• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi kaybettim

Allah rahmet eylesin sabır versin. Tek çare bol bol dua etmek. Kendinizi suçlamayın, ölüm siz pamuklara sarmalasanız orda da bulur. Destek almakylta gecikmeyin inşallah ferahlarsınız.

Öncelikle başınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet etsin. Hayat gerçekten sınavlarla dolu hayatın koşturmacasından yaşam gayemizi ve sonumuzun ne oldugunu unutuyoruz. Yıllar önce üniversitede yakın Bi erkek arkadaşımı kaybettim (sevgilim değildi). Hayatımda ilk kez canlı kanlı görüp konuşup sevdigim birini kaybetmiştim düşünün ailemden biri olmamasına rağmen yerlere yatıp bögüre bögüre ağlamıştım.Kendime gelemedim haftalarca, sınıfa girdigimde sırada oturdugunu, koridorda gezerken peşimden geldigini hissettim. Ölüm biz insanlar için çok yıkıcı yıpratıcı bir durum. Hemen toparlanmanızı kimse bekleyemez. Ağlayın hayaliyle konuşun tabi bunları Çocugunuz uyudugnda yapın yakınlarınıza anlatın acınızı yaşayın üstünü kapatmaya güçlü durmaya çalışmayın. Destek alabilirsiniz anlatıp rahatlamanızı sağlar hiç değilse. Onun dışında çokça dua edin anneniz için. Rabbim sabrını verir elbet 🤲🏻

Annem kaza sonucu gözümün önünde vefat etti koştum yetişemedim zamanında görmedim geç kaldım yetişsem kurtulurdu belki 4 gün oldu 2 yaşında kızım var aklımı kaybedecektim onun için kendimi salmadım ama delirmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum
Benimde annem gözümün önünde kalp krizi geçirdi, her türlü müdahale yapıldı ama kaybettik , ecel kaderdir ama inanmak kabullenmek çok zor sizi iyi anlıyorum , ben 4 ay kadar psikiyatrik yardım aldım,1 yila kadar kalp ağrılarıyla gezdim benimki tamamen psikolojikti, zamanla eğitim, iş derken az da olsa hayata dönebildim, çok büyük bir travma bu yaşamayan anlayamaz , keşke yakınımda olsanız size kocaman sarsılsam 🥺 Acınızı hissettim iliklerime kadar 😢 Rabbim sabır versin inşallah..

Benimde annem gözümün önünde kalp krizi geçirdi, her türlü müdahale yapıldı ama kaybettik , ecel kaderdir ama inanmak kabullenmek çok zor sizi iyi anlıyorum , ben 4 ay kadar psikiyatrik yardım aldım,1 yila kadar kalp ağrılarıyla gezdim benimki tamamen psikolojikti, zamanla eğitim, iş derken az da olsa hayata dönebildim, çok büyük bir travma bu yaşamayan anlayamaz , keşke yakınımda olsanız size kocaman sarsılsam 🥺 Acınızı hissettim iliklerime kadar 😢 Rabbim sabır versin inşalla

Benimde annem gözümün önünde kalp krizi geçirdi, her türlü müdahale yapıldı ama kaybettik , ecel kaderdir ama inanmak kabullenmek çok zor sizi iyi anlıyorum , ben 4 ay kadar psikiyatrik yardım aldım,1 yila kadar kalp ağrılarıyla gezdim benimki tamamen psikolojikti, zamanla eğitim, iş derken az da olsa hayata dönebildim, çok büyük bir travma bu yaşamayan anlayamaz , keşke yakınımda olsanız size kocaman sarsılsam 🥺 Acınızı hissettim iliklerime kadar 😢 Rabbim sabır versin inşallah..
Kalbimde acı var sırtıma kadar vuruyor durmuyor..ben kendimi suçluyorum kendi ellerimle götürdüm annemi gezmeye gittik o kadar mutluyduk ki ...gitmez olaydık lanet olsun bana... diri götürdüm cenazesi geldi annemin. babamın kardeşlerimin yüzüne bakamıyorum o kadar acı çekiyorum ki yaşamak istemiyorum ama yaşamak zorundayım

Kalbimde acı var sırtıma kadar vuruyor durmuyor..ben kendimi suçluyorum kendi ellerimle götürdüm annemi gezmeye gittik o kadar mutluyduk ki ...gitmez olaydık lanet olsun bana... diri götürdüm cenazesi geldi annemin. babamın kardeşlerimin yüzüne bakamıyorum o kadar acı çekiyorum ki yaşamak istemiyorum ama yaşamak zorundayım
Sakin öyle düşünme herşey kader , bende kendimi çok yiyip bitirdim dedim ben bişey yapamadım, ama elimden ne gelirdi ki, kalbim çok ağrıyordu o kadar büyük bir sızı vardı ki kardiyoliji, psikiyatri, nöroloji her yere gittim ama kalbimde vaya başka yerimde sıkıntı yoktu ama psikolojik olarak kötüydüm, 3 yıl geçti biraz daha iyiyim en azından kabullendim , inşallah sende iyi olacaksın, artık kendini suçlamaktan vazgeç ve gerekirse uzmandan yardım al , zamanla geçecek inan ama hiç unutulmuyor sadece acın hafifliyor , inşallah Rabbim sabır verecek sana 😇

😞 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bol bol dua edin

Annem kaza sonucu gözümün önünde vefat etti koştum yetişemedim zamanında görmedim geç kaldım yetişsem kurtulurdu belki 4 gün oldu 2 yaşında kızım var aklımı kaybedecektim onun için kendimi salmadım ama delirmek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum
Allah yardımcın olsun.Allah rahmet eylesin.

Back