Annemin akrabalarindan nefret ediyorum..

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Nefret ediyorum gercekten. Annem mardinli babam giresunlu. Irkcilik degil amacim ama annemin ailesi cok farkli muhafazkar ben namaz kilmiyorum diye surekli bana ters bakislar imali laflar. Annemin memleketine geldik kuzenleri var benim yasimda annemin kuzenleri benim degil. Sosyal medyada bende ekli degiller ama nasil gormuslerse artik annemin onunde butun koy seni konustu ramazan ayinda icki icmissin yemek resimleri koymussun diye. Annem bana bagirdi beni rezil ediyosun diye bende beni takip etmesinler o zaman sosyal medyadan dedim. Ben dar giyiniyorum diye arkamdan konusmuslar neymis ben dindar degilmisim. Her neyse 10 gun oldu eve geldim istanbula telefonla almanyadan akrabalari daha adlarini bilmem anneannemi aramislar benim hakkimda demisler bi cocukla resim paylasmis evleniyomu falan anneannemde anneme soyledi annemde kizdi daha evlenmeden neden resim koyuyosun sarmas dolas diye. Ya millete ne anlamiyorum bu annemin geri kafaliliginida anlamiyorum biktim artik su akrabalarindan onlar gibi degilim sirf kiskancliktan ramazanda icmis diye adimi cikarmislar ya sizene madem sevmiyosunuz profilime bakmayinn. Nasil kurtulucam bunlardan hesabimi gizliyorum nasil gordulerse anlamiyorum

Hickimseyi ilgilendirmez hayatin evet ama sen o insanların düşüncelerini hayata bakis acilarini değiştiremezsin annen onemsiyosa sende anneni onemseyip biraz anlayis gosterebilirsin belki

Boşver insanlar sadece konuşur. Rahatsız olan bakmasın mantığı pek işe yaramıyor. Gizleyin profilinizi. Face ise. Instagramda'da aynı şekilde. Twitter'ı yoktur herhalde onların yani inşallah. Teker teker engelleyin ya da en temizi.

Gonderilerini sadece arkadaslarin gorsun ve zaten akraba ekleme
Akraba akrep konusmaya malzemeleri olsun bos bos butun gunu nasil gecirecekler yoksa

Hickimseyi ilgilendirmez hayatin evet ama sen o insanların düşüncelerini hayata bakis acilarini değiştiremezsin annen onemsiyosa sende anneni onemseyip biraz anlayis gosterebilirsin belki
Onlarda benim bakis acimi degistiremez sonucta annem bunu yillardir anlamadi. Bende anlamicam

Onları ilgilendirmeyen şeylere karışmamaları gerektiğini söyleyin. Hesabınızı gizli yapın en iyisi. Ne meraklılar başkalarının hayatına müdahale etmeye. Gizlilik en iyisi sosyal medya hesaplarında zaten. Arkadaş listenizde olmayanlara kapatmış olursunuz.

Hata annenizde bence.Çünkü akrabalar komşular her zaman konuşur.Önemli olan annenin senden emin olup sana laf söyletmemesi Akrabalar desin istedikleri kadar kızın dar giyiniyor kızın namaz kılmıyor diye siz kendi işinize bakın ben kızıma kefilim dese bir daha hiçbiri ağzını açamaz.

Yaptıklarınız iyidir kötüdür bilemem, ama sizin yerinizde olsam ne o köye giderim birdaha ne de annem annanem dışında ordan biriyle konuşurum. Anneme de derim benim için bi sen varsın bi de annannemle dedem gerisi artık benim için yok, hiç olmadıkar varsayıyorum.
Akrabalık akrabalık diye böyle zıt insanların da birbiriyle görüşmesi yanlış bence. Anlaşamıyorsanız niye köye gidip misafir oluyorsunuz ki aileniz giderken siz evde kalın. Gitmeyin. Annenizin de saygı duyması lazım zira bu kadar size yapılan terbiyesizliğin karşılığında bişey yapmamanızı beklemiyodur.

kusura bakma ama memlekette halen hoş karşılanmıyor sarmaş dolaş bir kızla erkeğin fotosu eğer ki resmi söz nişan evlilik yoksa bir anne 0larak bende razı gelmezdim herkesin bir çevresi var ve halen çoğunluk müslüman ve buda yakışık olmaz
belli ananelelerimiz var sende saygı göster ailen sosyete değilmiş ki kaldırabilsin bence sen çok bencil bir genç kızsın

Valla ben de anne tarafını hiç sevmiyorum.Babaminkiler candir,kafa dengidir canlarım benim.Konunu okudum şimdi,benimkilerde muhafazakar oraya giderken daha mütevazi kıyafetler giyerdik ablamla onlar için mi asla tabii ki fakat annemin hatrı var ona göre davranirdik,baba tarafim rahatti,anneni dusunurek ona laf gelmesini engelleyecek şekilde yasa hayatını fazla aşırıya kacmadan.

Herseyi dine neden bagliyosun? Ayrica ben istanbulda yasiyan universite mezunu meslek sahibi biriyim onlarimi dusunucem koydekiler ne der diye? Evli degilim ama evlenicegim insanla koydum. Kimseyide dusunemem kimsede bana karisamaz anladinmi

Valla sosyal medyada akraba eklesen bir turlu, eklemesen bir turlu..normalde bayramdan bayrama gorustugun veya konustugun insanlar bile her seyini goruyor biliyor takip ediyor, sen de en alâkasız insanin bile her seyinden haberdar oluyorsun...en temizi hic kullanmamak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…