- 12 Ekim 2022
- 1.673
- 4.154
- Konu Sahibi Deltavealfa
Benim annemde böyle. Telefonda konusuyorum ama pek gitmiyorum o da gelmiyor, geldiğinde de sinir krizi geçiriyorum. Gelmez ama geldiğinde de 10 dakıka oturuyor sonra gidiyor ergen gibi misafir odasında takılıyor masayı kurduğumda gelir yer yine gider ama şu bardağı şuradan alıyım mutfağa götüreyim olayı yoktur. Ameliyat oldum kaynanamı göndertti evden bakmaya gelicem diye. Geldi yemek var mı dedi ( 4. - 5. Günüm ameliyat olalı ) hayır dedim, dışardan söyletti girip mutfakta yapmak yerine. Ben ve eşim yemedik sinir olduğumuz için annem yedi toparlamadan gitti uyudu sabahın köründe de kalkıp işe gitti. İşe gideceğinide bilmiyorduk bana bakmaya geldi sanıyoruz :) yani her türlü anne var maalesef.Yine bir anne konusu
Annem bana gelince hastayım moduna girer ve tüm gün ciddi anlamdan tüm gün uyur normalde de tembeldir
Ama artık tahammülümü zorluyor yani annem olur diye laf söylemiyorum
Ondan yemek beklediğimi düşünüyor-çalıştığım için- ki normal anneler böyle yapar kızları çalıştığı için yemek pişirirler akşam da kzılar bulaşık vs toplar
Yıllardır aynı artık aşırı ilgisizim
İlgilenmiyorum geçmiş olsun bir şey lazım mı diyip geçiyorum başlarda gerçekten hasta olduğunu düşünürdüm
Oysa hep aynı
Bana gelince tüm gün uyuyor hayır sırtın ağrır boynun ağrır nasıl tüm gün yatabilir bir insan
Ne önerirsiniz annesi böyle olanlar cevap versin lütfen