Annemin akrabalarindan nefret ediyorum..

Herseyi dine neden bagliyosun? Ayrica ben istanbulda yasiyan universite mezunu meslek sahibi biriyim onlarimi dusunucem koydekiler ne der diye? Evli degilim ama evlenicegim insanla koydum. Kimseyide dusunemem kimsede bana karisamaz anladinmi
Hangi universite, hangi meslekmis o? Isine gelmeyen, hosuna gitmeyen yorumlara agiz dolusu saldirinca merak ettim dogrusu

Hangi universite, hangi meslekmis o? Isine gelmeyen, hosuna gitmeyen tum yorumlara agiz dolusu saldirinca merak ettim dogrusu
Mesaj sayiniz yukselsin diyemi surekli bos yorumlar yapiyorsunuz anlamadim? Ayrica universite okumasam bile karismaya haklarimi var demekki siz insanlari egitimine gore yargiliyosunuz. Medipol Universitesi Okul oncesi ogretmenligi okudum suanda ikinci kere universiteye gidicem bankacilik siz merak etmeyin:) bence burda gezinicegine biraz kariyer sahibi olunki kendinize sayginiz olsun

yorumun hangi tarafina aciyip hangi tarafina guleyim sasirdim.. Allah iyiliğini versin cilgin kiz

Bence sen hiç Mardin'e gitme sevmiyorsun daha önceki paylaşımında bu yöndeydi. İstanbul'da yaşıyordunuz galiba. Boşverin ya akrabalar hep öyledir açık arar. Bence sende karşı atak yap herkesin bir açığı hep bulunur. Kendi ailesinde açığı çok olan da başkasına sarar. Cheers

Ben senin şu celiskilerine bi son vereyim ama.. Bi iyilik olsun benden sana
-Sitede herkesin konumu az cok bellidir.. Duyar kastiran da yardimci olmaya çalışan da.. Mesaj sayimi mi kiskandin sen yoksa bak profilime de gir mutlaka, bosandim ben, ordan da vurabilirsin, buyuk malzeme..
-Baska bi konuda "ev hanimlarina benzemem" diye eli belinde kavga edip gelip burda "egitime gore mi yargiliyosunuz" diye olayi alakasiz bi yere SENIN cekiyor olman ayri ironik..
-2 universite + 1yuksek lisansim var, merakini gidermek icin soyluyorum..
-Konuyla alakali yorum bile yapmadim, "yani karisma haklari var mi demek istiyorsunuz" diye niyet okuyup iftirayla uste cikamazsin, bu mahalle kavgasi tarzidir.. 2 universite okumus olacakmissin ya, ben soyleyeyim bilmis ol..
-"Burda gezinecegine" dedigin bi siteye uye olman, burda konu acman, burdaki insanlardan yorum beklemen.. Yorumsuz..
-Daha yeni dönmüştüm, senin yuzunden banlanacagim yine ama olsun, 1 gram bi sey anlarsin belki diye bi umudum var
Azicik sakin ol ama.. Tanimadigin insanlara bile boyle anlamadan etmeden, resmen iftira atarak saldırırken, kendine saygi beklemen cok komik.. Cemkire cemkire baskin gelecegim diye dusunme, her yerde işe yaramaz, sadece rezil oldugunla kalirsin yuksek eğitimli guclu kadin

Takipçilerin arasında akrabaların var oradan görüyorlar resimlerini. Tanımadığın insanları sil profili kapat

hesabini gozden geçir .. belki fake bi hesapla seni takip ediyo olabilirler... veyahutta sosyal medya hesaplarini değiştir.... onlar degismezler çünkü...

Ailen sosyete değilmiş ki kaldırabilsin ne demek yani? Tercihtir ben de paylaşmazdım ama istemiş paylaşmış. Yani ananelerimiz varmış da, yakışıkalmazmış da. Elalemin hayatı hakkında ahkam kesip, sen çok bencilsin demek yakışıkalıyor ama. Alt tarafı benim hayatım bu, buna uygun yaşamamı eleştiriyorlar demiş. Resmen istediği gibi yaşadığın için bencilsin bu memlekette. Birine zararın dokunmasa da topluma uymuyorsun ya, ooo çok düşüncesizsin. Bu zihniyet yüzünden Uganda'ya taşınasım var gerçekten.

Isten en guzel yorum.. annem olmasa onlari uzmek olmasa nisanlimi bile birakip yurtdisina gidicem turk insanlari cok dedikoducu cok elestirici... tek dertleri namus.. onuda bacak arasinda saniyolar.. kapali olsan suc acik olsan suc hersey suc hersey kim neder diye yasamakta.. en cokta benim annem boyle.. saclarimi sariyi boyattim gecen aklimdab acaba anneannemler ne der ya diye gecti.. benimde bu hale getirdiler cunku. En iyisi ozgur yasamk cunku insanlae susmuyor gercekten

Bi kismini okudum malesef fazla zamanim yoktu.. her neyse ben birini laf edince hemen su unlu admini cagriyolardi sende banlanicagini biliyosun dur bende cagirayim bari.. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ....

Benim ramazanda içki şişesiyle veya iciyorken poz veren ve bunu da hiç çekinmeden özgürlük adı altında paylaşan akrabam olsa kendisiyle pek muhatap olmaz uzak dururdum..Fakat bunu yüzüne de vurmaz hissettirmezdim.sizinkilerin hatası bunu diledokmeleri olmuş.

Onlar gibi inancli olmak ve saygi duymak zorundada degilim zaten muhattapin degiller kendileri ekliyorlardi. Benimle bu sekilde konusmaya hakkinizda yok. Insanlarin yaptiklarina saygi duymayi ogrenin artik

Bence annenizin akrabalari da sizden nefret ediyordur,sevgi de karsiliklidir cunku. Gorusmeyin,koskoca kadinsiniz 15inde cocuk degilsiniz ki
Keske etseler :) gittigimde sacma sapan hediyelerle benle arkadas olmaya calismasalar ama malesef iki yuzlu insanlari sevmem :)

Mezhebiniz genişmiş ne ya? Herkes Müslüman olmak zorunda mı, kime ne sizin hayat tarzınızdan? Boş, vizyonsuz insanlar o hayat tarzınıza laf söyleyen akrabalarınız. Asla takmayın. İnsanları hele hele dar görüşlü insanları asla değiştiremezsiniz. Annenizi kırmayın yeterli, bildiğinizi güzelce anlatın ona. Akrabalara uymak zorunda değilsiniz, sosyal medya hesabınız sizin kontrolünüzdedir, canınızı sıkmayın.

Mezhebiniz genismis diyen bendim:) Boyle dusunmesem de bunu soyleme sebebim konu sahibinin bir baska konuda insanlara "mezhebin genis" seklinde cirkin yakistirma yapmasiydi. O konuda insanlarin hayat tarzina laf ediyordu kendisi de. Yani bence akrabalari ile cok uyumlu aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…