7 senedir evliyim evlendiğimden bu yana annemin kızım damadım torunum bana çok düşkün olsun benden başkasını sevmesin gibisinden garip bir isteği var yani yaptıklarıyla bana bunu düşündürtüyor. Eşimle aramızın limoni olduğu zamanlar ben ona çoğu zaman anlatmasam da o anlıyor ve onun gözünde çok iyi bir evlat oluyorum. Ama eşimle ve eşimin ailesiyle aramızın iyi olduğu zamanlarda millette kız evlat var annelerinin yanından ayrılmıyolar zaten benim torunum bana düşkün değil babaannesini daha çok seviyor tarzında konuşmaları oluyor. Elimden geldiğince onu mutlu etmeye onunla vakit geçirmeye çalışıyorum ama onun için yetmiyor kızım yanımdaysa damadım da yanımızda olsun bizi gezdirsin diyor. Bir de erkek kardeşim var evli ondan ve gelinden hiç böyle beklentileri yok.
Normalde aynı şehirde yaşıyoruz yazları memlekete gidiyorlar. Bu bayram eşimle beraber bizde gittik yanlarına eşim 2 gün durdu geri döndü işi gereği. İnsan çocuğunu hamile karısını bırakıp gider mi 2 gün yanımızda zor duruyor diye bir dünya lafını yaptı. 15 gün kaldım yanlarında ellerini ceplerine attırmadım her türlü ihtiyaçlarını gördüm. Herşey iyi hoştu eşim bizi almaya geldiği gün bir surat yapmaya başladı geri dönüyorum diye. 15 gün zor durmuşum ellerin kızları 3 ay annelerinin yanında kalıyormuş anne hamileyim doktor kontrollerim var diyorum burada doktor yok mu sanki diyor. Torunu buraya bırak git diye ısrar etti kızımda olmaz annemi özlerim deyince sen zaten bizi sevmiyorsun diye çocuğa laf etti. 2 gün oluyo evime döneli arıyorum soğuk soğuk konuşuyor benimle.
Bugün dayanamadım artık derdin ne senin benimle diye çıkıştım gene başladı ellerde evlat var damat var el üstünde tutuyorlar analarını demeye sinirlerim bozuldu yüzüne kapattım telefonu. Oğluna gelinine asla bir laf edemiyor varsa yoksa ben ve eşim. Nasıl bir tavır takınmalıyım bilmiyorum
Böyle yaptıkca uzaklas. Seni yönetmesine izin verme.7 senedir evliyim evlendiğimden bu yana annemin kızım damadım torunum bana çok düşkün olsun benden başkasını sevmesin gibisinden garip bir isteği var yani yaptıklarıyla bana bunu düşündürtüyor. Eşimle aramızın limoni olduğu zamanlar ben ona çoğu zaman anlatmasam da o anlıyor ve onun gözünde çok iyi bir evlat oluyorum. Ama eşimle ve eşimin ailesiyle aramızın iyi olduğu zamanlarda millette kız evlat var annelerinin yanından ayrılmıyolar zaten benim torunum bana düşkün değil babaannesini daha çok seviyor tarzında konuşmaları oluyor. Elimden geldiğince onu mutlu etmeye onunla vakit geçirmeye çalışıyorum ama onun için yetmiyor kızım yanımdaysa damadım da yanımızda olsun bizi gezdirsin diyor. Bir de erkek kardeşim var evli ondan ve gelinden hiç böyle beklentileri yok.
Normalde aynı şehirde yaşıyoruz yazları memlekete gidiyorlar. Bu bayram eşimle beraber bizde gittik yanlarına eşim 2 gün durdu geri döndü işi gereği. İnsan çocuğunu hamile karısını bırakıp gider mi 2 gün yanımızda zor duruyor diye bir dünya lafını yaptı. 15 gün kaldım yanlarında ellerini ceplerine attırmadım her türlü ihtiyaçlarını gördüm. Herşey iyi hoştu eşim bizi almaya geldiği gün bir surat yapmaya başladı geri dönüyorum diye. 15 gün zor durmuşum ellerin kızları 3 ay annelerinin yanında kalıyormuş anne hamileyim doktor kontrollerim var diyorum burada doktor yok mu sanki diyor. Torunu buraya bırak git diye ısrar etti kızımda olmaz annemi özlerim deyince sen zaten bizi sevmiyorsun diye çocuğa laf etti. 2 gün oluyo evime döneli arıyorum soğuk soğuk konuşuyor benimle.
Bugün dayanamadım artık derdin ne senin benimle diye çıkıştım gene başladı ellerde evlat var damat var el üstünde tutuyorlar analarını demeye sinirlerim bozuldu yüzüne kapattım telefonu. Oğluna gelinine asla bir laf edemiyor varsa yoksa ben ve eşim. Nasıl bir tavır takınmalıyım bilmiyorum
Evet kesinlikle böyle. Eşim yapısı gereği soğuk bir insan ama asla saygıda kusur etmez. Ama anneme yetmiyor işte sürekli yağlı ballı olalım istiyor.Bu annelikle alakli değil,kendi yasindakilerle oturup,pasta börek kek ve çay esliginde çocuklarının evlilikleri üzerine konuşuyorlar.
Kimi diyor ki benim damadım böyle,kimi diyor ki benim gelinim şöyle,kimi diyor ki benim kızım da böyle..
Bence annen etkileniyor bu konuşmalardan.
faturayı da once kocana sonra sana kesiyor sanki
Dizinin dibinde değilim zaten 15 gün kalıp döndüm. Ama anneme yetmiyor işte onun için yaptıklarımı asla konuşmaz bir kere allah razı olsun kızımdan demez. Yapmadıklarımı konuşurYani konu sahibi, kusura bakma ama annenden ayrı bir aile kurduğunun farkında değilsin. Niye küçük çocukla hamile halinle annen istiyor diye onun dizinin dibinden ayrılmıyorsun? Torunumu burda bırak dediğinde çocuğa kalmadan senin müsade etmemen gerekir. Torununun da kalbini kırmış söylenerek.
Evet hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Gelin bu sene bel fıtığından ameliyat oldu diye bayramda bizimkilerin yanına gelmediler 5-6 saatlik yol beline bişey olur diye ama gelinin dayısının yazlığına gittiler o da 3 saatlik uzaklıkta. Annem kendi kendini yedi bitirdi ama asla ağzını açıp oğluna gelinine bir laf etmedi. Utanmadan damadına laf ediyor iki gün yanımızda zor duruyor diye kendi oğlu gelmeye tenezzül bile etmedi onu bunu bahane etti ona laf yok.Sanki benim annemi anlatmışsınız, ben iki katını yaşıyorum annem sağlık sorunlarının, bunalmışlıklarının stres atma yolu olarak bizi kullanıyor. Üç abimde tatile gitti her sene olduğu gibi ailecek hatta baldızları kaynanalarıyla falan. Hiç ses etmez içten içe kendini yer onlara bişey demez (sağlık sorunu var diye bizimle yaşıyor) bizimle kavga çıkarmak için yollar dener. Eşime çok yüklenir, benim sormadığım şeyleri hesap sorar eşimi bırak eşimin ailesine müdahale eder. Bişey dersem küser ağlar öleyim der. Herkese gelinlerim oğullarım beni çok sever bi çorap alırlar balladıra ballandıra anlatır ama ben pahalı şeylerde alsam güzel değil bu ne biçim şey der direk. Ki istediği şeyleri araştırırım almayı planladığı şeyleri.. Ahh ahh seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, ve giderek ona benzemekten korkuyorum.
Bunu da söyledim eşimle aramın bozuk olması içten içe hoşuna gidiyor demi dedim. Yazıklar olsun sen evlat değilsin sen şöyle nankörsün böyle kötüsün gibi laflar etti.kolaysa abimle eşine de yapsana aynısını eşimle aramı mı bozmaya çalışıyorsun anne hayırdır diyin
siz yüzü gülsün diye uğraştıkça daha da coşacak belli olmuş
sakın aman küsmesin diye düşünmeyip haftada 1 arayın yeter
siz üzerine düştükçe olmuş olan
7 senedir evliyim evlendiğimden bu yana annemin kızım damadım torunum bana çok düşkün olsun benden başkasını sevmesin gibisinden garip bir isteği var yani yaptıklarıyla bana bunu düşündürtüyor. Eşimle aramızın limoni olduğu zamanlar ben ona çoğu zaman anlatmasam da o anlıyor ve onun gözünde çok iyi bir evlat oluyorum. Ama eşimle ve eşimin ailesiyle aramızın iyi olduğu zamanlarda millette kız evlat var annelerinin yanından ayrılmıyolar zaten benim torunum bana düşkün değil babaannesini daha çok seviyor tarzında konuşmaları oluyor. Elimden geldiğince onu mutlu etmeye onunla vakit geçirmeye çalışıyorum ama onun için yetmiyor kızım yanımdaysa damadım da yanımızda olsun bizi gezdirsin diyor. Bir de erkek kardeşim var evli ondan ve gelinden hiç böyle beklentileri yok.