Anneme söylerdimSelamlar, bir sürü kişiden farklı yorumlar alıp, sonrasında da doğru olanı içime sineni yapmak istiyorum.
Bundan 6 ay önce (yaklaşık) babam instagrama kadın arkadaşının fotoğrafını müzikle story atıyor. (Arkadaşı sanaldı, sonra ailece görüşmeye başladılar. Yani biz de görüşüyoruz filan. Kadın da evli)
Neyse o gün aşırı tepki verdim. Bağırdım çağırdım. Babam kardeşlerim ve annemden özür diledi yanlışlıkla oldu nasil oldu anlamadım filan dedi. Kadın ağlayarak annemi aradı. Abla saçmalama böyle bişey olamaz zaten yanlış attı benim de yuvam dağılır vs vs vs...
İnandık, kapadık olayı.
Bugün beni şeytan dürttü. Babamın bilgisayarını açtım. Facebook'ta mesajı gördüm.
Babam, Günaydın eşim bebeğim canım
Günaydın kocam eşim, uyuz koca öpücük öpücük...
Beynimden vuruldum.
Sadece bu sabah mesajları duruyordu, geçmiş konuşmayi filan silmiş muhtemelen. Ben videoya çektim konuşmayı.
Kardeşime söyledim, bir çıkar yol bulamadık...
Annem çalışıyor emekliliğini bekliyor. Bi umut her sabahın körü işe gidiyor. Babam da anca yatsın... Emekli maaşı var çünkü. Çalışmaya gerek görmüyor.
Deliricem... Gidip onu evden kovmak istiyorum. Anneme söyleyemiyorum. Kadını mı arasam, babama mı sövsem...
Annemin hakkını ödemek için her gün başının üstünde taşıması gerekirken o nelerin peşinde koşuyor.
Bakalım sizler ne yorum yapacaksınız. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu konuya cok yakın bir olay yaşadım ama alenen yazmak istemiyorum burada özelden sohbet edebiliriz. Herhangi bir öneri veremem ama çok çok hassas bir konu ben yıllardır uğraşıyorum bu gibi hadiselerle.Selamlar, bir sürü kişiden farklı yorumlar alıp, sonrasında da doğru olanı içime sineni yapmak istiyorum.
Bundan 6 ay önce (yaklaşık) babam instagrama kadın arkadaşının fotoğrafını müzikle story atıyor. (Arkadaşı sanaldı, sonra ailece görüşmeye başladılar. Yani biz de görüşüyoruz filan. Kadın da evli)
Neyse o gün aşırı tepki verdim. Bağırdım çağırdım. Babam kardeşlerim ve annemden özür diledi yanlışlıkla oldu nasil oldu anlamadım filan dedi. Kadın ağlayarak annemi aradı. Abla saçmalama böyle bişey olamaz zaten yanlış attı benim de yuvam dağılır vs vs vs...
İnandık, kapadık olayı.
Bugün beni şeytan dürttü. Babamın bilgisayarını açtım. Facebook'ta mesajı gördüm.
Beynimden vuruldum.
Sadece bu sabah mesajları duruyordu, geçmiş konuşmayi filan silmiş muhtemelen. Ben videoya çektim konuşmayı.
Annem çalışıyor emekliliğini bekliyor. Bi umut her sabahın körü işe gidiyor. Babam da anca yatsın... Emekli maaşı var çünkü. Çalışmaya gerek görmüyor.
Deliricem... Gidip onu evden kovmak istiyorum. Anneme söyleyemiyorum. Kadını mı arasam, babama mı sövsem...
Annemin hakkını ödemek için her gün başının üstünde taşıması gerekirken o nelerin peşinde koşuyor.
Sonra kadının kocası gelsin babasını dövsün vursun öldürsün karısını öldürsün dövsün. Saçma saçma öneriler vermeyin insanlara karsınızdaki nasıl bir insan asla bilemezsiniz.Ben gösterirdim anneme. Kadının da kocasına atardım. Ortalık bir güzel karışırdı.
Sonra gider anneme en âlâ avukatı da tutardım.
Boşasın anneniz. Öyle bir adama ihtiyacı yok.
Selamlar, bir sürü kişiden farklı yorumlar alıp, sonrasında da doğru olanı içime sineni yapmak istiyorum.
İnandık, kapadık olayı.
Beynimden vuruldum.
Kesinlikle katılıyorum anneye söylenecekse bile olay aile arasında çözüme kavusturulmalı...Gerçekten iğrenç bir durum benzeri başıma geldi ama ben anneme söyleyemedim çünkü bir mesleği yok ama sizin anneniz çalışıyormuş ve bence annenizle bunu konusmalısınız. Yalnız bu olayı açıklarken dikkatli olun çünkü hem sizin hem karşı tarafın ailesi dağılma durumunda. Her gün haberlerde görüyoruz cinayet bile olabilir
Ay sizene benim önerimden be öff.Sonra kadının kocası gelsin babasını dövsün vursun öldürsün karısını öldürsün dövsün. Saçma saçma öneriler vermeyin insanlara karsınızdaki nasıl bir insan asla bilemezsiniz.
Selamlar, bir sürü kişiden farklı yorumlar alıp, sonrasında da doğru olanı içime sineni yapmak istiyorum.
İnandık, kapadık olayı.
Beynimden vuruldum.
Çok komik gercekten. İnsan bsına gelmeyince öyle bol kepçeden konusuyor da olay öyle olmuyor malesef. Gerçekçi olun biraz neden kadın cinayetleri oluyor ülkede sanıyorsunuz? Herseyi ayyuka çıkarıp kenara cekilmek kolay ama sonrasını da dusunmek lazım. Gaza gelmekle olmaz.Ay sizene benim önerimden be öff.
Siz kendi önerinizi verin geçin.
Açıkçası düşündüğüm buydu. İnstagram fotosunu görüp babamı aradıktan 5 dk sonra kadın deliler gibi beni aramıştı açmamıştım.Yani konu sahibi yerinde olsam anneme söylemezdim. Ama babamla ve o kadınla ve ailesiyle de konuşurdum. Kadının yuvası yıkılıyorsa da yıkılsın. Benim ailemin huzurunu kaçıranın huzurunu kaçırırım, hiç acımam. Babamı da süründürürdüm kavga edip. Ama annemin duyup, üzülmemesini sağlardım.
Açıkçası düşündüğüm buydu. İnstagram fotosunu görüp babamı aradıktan 5 dk sonra kadın deliler gibi beni aramıştı açmamıştım.
Şimdi kadını arasam anında babama söyleyecek. Babam ne tepki verecek ne olacak bilmiyorum.
Birkaç gün sonra kendi evime gideceğim, annemle babamla aynı evde değilim. O yüzden daha detaylı düşünmeye calışıyorum.
Böyle güzel bir plan yapıp tıkır tıkır işlesin, babam gerekirse evden defolup gitsin annemin de huzurunu kaçırsın istemiyorum.
EvetBaşta sanaldı ne demek.. baban sanaldan kadın “arkadaş” buldu ve ailece görüşmeye mi başladınız… yok artık.