Annemi nasıl uyarabilirim?

Arkadaşım kimse kimseyi vursun öldürsün demedik. Annesi ögrensin boşansin dedik. Karşı tarafın eşi de öğrenince boşanır belki. Yüzlerce cinayet oluyorsa binlerce de boşanma var.
Ne diyelim kadin öğrenmesin susun oturun siz de mi diyelim.
Komik olan sizsiniz. Ne yaşadınız bilmiyorum ama polemik yaratmaya çalışmayın.

Annene soylemelisin.Ama annen bu yaştan sonra yuvamı dağıtmak gibi birşey yaparsa o evde sen göze batarsin.

Annenin bosanma ihtimali var mı? Yoksa iki hır gür çıkarıp evliliğine devam mı eder?

Devam edecekse boşuna söyleme sadece babanla konuş ve o kadına da elinde yazışma ve kanıtlar olduğunu bu ise son vermezlerse kocasıni bilgilendireceğini söyle.

Eğer boşanma ihtimali varsa o zaman söyleyin ama... Kardeşin erkekse o söylesin, değilse birlikte söyleyin. Neden erkek kardeşin söylemesini istiyorum dersen bazı anneler bosanmalarinin ceremesini kızlarına yüklüyor. Beni sen doldurdun, senin yüzünden yuvam yıkıldı şeklinde. Bu forumda bunları da gördük.

Başta sanaldı ne demek.. baban sanaldan kadın “arkadaş” buldu ve ailece görüşmeye mi başladınız… yok artık.
Belki kadının kocası biliyordur bile. Yani hangi normal koca karisinin sanalda tanistigi adamla ailece görüşmeye başlar ahbap olur ki bilemedim.
Konu sahibinin babasını maddi açıdan kullanıyor bile olabilirler.

Babami kenara çeker konusurdum, alttan da su mesaji verirdim;
"Ya durulur, o kadini defedersin, ya da kadin ve kocasiyla konusurum"

Baba durulursa ne ala, durulmazsa once kadini korkutun, baktiniz olmuyor kocaya da ulasin.

Ha bu arada maddi durumunuz ne bilmiyorum ama bu muhtemelen bir soguslenme vakasidir. Babanizin hesaplarini kontrol edin.

Dediğimi tabi ki yapmayın ama sormussunuz söyleyeyim.
Ben yerinizde olsaydım, gidip kocasına söylerdim ikisini ne halleri varsa görsünler diye, yasak aşk yaşarken bana mı sordular ki sonlarını ben düşüneyim. Belki adam bı güzel döver yada g.b.ertir diye beklerdim. İçim anca soğurdu intikamcı biriyimdir.
Ayrıca sanalda tanışmışlar iki tarafın eşleri ve cevresi çok mu saf ailecek görüşmeye başlamış. Ordan belli zaten buram buram yasak aşk koktuğu.

Babanın size karşı tavırları nasıl oldu ilk olayda? Size bağırıp, kavga mı etti yoksa mahçup mu oldu?
Babam aslında anneme ve bize karşı aşırı düşkün, duygulu, hassas her şey... Aşırı mahcup oldu. Upppuzuuuun özür mesajı yazdı. Ağlamış annemle konuşurken filan.

Yani gerçekten kadınlar hiç tanışmıyor olsaydık, bize geldi annemle babam onlara gitti. Bunlar olmasa yaşlılıktan hormonlar karıştı gitti yazdı etti der üstünü kapatırdım. O derece iyi biridir babam. Ona da yakıştıramıyorum bi yandan.

Bugün haliyle suratım düşük ona bakmıyorum yorum yapmıyorum, sürekli laf atıyor sohbete çekiyor. Çünkü onun için değerliyiz sanıyorum, sanıyordum.

Belki kadının kocası biliyordur bile. Yani hangi normal koca karisinin sanalda tanistigi adamla ailece görüşmeye başlar ahbap olur ki bilemedim.
Konu sahibinin babasını maddi açıdan kullanıyor bile olabilirler.
Şunun altında çapanoğlu aramayan saftiriğin önde gidenidir kimse kusura bakmasın. Ya da dediğiniz gibi bir çıkar ilişkisi var ya da konu fake

Evet
direkt soruya kilitlenmisim. Olayın başı enteresan aslında.
Ay evet tabi ki saçma, oraya girmiyorum çünkü olayın bu tarafı daha acınası. Yani ama bazen olay gelişiyor. Oturup babamın sanal arkadaşıyla ailece dost olalım demedik ama oldu.

Amacım asla polemik yaratmak değil. baska yorumlarda da belirttim zaten aile arasında çözülsün mesele kadına da istediklerini yapsınlar. babasını boşatsın annesinden umrumda değil. Sadece kadının kocasına öğrenmesini doğru bulmuyorum. İntikam alırken konu farklı noktalara gidebilir bunu anlatmaya çalısıyorum. Asla agresif bir tutumla da yazmadım söylediklerimi bu arada çok fevri yazmışsınız ama inanın başlığı okuyunca aynılarını yaşayıp defalarca defalarca düşünüp ona gore hareket ettiğim için inanılmaz üzüldüm okuduğuma.yalnızca doğru öneride bulunmak istedim

Babanızin maddi harcalari falan arttı mı fark ettiniz mi bir şey?

O zaman konuyu babanla açıkça konuş. Annem duymayacak de. Mesajlar elimde duruyor gerekirse sana tazminat davası açtırırım de. Konuyu da o kadının eşine anlat.

Ya annen hastalansa stresten üzüntüden? Ne kadar vicdansız insanlar var.

Şunun altında çapanoğlu aramayan saftiriğin önde gidenidir kimse kusura bakmasın. Ya da dediğiniz gibi bir çıkar ilişkisi var ya da konu fake
Her ebeveyne söz geçirebiliyor muyuz? 60 yaşında adam. Bu kişiyle arkadaş olmicaksın demek mi kolay, yoksa olayı gözünün önünde tutmak mı? Ha bile isteye göz önünde tutmak için de yapmadık, olaylar bu şekilde ilerledi gelişti. Aklımıza gelmezdi herhalde böyle şeyler olacağı. Gelseydi de oturup izlemez önlemini alırdık.

Yine de teşekkürler yorum için.

Geçmiş olsun. Konu anne olunca ben hassaslaşıyorum. Kendi annemle empati yapıyorum ve aptal yerine konmasına asla müsaade etmezdim o yüzden öyle yazdım.
Karşı tarafın kocası psikopatsa öyle tepkiler verebilir doğru. Manyak mı yok.
Bahsettiğiniz şeyler keşke hiç yaşanmasa.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Babanızin maddi harcalari falan arttı mı fark ettiniz mi bir şey?
Babam zaten emekli maaşı alıyor sadece. Onun dışında harcaması yok fakat normal bi zamanda annem şey demişti "babanın parasi zaten aldığı gün bitiyor faturaları ödeyip" hesaplandığımızda geriye para kalması gerekiyor ama onun haricinde ekstra gideri yok. En azından rahatsız edici düzeyde bu para nerde, niye borç var gibi cümleler yok.

Eğer anneniz boşanacaksa söyleyin. Boşanmayacaksa sadece üzülüp kırılıp kalacaksa boşa üzmeyin derim. Babanızla ve kadınla konuşup tehtit edin heralde bitirirler ilişkiyi

Yani faturalar da bir emekli maaşı kadar tutmuyordur. Eve ne kadar fatura geldiğini az çok bilirsiniz. Hadi kışın doğalgaz biraz fazla ama yine de o kadar tutmaz.
Faturalar dışında eve bir şey almıyor mu?

Anneniz boşanırsa söyleyin sizde arkasında duracağını belirtin. Bir de kadının emekliliğinden yararlanmasın. Karşı tarafında şiddet uygulaması değil de boşayacağını düşünüyorsanız (tanıyorsanız) adamın öğrenmesini sağlayıp geri çekilin ama adamı tanımıyorsanız o tarafa karışmayın derim.

Kadın ilk olayda korkmuş o yüzden anneni karistirma şimdi ne olur olmaz annenin başına bela olabilirler.
Babana söyle yazışmalar bende var birde yedekledim ikinizi de rezil ederim kadının başına bela olurum de ve kararlı dur.
Polise gider şikayetçi olurum, uzaklaştırma kararı alırım bu eve gelemezsin de.
Keşke sorun çıkartmadan ayrılsa annen baban en azından yazık annen rahat eder ama zannetmiyorum ayrılmazlar.
Hem babanı hem kadını korkut duruma göre davranmak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…