- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
Nefret ediyorum gercekten. Annem mardinli babam giresunlu. Irkcilik degil amacim ama annemin ailesi cok farkli muhafazkar ben namaz kilmiyorum diye surekli bana ters bakislar imali laflar. Annemin memleketine geldik kuzenleri var benim yasimda annemin kuzenleri benim degil. Sosyal medyada bende ekli degiller ama nasil gormuslerse artik annemin onunde butun koy seni konustu ramazan ayinda icki icmissin yemek resimleri koymussun diye. Annem bana bagirdi beni rezil ediyosun diye bende beni takip etmesinler o zaman sosyal medyadan dedim. Ben dar giyiniyorum diye arkamdan konusmuslar neymis ben dindar degilmisim. Her neyse 10 gun oldu eve geldim istanbula telefonla almanyadan akrabalari daha adlarini bilmem anneannemi aramislar benim hakkimda demisler bi cocukla resim paylasmis evleniyomu falan anneannemde anneme soyledi annemde kizdi daha evlenmeden neden resim koyuyosun sarmas dolas diye. Ya millete ne anlamiyorum bu annemin geri kafaliliginida anlamiyorum biktim artik su akrabalarindan onlar gibi degilim sirf kiskancliktan ramazanda icmis diye adimi cikarmislar ya sizene madem sevmiyosunuz profilime bakmayinn. Nasil kurtulucam bunlardan hesabimi gizliyorum nasil gordulerse anlamiyorum