Annemi nasıl uyarabilirim?

Babası annesini dolarsa mal kaçırsa yine karı kocayı ilgilendirir mi diyeceksiniz. Mevzu aldatma olunca herkese bir esneklik geliyir. Alenen annesini dolandırıyorlar. Başka kadın erkek sevme mevzusu değil ki.
Ben olsam nursema gibi ortaya çıkar bu adam... Bu kadın... Diye dan dan söylerdim :)

Daha babanızın bilgisayarını açarken burda hissettiğim şeyi görürsem ne yaparım diye düşünüp ölçüp tartıp açmalıydınız o bilgisayarı.
Bu konu babanız ile anneniz arasında anneniz pek uğraşmamış bakın olayı kapatmış.
Şimdi siz ne yapsam diye kaldınız.
Söylesem mi söylemesem mi?
Annem ne tepki verir?
Hasta da zaten diyorsunuz.
Babamla yüzleşsem mi?
Kadına mı bir şeyler desem,eşine mi duyursam diye vs vs düşünüp duruyorsunuz.
Tamam çok kötü bir olay ama muhatabı anneniz keşke önce karar verip sonra açsaydınız o bilgisayarı.
Ben bulamadım ne yapacağınızı ne düşünsem aa şöyle olursa diye başka bir düşünce ket vuruyor çünkü.

Bence annenize söylemeyin. Kadın zaten antidepresan kullanıyormuş daha da üzmeyin. Babanızla da gereksiz yere yüz göz olmayın. Direkt kadını uyarın sert bir dille. Bir dahaki mesajı kocana atarım bütün iletişimi keseceksin babamla vs diye. Hatta insanın içinden direkt kadının kocasına yazmak gelir ama işte başka bi arkadaşın da dediği gibi olayın boyutu değişebilir Allah korusun.

Anneme derdim sonra o mesajlari sosyal medyada yayardim butun sulaleye rezil olurlardi

Mevzu aldatma olunca bana asla bir esneklik gelmez beni o "herkes" kalibindan cikarabilirsiniz hanimefendi. Sorunuza cevap vereyim, evet yine kari kocayi ilgilendirir. Annesinin sonuc olarak butun bunlari gormezden gelme bosanmama ya da hali altina supurme secenegi var mi, var. Yani direkt anneyi ilgilendiriyor. Dikkatli olunmasi gerek bu yuzden. Ortaligi velveleye vermeyi saglikli bulmuyorum. Baba denilen kisi el insani degil.

Babamın korkmasını sağlardım mutlaka bir titretirdim ama eğer annemde boşanma ibaresi görmüyorsam anneme belli edip huzurunu kaçırmazdım. Babamı ve o diğer kadını terletirdim. Siz annenizde boşanma ışığı görüyor musunuz?

Babanızın da o kadininda gözüne sokun kadina eşine bu msj lari gostereceginizi söyleyin babanizada ayni şekilde söyleyin

Annenize de karşidaki adama da soyleyin sonra salin gitsin ne yaparlarsa.

Merhaba
Zor bir durum ancak zoru siz çağırmışsınız.

Başkasının şahsi alanını taciz etmişsiniz. Görmemeniz gereken çok daha mahrem durumlarla karşılaşabilirdiniz.

Sırf bu girişim bile ruhunuza yaşamınıza zarar verir. Frekansınız kayar. Alanınızı koruyun kimsenin alanını ihlal etmeyin. Ki siz pişmanlık hissetmiyorsunuz.

Anne babanız dahil kimsenin alanına girmeyin, bilgisayara girmek ile ilişkilerine karışmak aynı şey. Alansız kalırsınız zamanla.

Evden kovmayı içinizden geçirdiniz. Babanızın emekli olduğu için evde yattığıyla ilgili fikir belirttiniz. Bunları bir düşünün ne hakla böyle düşünüyorum diye? Çok gençsiniz ve aile bütçesine katkıda bulunamadığınızı düşünüyorum. Bu konuda kendinizi suçlu hissediyor olabilirsiniz.

Bu konu hassas. Annenize durumu anlatsanız yaşamları değişebilecek mi? Değişseydi eğer çoktan annenize söylerdiniz diye düşünüyorum. Evde otoriter sanırım anneniz. Yani sizin gözünüzde otorite anneniz.

Anneniz ve babanız biri ruha biri maddeye en uca kaymış. Belki bu durumlar kendilerine gelmelerine sebep olur.

Unutun gitsin. Çok içinizde kalırsa annenizi uyarırsınız. Babanızın yanında. Kanıtları es geçerek.

Hayatta anneci veya babacı olmayın. Olursanız hayat dikiş tutmuyor.

enteresan bir kafa yapısı..bu siteyi o yüzden seviyorum...

İlk önce annemin bu durumu nasıl yöneteceğini düşünürdüm.Eğer annem babamı boşayamacağını, bunu bile bile babamla yaşayacağını hergününü zehir ede ede yaşayacağını düşünürsem bunu bile bile devam edecekse biraz daha farklı bir yol izlerdim.Eğer bu süreci sağlıklı yönetecekse direkt söyler arkasında dağ gibi dururdum.Eğer kendini zehirleyerek hergün azar azar öldüğünü göreceksem ilk önce o bayanla ve babamla konuşurdum.”Annem için “babama bir şans verirdim.O yıpranmasın diye.Yoksa babam da umrumda olmaz o kadının yuvası da….Baktım düzelme yok annem yanacaksa herkes yansın….

Ben olsam anneme, o kadının eşine söylerdim. Böyle bir insanı çekmek zorunda mısınız? Annenize yazık yaa. Bilsin tabii ki.

Gerçekten çook zor bir durum. Senin durumuna ben düşseydim ilk yapacağım şey anneme söyleyip daha fazla kandırılmasına göz yummamak olurdu.

Annen bosanacak durumda degilse bosuna soyleyip üzme. Gerci evi gecindiren de annenmis , bosanabilir belki. Bilmiyorum ,s sen daha iyi bilirsin bunu. Ama ben olsam bisey yapmadan duramazdim. Ara o yelloz kariyi kocana soylucem diye tehdit et.

Çok ince bir durum
Anneni bile tanıyamıyorsun böyle bir durumda.

Olabilecek şeylerden biri (*yaşayan birinden dinlemiştim onunda annesi çalışan babası yatan biriydi o yüzden çok benzettim)
Annene söylersin babanla kavga ederler en son boşayamaz annen. Sen suçlu olursun, babandan zaten nefret ederken birde annenden nefret ederken bulursun kendini.

Yani onun son durumu buydu

Kadının kocasına numarasını ya da Facebook vs hesabını bulabiliosaniz bu çektiğiniz videoyu atın annenize gösterin ve babanızı da evden kovun . Zaten çalışan ve ayakları üzerinde duran bi kadın anneniz böyle bi adama ihtiyacı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…