
-"Burda gezinecegine" dedigin bi siteye uye olman, burda konu acman, burdaki insanlardan yorum beklemen.. Yorumsuz..
-Daha yeni dönmüştüm, senin yuzunden banlanacagim yine ama olsun, 1 gram bi sey anlarsin belki diye bi umudum var
Azicik sakin ol ama.. Tanimadigin insanlara bile boyle anlamadan etmeden, resmen iftira atarak saldırırken, kendine saygi beklemen cok komik.. Cemkire cemkire baskin gelecegim diye dusunme, her yerde işe yaramaz, sadece rezil oldugunla kalirsin yuksek eğitimli guclu kadin