En gücüme giden o. Annemi aptal yerine koydular. Biz onun kocası manyak mıdır değil midir diye düşünürken o nasıl annemi düşünmez.Geçmiş olsun. Konu anne olunca ben hassaslaşıyorum. Kendi annemle empati yapıyorum ve aptal yerine konmasına asla müsaade etmezdim o yüzden öyle yazdım.
Karşı tarafın kocası psikopatsa öyle tepkiler verebilir doğru. Manyak mı yok.
Bahsettiğiniz şeyler keşke hiç yaşanmasa.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Geçmiş olsun. Konu anne olunca ben hassaslaşıyorum. Kendi annemle empati yapıyorum ve aptal yerine konmasına asla müsaade etmezdim o yüzden öyle yazdım.
Karşı tarafın kocası psikopatsa öyle tepkiler verebilir doğru. Manyak mı yok.
Bahsettiğiniz şeyler keşke hiç yaşanmasa.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ben babamla muhattap olmadan kadını arayıp konuşsam diye düşündüm aslında. Kadın tutuşsun, babamı da o tutuştursun ne halleri varsa aralarında halletsinler diye ama emin de olamadım.Kadın ilk olayda korkmuş o yüzden anneni karistirma şimdi ne olur olmaz annenin başına bela olabilirler.
Babana söyle yazışmalar bende var birde yedekledim ikinizi de rezil ederim kadının başına bela olurum de ve kararlı dur.
Polise gider şikayetçi olurum, uzaklaştırma kararı alırım bu eve gelemezsin de.
Keşke sorun çıkartmadan ayrılsa annen baban en azından yazık annen rahat eder ama zannetmiyorum ayrılmazlar.
Hem babanı hem kadını korkut duruma göre davranmak daha mantıklı.
Boşandı da mı öyle oldu yoksa değindiğiniz olaylar mı oldu?Teşekkür ederim
Tam da bahsettiğim sey bu zaten. Şimdi anlamısız birbirimizi diye düşünüyorum.
İnanılmaz zor bir süreç özellikle anne için çok zor.
Psikolojik olarak çok çok çok ağır depresyona girdi annem 3-4 yıldır ilaç kullanıyor bırakamıyor da bırakınca tüm dengesi yine şaşıyor.
Kimsenin yaşamasını istemediğim bir süreç
Eğer kadın kızın beni tehdit ediyor diye babanı doldurur ve korkutursa baban yine size patlayacak.Ben babamla muhattap olmadan kadını arayıp konuşsam diye düşündüm aslında. Kadın tutuşsun, babamı da o tutuştursun ne halleri varsa aralarında halletsinler diye ama emin de olamadım.
Bu gece sakin kafayla yatıp sabaha net fikirlerle hareket edeyim istiyorum.
Annem boşanır mı bilmiyorum bunu da kestiremiyorum.
Evet konumu kötü ama onu daha çok üzecek bir şey yapmak istemiyorum yüksek tansiyonu var.
Baslangic olayi hic normallestirilecek bir durum degil.Empati yapiyorum yine ayni tepkiyi veriyorum. Belki de bu kadının kocasının haberi var. Hadi anneniz kabul etti kocasının sanal arkadaşı ile görüşmeyi. Ya kadının kocası nasıl kabul etti? Çok dikkatli olun derim ben.Ay evet tabi ki saçma, oraya girmiyorum çünkü olayın bu tarafı daha acınası. Yani ama bazen olay gelişiyor. Oturup babamın sanal arkadaşıyla ailece dost olalım demedik ama oldu.
Bu olayı saymazsak babam herkesin isteyeceği bir baba. Her şeyiyle mükkemmel ötesi. Marketi eksik etmez stoklar, pazarı halleder.Yani faturalar da bir emekli maaşı kadar tutmuyordur. Eve ne kadar fatura geldiğini az çok bilirsiniz. Hadi kışın doğalgaz biraz fazla ama yine de o kadar tutmaz.
Faturalar dışında eve bir şey almıyor mu?
İşte dediğim gibi babanızı maddi açıdan kullanıyorlar mı acaba diye düşündüm.Bu olayı saymazsak babam herkesin isteyeceği bir baba. Her şeyiyle mükkemmel ötesi. Marketi eksik etmez stoklar, pazarı halleder.
Parasının bitmesi bu açıdan doğal süreçte bizim için.
Çektiğiniz videoyu kadına atıp “buna sen mi son verirsin biz mi verelim? Derhal babamla tüm iletişimini kes heryerden engelle” diye mesaj atıp kadının korkup dediklerinizi yapmasını umabilirsiniz.Ben babamla muhattap olmadan kadını arayıp konuşsam diye düşündüm aslında. Kadın tutuşsun, babamı da o tutuştursun ne halleri varsa aralarında halletsinler diye ama emin de olamadım.
Bu gece sakin kafayla yatıp sabaha net fikirlerle hareket edeyim istiyorum.
Annem boşanır mı bilmiyorum bunu da kestiremiyorum.
Evet konumu kötü ama onu daha çok üzecek bir şey yapmak istemiyorum yüksek tansiyonu var.
Peki sizce bunu ben evdeyken mi yapmalıyım, yoksa kendi evime gidince mi?Çektiğiniz videoyu kadına atıp “buna sen mi son verirsin biz mi verelim? Derhal babamla tüm iletişimini kes heryerden engelle” diye mesaj atıp kadının korkup dediklerinizi yapmasını umabilirsiniz.
Hayır bosanmadılar. Olaylar patlak verince toparlanamadı zaten. Depresyon, türlü türlü hastalıkları çıktı 1 hafta içinde 1.5-2 sene onların tedavisiyle de uğrastık. babam da kendini affettirmek için herseyi ortaya koydu. o süreçte psikolojik yardım aldık aile terapisi vs. Detaylı girmek istemiyorum çok konuya. He ama annem kadının kocasına soylemek hariç herseyi yaptı içini soğutmak için. Tüm eşe dosta düşmana yaydı diyebilirim. Kocaya soylemesi konusunda da biz engel olduk anneme abilerimle. İçi soğudu mu soğumadı tabii ki. ilacını almadığı zaman hala kafası atar ağlama krizlerine girer gereksiz anlamsız sinir gelirBoşandı da mı öyle oldu yoksa değindiğiniz olaylar mı oldu?
Eğer kadın mesajda yazdığınız gibi babanızla tüm iletişimi hemen korkar da keserse babanız zaten bunu öğrenmemiş olur. Kalp kırıklığı ile terk edildi zannederek hayatına devam eder. O kalp kırıklığını da fazlasıyla hak etmiş.Peki sizce bunu ben evdeyken mi yapmalıyım, yoksa kendi evime gidince mi?
Farkeder mi bilmiyorum ama babamla yüzyüze bu olay nasıl gelişir, ya da yüzyüze gelişmesi mi daha doğru olur? Onu da bilemedim.
Anladım. Geçmiş olsun. En kısa sürede toparlar umarım anneniz.Hayır bosanmadılar. Olaylar patlak verince toparlanamadı zaten. Depresyon, türlü türlü hastalıkları çıktı 1 hafta içinde 1.5-2 sene onların tedavisiyle de uğrastık. babam da kendini affettirmek için herseyi ortaya koydu. o süreçte psikolojik yardım aldık aile terapisi vs. Detaylı girmek istemiyorum çok konuya. He ama annem kadının kocasına soylemek hariç herseyi yaptı içini soğutmak için. Tüm eşe dosta düşmana yaydı diyebilirim. Kocaya soylemesi konusunda da biz engel olduk anneme abilerimle. İçi soğudu mu soğumadı tabii ki. ilacını almadığı zaman hala kafası atar ağlama krizlerine girer gereksiz anlamsız sinir gelir
Bu arada benim de içim soğumadı asla da soğumaz babamı hala çok severim ilişkimiz eskiye döndü zamanla ama geceleri rüyamda sık sık hesaplaşırım kavgasını veririm. Şu dünyada asla yapmaz dediğim tek insandı babam. Oylesine iyi niyetli oylesine karıncayı incitmeyen.. Ama bizi çok incitti.
Yarın tekrar mesajlarına bakacağım. Bir de telefonunu alabilsem çok daha iyi olacak ama o genelde yanında oluyor.Eğer kadın mesajda yazdığınız gibi babanızla tüm iletişimi hemen korkar da keserse babanız zaten bunu öğrenmemiş olur. Kalp kırıklığı ile terk edildi zannederek hayatına devam eder. O kalp kırıklığını da fazlasıyla hak etmiş.
Bence siz hemen bugun yarın aksiyon almayın. Olayı bir kendiniz sindirin, kabullenin. Evinize gidince daha salim kafa olacaksınız sanki. Eğer kendinizi öyle daha rahat hissedeceksiniz eve gidene kadar bekleyin.